دروس کتب مدرسه

zeynulek

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
خلق و خوی
سال فارغ التحصیلی
1406
سلام!
چند وقت پیش کتاب هویت اجتماعی دوازدهم رو دانلود کردم بخونم ببینم واقعا اینقدر مسخره هست که میگن؟؟ مقدمه اش و اهدافش که خوب بود مطالبشم چرت نبود که .....
راستش همه میگن دروس مدرسه به درد نمیخوره کتابمون بد هستن هیچی یاد نمیدن ولی جدی اینجورین؟
از ابتدایی شروع کنیم فارسی کلی درس و حکایت و ضرب المثل آموزنده دیگران کاشتند ما خوردیم ما بکاریم دیگران بخورند یا هرچه کی به خود کنی و... درسهایی مثل فداکاری محله ما آلودگی صوتی یار مهربان اینا معنایی ندارن؟؟؟ مگه میشه همینجوری یه چیزی بذارن تو کتب مدرسه که تا سالها قراره میلیون ها آدم قراره بخونن
مطالعات:درسی که همه مسخره میدونستن ولی کلی چیز یاد میداد مثل همکاری خانواده یا تو ششم میگفت چطور با غم مقابله کنیم تصمیم گیری و...
علوم مفاهیم ساده طبیعت رو میگفت
و....
عربی سودی نداشت؟؟ متن و نکاتی که یاد میداد در مورد زندگی دروغ گویی آداب کلام مسخره کردن ... زبان که همه میدونن ریاضی که هیچ خودش علم طبیعت هست و نیازی به بیان کاربرد بیشمارش نیست فیزیک مفاهیم وسایل الکترونیک و قوانین عجیب طبیعت مثلا همین که ....
تاریخ؟
سواد رسانه درسی که تدریس نمیشه ولی خیلی تو زمان مخصوصا لازمه و مردم نظرشون اینه مگه بیکار هستن بیان این همه روش کار کنن؟مگه ما مهمیم؟ درحالی خیلی ترسناکه خیلی جالبه که کسی به این بعد از سواد توجه نمیکنه
ادبیات پر از شعر های زیبا و متن های آموزنده مولوی فردوسی سعدی و.... کلی میتونم از ادبیات تعریف کنم زیست ؟؟ بدنت رو میشناسی با عجایب بدنت اینکه هر لحظه تو بدنت چه واکنش هایی میشه و.... شگفت انگیزه! انسان و محیط؟ همش حرص میخوری که چرا کسی نیست عمل کنه و کلی نکته خوب درمورد طبیعت و محیط 😔 و الان یادم نمیاد
و شاید خیلیا بگن که سیستم باعث شده دیدگاه دانش آموزا عوض بشه مهم ندونه دروسی مثل سواد رسانه هویت و...(کلا درسهایی که به ارتباطات و زندگی انسانها مربوطه یه کلاسی هست برای بیان نظرات و تبادل ایده ها) ولی آیا کنکور ونهایی تو ایران اینجوری نبود واقعا کسی به این نکات توجه میکرد؟؟

کسی روی هویت رو باز میکرد؟
با یکی حرف میزدم نظرش این بود که بیشتر افراد دنبال فرمولن اینکه یه قانونی باشه تا حل بکنن چون بهشون آرامش میده و راحت تره تا یه درسی مثل جامعه شناسی و فسلفه ولی این خودش اشتباهه خلاصه کردن ریاضی و فیزیک تو فرمول
نمیدونم شاید من دارم سعی میکنم از زاویه دیگه نگاه کنم کتابمون خوب نوشته شدن با سطح فهم ما یکی هستن چرا اینقدر ......
ولی جدی چرا باید همه علم ها از ارزش کافی برخوردار نشن ؟ مثلا اونروز نظر یکی رو میخوندم میگفت « یه سری رشته ها انگا به وجود اومدن که سه چهار باهم خوش باشیم وگرنه خدایی اینا چین میخونید » چرا باید یه پزشک مملکت تحصیلکرده اینو بگه چرا باید ما روی یه سری علوم تمرکز کنیم؟؟

درس ها مشکلی ندارند و مفیدند شاید درست تنظیم نشدند و مطالب مفید تری به دانش‌آموزان می‌توانستند برسانند و نتونستند شاید درست تدریس نمیشه و برای همین باعث کسل شدن دانش آموزان می‌شود
با وجود هر کدام ازین مشکلات یادگیری پایین میاد و دانش آموزان علاقه شان به درس کمتر میشه

Back
بالا