کیفیت غذا سلف دانشگاه شما چطوره؟

نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
سلام. وضعیت غذا تو دانشگاه شما چطوریه؟ غذاها قابل خوردن هست؟ برنامه هفتگی سلف چطوره و چه غذاهایی میدن؟ قیمتا چقدره؟

ترجیحا تصویر جدول غذایی و تصویر هر وعده رو با تاریخ و قیمتش بذارید. خیلی خوب میشه اگر به مدت یک هفته این کار رو ادامه بدید که از کل وعده‌های یک هفته دانشگاه‌تون عکس تهیه بشه.

بعضی دانشگاه ها (شایدم همشون؟) علاوه بر سلف، چندتا تاک هم دارن (رستوران).
از وقتی این تاک ها بوده، وقتی غذای سلف جالب نباشه به جای سلف ، تاک میرن. تو بین سال بالایی ها همیشه اینجور بود ما هم بعد یکی دو ترم یاد گرفتیم :))

خب سلام، این دانشگاه علوم پزشکی مشهد سلف پردیسه، دوتا سلف هست ولی تریا خود دانشکده زود پز میشه لذا ما مجبور شدیم به سلف پردیس بریم که مسیرش با اتوبوس ده دقیقه بود :/

خب منو روز شنبه عدس پلو و قیمه بود که ما قیمه گرفتیم، این عکس:

d960963_IMG_20251025_131616.jpg

برنج نرم بود، قیمه همینطور که می‌بینید لپه ،گوشت،سیب زمینی و میزان مناسبی رب داشت، خوشمزه بود فقط گوشتش خیلی سفت شده بود. اون ماست هم که مشاهده میکنید برای ما از اینا بود و برای کسایی که عدس پلو گرفته بودم ماست و خیار تهیه شده بود. ظرفش و قاشق و چنگال نسبتا تمیز بود فضای سلف هم تمیز بود کثیفی چشمگیری نداشت.
قیمتش هم سیزده هزار تومن.

یادتون نره عکس بگیرید از غذای امروز

انقدر همه جا میگن غذای سلف دانشگاه ها آشغاله روم نمیشه بگم غذای دانشگاه ما جدی خوبه. من همیشه رزرو میکنم، اگه نموندم بعضا ظرف میگیرم میبرم خونه

انقدر همه جا میگن غذای سلف دانشگاه ها آشغاله روم نمیشه بگم غذای دانشگاه ما جدی خوبه. من همیشه رزرو میکنم، اگه نموندم بعضا ظرف میگیرم میبرم خونه
عکس بگیرید از غذا واسمون بفرستید.
کدوم دانشگاهید؟ قیمت چقدره؟

تاک مال چندین دانشگاهه و همه ندارن،چقد غذای مشهد تمیز و ارزون بود
سمنان کلا یک مدل برنجی میدن که۲۲تومنه،دورچینم نداریم ولی طرح تاک مثلا این هفته پاستا داشت که ما گرفتیم و چند مدل غذا داره

تاک مال چندین دانشگاهه و همه ندارن،چقد غذای مشهد تمیز و ارزون بود
سمنان کلا یک مدل برنجی میدن که۲۲تومنه،دورچینم نداریم ولی طرح تاک مثلا این هفته پاستا داشت که ما گرفتیم و چند مدل غذا داره
قیمت‌های مشهد کلا افسانه‌ایه😎😂

اره سلف ما واقعا خوبه. یعنی حتی منم که کلا یکم زیادی به غذاها گیر میدم هم راضیم از غذاهاش. غذایی نداره که بگم بدمزه ست. برنجشم چون شماله برنج ایرانیه و مثل بقیه جاها هندی و.. نیست. فقط یکم مرغ و جوجه زیاد میدن، شبیه مرغ شدیم.

ما این هفته رایگان بود غذامون
شنبه کوبیده و برنج و ترشی کلم و دوغ خوردم
یکشنبه لوبیا پلو و ماست موسیر
فردا ایشالا یادم میمونه عکس بگیرم (اگه واسه ناهار موندم دانشگاه)
غذاشون بد نیست واقعا. حتی خوبه

Back
بالا