از اونجایی که مدت زمان کمی تا امتحانات باقیموندهی پایانترم مونده و مهلت چند تا تکلیف هم نزدیکه، باید با نظم و جدیت بیشتری درس بخونم.
کارهایی که باید تا آخر این هفته انجام بدم:
ریاضی ۲: خوندن بخش های ۱۵.۵، ۱۵.۶، ۱۶.۱، ۱۶.۲، ۱۶.۳ و ۱۶.۴ - حل تمرینهای بخشهای ۱۵.۳، ۱۵.۴، ۱۵.۵، ۱۵.۶، ۱۶.۱، ۱۶.۲ - مرور تمرینهای ۱۴.۳، ۱۴.۴، ۱۴.۵
برنامهنویسی: تحویل پروژه (میشه کارهای باقیموندهاش رو به ۵ بخش تقسیم کرد.)
مدار: تحویل تمرین مبحث ۹ (اینم ۴ تا بخش داره.)
تو این دو روز این کارها رو انجام دادم:
خوندن بخشهای ۱۵.۵ و ۱۵.۶ ریاضی ۲
بخش ۱ و کمی از بخش ۲ پروژه برنامهنویسی
و کافی نیست و باید خیلی بیشتر تلاش کنم. همچنین سعی میکنم استفاده از گوشی و اینترنت رو خیلی کم کنم و شبها زودتر بخوابم!
برای فردا باید این کارها رو انجام بدم:
حل تمرینهای بخشهای ۱۵.۳، ۱۵.۴، ۱۵.۵ و خوندن بخش ۱۶.۱ و ۱۶.۲ ریاضی ۲
حل تمرینهای بخشهای ۱۵.۶ و ۱۶.۱ و خوندن بخش های ۱۶.۲ و ۱۶.۳ ریاضی ۲
اتمام بخش ۲ و بخش ۳ پروژه برنامهنویسی (البته یه خورده از بخش ۳ موند ولی کارهای اصلیش انجام شد.)
بخش ۱ و ۲ تمرین مدار
ریاضی ۲ یکم سنگینتر از چیزی بود که انتظارش رو داشتم و امروز یه کار غیر درسی پیش اومد و بخاطر همین یکم از برنامه عقب موندم ولی راضی هستم.
برای فردا باید این کارها رو انجام بدم:
حل تمرینهای بخشهای ۱۶.۱ و ۱۶.۲ و خوندن بخش های ۱۶.۲ و ۱۶.۳ ریاضی ۲
حل تمرینهای بخشهای ۱۶.۱، ۱۶.۲ و ۱۶.۳ و اگه وقت شد، خوندن بخشهای ۱۶.۳ و ۱۶.۴ ریاضی ۲ 😶❌
بخش ۵ و هرچی مونده از پروژه برنامهنویسی 💀🔥
پروژهی برنامهنویسی واقعاً سنگین بود و وقت گرفت.
این هفته نسبتاً خوب بود. برای هفتهی بعد باید بیشتر تلاش کنم و برنامهریزی واقعبینانه تری داشته باشم.
کارهای هفتهی بعد و فردا رو فردا صبح مینویسم.
ریاضی ۲: خوندن فصل ۱۶ و حل تمرينات فصل ۱۶ -> بخش ۱۶.۵ رو نخوندم و تمرینات ۱۶.۴ و ۱۶.۵ موند.
مدار: نوشتن جواب ۲ تا سوال از تکلیف تحویلی ❌
خوب درس نخوندم و راضی نیستم. دیگه واقعاً باید با جدیت بیشتری درس بخونم و به برنامه پایبند باشم.
امروز هدفم رو میذارم رو اینکه هر کاری اینجا نوشتم رو حتماً انجام بدم.
ریاضی ۲: خوندن بخش ۱۶.۵ - تمرینات ۱۶.۴ و ۱۶.۵ - مرور تمرینات ۱۴.۳، ۱۴.۴، ۱۴.۵ و ۱۴.۶
مدار: (چون مهلت تمرینش تا امشبه) هرچقدر که رسیدم حل کنم. (ولی ۳ ساعت وقت میذارم.)