ایده برای پروژه بیوتکنولوژی

َArman

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1 تهران متوسطه دوم
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1407
سلام به هر کسی که اینو میخونه
میدونم ایده چیزی نیست که بی ارزش باشه و باید ایده ها رو مثل راز نگهداشت ولی در مورد بیوتکنولوژی من نیاز دارم به یه نمای کلی از یه پروژه که ببینم باید چیکار کنم
مدرسه ازمون پروژه میخواد و من هیچ ایده ای ندارم

سلام سلام
من یه ایده ساده میگم و خب اگر دوست داشتی بیشتر راجبش صحبت کنیم میتونی بهم بگی فردا و پس فردا زنگ نهار نماز + هر زنگ تفریح دیگه ای که بگی رو بیام بشینم دفتر جعفری و با هم صحبت کنیم راجبش

راجب یه حسگر هوشمند مبتنی بر بیولوژی سنتزی میخواستم بگم که برای تشخیص فلزات سنگینه
برای انجام دادنش هم یسری چیز نیاز داری
من اینا رو الان میدونم.
برای سیستم گزارش دهنده نوریش:
1. ژن های فلورسانس متفاوت که حالا با استفاده از پروتئین های فلورسانس رنگی بتونه چند تا آلاینده رو همزمان تشخیص بده (CFP, GFP, mCherry)
2. سیستم آرایه‌ای که میشه طراحی یه چیپ میکروفلوئیدیک ساده که چند تا حنجره حسگری داشته باشه
3. با پایتون یا متلب پردازش تصویر انجام بدی برای کمی سازی شدت فلورسانس

درمورد مهندسی ژنتیکش هم:
1. پرومتر های القاشونده توسط فلزات سنگین میخواد مثل merR برای جیوه یا zntR برای روی
2. برای تقویت سیگنال هم باید یه مدار ژنتیکی طراحی کنی که حلقه های بازخورد مثبت برای افزایش حساسیت داشته باشه و این داستانا
3. از باکتری های ایمن و مهندسی شده باید استفاده کنی

برای بحث فناوری اطلاعات و این داستانا هم
1. حسگرت رو باید به یه آردوینو یا رزبری پای وصل کنی برای مانیتورینگ
2. یه دیتابیس توی یه چیزی حتی شده اکسل باید درست کنی و دیتاها رو تحلیل کنی توش
3. یه اپ یا نسخه وب هم لازمه برای دیدن اطلاعات و این مسخره بازیا

توی اجرا هم مرحله اول که میشه طراحی مولکولی
1. با نرم افزارای BioBrick و GenoCAD و اینا مدار ژنتیکی طراحی کنی
2. عملکرد مدار رو هم میتونی با نرم افزارایی مثل COPASI و CellDesigner و اینا شبیه سازی کنی
3. با BLAST و SnapGene هم میتونی تحلیل توالی ها رو انجام بدی

ساخت و مونتاژش رو هم خودت میدونی که چه الگوریتمی استفاده میکنی
برای کالیبراسیون و اعتبارسنجی هم طیف‌سنجی جذبی و فلورومتری استفاده باید بکنی برای اندازه گیری های کمی

تجهیزات نسبتا پیشرفته و شاید جالبش هم یه پیشنهاد میتونه این باشه که:

طیف‌سنج فلورسانس یا میکروپلیت ریدر (اگر تونستی گیر بیاری، فکر نکنم گیر بیادش به این راحتیا)
یه سیستم PCR هم لازمه
کیت استخراج DNA/RNA هم میخوای
میکروسکوپ فلورسانس هم میخوای
سیستم کشت استریل هم لازمه

درمورد تحلیل داده‌ش هم:
مدل های ریاضی رو خودت تحقیقات کن من ایده ای ندارم راجبش الان
از الگوریتم های ماشین لرنینگ هم استفاده کنی خیلی کمکت میکنه و دقت تشخیص رو میبره بالا
تحلیل آماری هم LOD(حد تشخیص) و LOQ(حد کمی) و CV(ضریب تغییرات) باید محاسبه کنی

فقط اگر آزمایشگاه مدرسه وسایلاش رو نداشت به نظرم بیخیال این ایده شو چون خرجاش بیش از حد سنگینه مثلا یه سیستم PCRای که بتونه دقت خیلی خوب و خفنی توی این پروژه بده پارسال چیزی درحدود 500 میلیون قیمتش بود
یا طیف سنجاش پارسال 140 150 میلیون بودن حداقل

مگه اینکه یه نسخه خیلیییی ساده شدشو با تجهیزات عمومی مدارس بخوای انجام بدی که اون بین 10 15 تا نهایت 30 میلیون خرجش میشه فکر کنم
چیزی که من توضیح دادم خرجش اگر تجهیزاتشو جایی دراختیارت نزاره چیزی درحدود یه میلیارده
یه لول بالاتر از چیزی که من توضیح دادم بخوای بسازی 3 4 میلیارد مینیموم خرجشه تا جایی من درجریانم

عاو خوب مرسی ازت فقط دیر دیدم پیامتو فردا هستی حرف بزنیم ؟؟

این شدیدا میتونه مقاله بشه چجوری به ذهنت رسیده این ؟

سلام سلام
من یه ایده ساده میگم و خب اگر دوست داشتی بیشتر راجبش صحبت کنیم میتونی بهم بگی فردا و پس فردا زنگ نهار نماز + هر زنگ تفریح دیگه ای که بگی رو بیام بشینم دفتر جعفری و با هم صحبت کنیم راجبش

راجب یه حسگر هوشمند مبتنی بر بیولوژی سنتزی میخواستم بگم که برای تشخیص فلزات سنگینه
برای انجام دادنش هم یسری چیز نیاز داری
من اینا رو الان میدونم.
برای سیستم گزارش دهنده نوریش:
1. ژن های فلورسانس متفاوت که حالا با استفاده از پروتئین های فلورسانس رنگی بتونه چند تا آلاینده رو همزمان تشخیص بده (CFP, GFP, mCherry)
2. سیستم آرایه‌ای که میشه طراحی یه چیپ میکروفلوئیدیک ساده که چند تا حنجره حسگری داشته باشه
3. با پایتون یا متلب پردازش تصویر انجام بدی برای کمی سازی شدت فلورسانس

درمورد مهندسی ژنتیکش هم:
1. پرومتر های القاشونده توسط فلزات سنگین میخواد مثل merR برای جیوه یا zntR برای روی
2. برای تقویت سیگنال هم باید یه مدار ژنتیکی طراحی کنی که حلقه های بازخورد مثبت برای افزایش حساسیت داشته باشه و این داستانا
3. از باکتری های ایمن و مهندسی شده باید استفاده کنی

برای بحث فناوری اطلاعات و این داستانا هم
1. حسگرت رو باید به یه آردوینو یا رزبری پای وصل کنی برای مانیتورینگ
2. یه دیتابیس توی یه چیزی حتی شده اکسل باید درست کنی و دیتاها رو تحلیل کنی توش
3. یه اپ یا نسخه وب هم لازمه برای دیدن اطلاعات و این مسخره بازیا

توی اجرا هم مرحله اول که میشه طراحی مولکولی
1. با نرم افزارای BioBrick و GenoCAD و اینا مدار ژنتیکی طراحی کنی
2. عملکرد مدار رو هم میتونی با نرم افزارایی مثل COPASI و CellDesigner و اینا شبیه سازی کنی
3. با BLAST و SnapGene هم میتونی تحلیل توالی ها رو انجام بدی

ساخت و مونتاژش رو هم خودت میدونی که چه الگوریتمی استفاده میکنی
برای کالیبراسیون و اعتبارسنجی هم طیف‌سنجی جذبی و فلورومتری استفاده باید بکنی برای اندازه گیری های کمی
فردا میبینمت دفتر جعفری

Back
بالا