یه سوال دارم میشه کمک کنید

Golrokh92

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فرزانگان دکتر عادلی
شهر
بهبهان
سال فارغ التحصیلی
1410
سلام...من ورودی جدید هفتم هستم و خب میشه گفت تازه وارد و خب برام خیلی سواله که واسه هفتم لازم هست که کلاس آنلاین ریاضی یا علوم شرکت کنم؟؟(واسه کتابای تکمیلی) و خب آمار چندتا از بچه ها رو که دارم هم کلاس شرکت می‌کنند و هم آزمون های آنلاین شرکت میکنن

سلام...من ورودی جدید هفتم هستم و خب میشه گفت تازه وارد و خب برام خیلی سواله که واسه هفتم لازم هست که کلاس آنلاین ریاضی یا علوم شرکت کنم؟؟(واسه کتابای تکمیلی) و خب آمار چندتا از بچه ها رو که دارم هم کلاس شرکت می‌کنند و هم آزمون های آنلاین شرکت میکنن
برای درس ریاضی بنظرم اگه تونستی برو اگه نتونستی حتما از کتابای کمک درسی کمک بگیر.
واسه علوم بنظرم کتاب کافیه و فکر نکنم کتابای کمک درسی لازم شه.
برای فارسی هم نیازی نیست ولی اگه مشکل داشتی کتاب بگیر یا از یکی کمک بگیر.
برای هفتم بنظرم آزمون نیاز نیست. ولی از نهم بهتره که آزمون بری.

بستگی به خودت داره اگه تو درسی مشکل داری و نیاز میبینی به کلاس بیشتر شرکت کن حتما ولی همینجور اضافه برای درس خوندن بیشتر و عقب نموندن از همکلاسیا نیاز نیست
ازمون هم واسه هفتم اونقدر نیاز نیست ولی میتونه خوب باشه

• لایک
امتیازات: Mojo
نظر احتمالا کم طرفدار ولی «دوره اول» خودتونو با درس خفه نکنین 🙏
دوره دوم، سال کنکور و دانشگاه به اندازه کافی درس دارین! دو سال از زندگی و از سمپاد بودن لذت ببرین و استفاده کنین و خودتونو با درس خفه نکنین
درس خالی بعدا احتمالا به هیچ دردی نخوره وقتی مهارتی کنارش بلد نباشی ، حتی شده صرفا در حد تقویت زبان، یا شروع یه زبان دیگه یا نمی‌دونم برنامه نویسی یا حتی یه هنر بالاخره هر مهارتی که به روحیه‌ت میخوره رو شروع کن ولی خودتونو با درس خفه نکنین
(اینارو کسی میگه که دوره اول ۱۹.۷۵ رو افتضاح میدونست و واقعا براش گریه میکرد)

سمپاد دوره اول بخاطر وجود کارسوق ها، کارگاه علوم، کلاسای پژوهشی و علمی و.. خیلی پتانسیل برای رشد مهارت های جدا از درس داره. حتما پیگیرشون باش و چیزای بدردبخور یاد بگیر و علایقت رو بشناس. دوره دوم از این خبرا نیست. در حد نیاز درس بخون حتما، ولی بیشتر تمرکزت روی توسعه مهارت هات باشه. هیچچچ نیازی هم به کلاس درسی بیرون از مدرسه نیست.

Back
بالا