کادو عروسی / تولد

Sina

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
عضو کادر مدیریت
مدیر داخلی
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
یک پست داخل اینستاگرام دیدم کامنت هاش دو قطبی های زیادی داشت

میخواستم ببینم گارد شما توی این قضیه کدوم وریه

زوجی رفته بودن کادو های عروسیشون رو بفروشن که خرج زندگی کنن

بیشترین مبلغ ۹ تا سکه پارسیان ۵۰ سوت بوده که رو هم شده ۸ میلیون تومن

کامنت ها ۲ دسته بود

دسته اول میگفتن این بی احترامی هست که حتی شما توی این شرایط بد اقتصادی هزینه شامی که برای خودتم شده رو نمیدی

دسته دوم میگفتن توی عروسی توقع کادو کردن اشتباهه مگه برای دلخوشی خودتون نمیگیرید، عروسی رو به چشم کمک هزینه ادامه ازدواج نبینید و ....

نظر شما چیه؟

همین رو برای مراسمات دیگه ایم مثل تولد در نظر بگیرید

من فکر میکنم همونطور که مراسم گرفتن یه رسمه، بردن هدیه برای تبریک به عروس و داماد هم یه رسمه
کاری به این ندارم که بعضی چشمشون به کادوها و ارزش مادیشونه برای جبران خرج‌های عروسی یا خرج‌های آینده و...، که شاید بشه بهشون حق داد گاهی

ولی این روزها میبینیم که همه خیلی خودشونو مقید به انجام آداب و رسوم مثل جشن عقد و جشن عروسی و... میدونن، که واقعا باید جرئت شکستن این تابوها رو داشته باشیم اگر بهشون اعتقاد نداریم و به قول اون بعضیا "برای دل خودمون" نیست و فقط برای حرف بقیه‌ست
یا صرفا یه جشن خصوصی و کوچیک کفایت میکنه...

• دابل‌لایک
امتیازات: Sina
من فکر میکنم همونطور که مراسم گرفتن یه رسمه، بردن هدیه برای تبریک به عروس و داماد هم یه رسمه
کاری به این ندارم که بعضی چشمشون به کادوها و ارزش مادیشونه برای جبران خرج‌های عروسی یا خرج‌های آینده و...، که شاید بشه بهشون حق داد گاهی

ولی این روزها میبینیم که همه خیلی خودشونو مقید به انجام آداب و رسوم مثل جشن عقد و جشن عروسی و... میدونن، که واقعا باید جرئت شکستن این تابوها رو داشته باشیم اگر بهشون اعتقاد نداریم و به قول اون بعضیا "برای دل خودمون" نیست و فقط برای حرف بقیه‌ست
یا صرفا یه جشن خصوصی و کوچیک کفایت میکنه...
بازم اینجا ملت دو دسته میشن یسریا میگن عروسی یچیزیه که وقت داره اگر به موقع انجامش ندی هیچ وقت دیگه مزه اولش رو نداره و بهترین شب اون زوج هست

دوباره یسری دیگه میگن که با این وضعیت اقتصاد بخوای حداقل ۱ میلیارد تومن هزینه کنی در حالی که خونه نداری، ماشینت از این رقم ارزون تره یذره خیلی افراطیه

ولی بحث من سر این بود که آیا میزان مبلغ کادو میتونه نوعی بی احترامی حساب بشه یا نه

مثلا خانواده ۴ نفر، ۵۰۰ هزار تومن کادو بده

یا از اونور جدیدا تو کارت های عروسی مینویسن از اوردن بچه خودداری کنید

یا بازم سوال اولم رو میپرسم، ایا تو عروسی شخصی بری و دعوتش نکنی عروسی خودت قابل پذیرش هست یا نه

من با این تابوشکنی عروسی گرفتن موافقم.
اگه عروس و دامادی از نظر مالی با جشن گرفتن، قراره حسابی تو خرج و بدهی بیفتن و فقط جشنو جهت تو چشم کردن فک و فامیل دارن میگیرین، هزینه اون ریخت و پاش یه شب که هزینه کمی هم نیست رو واقعا باید بزارن روی چیزای ضروری تر و در عوض عروسی، فقط یه دورهمی کوچیک با بستگان نزدیکشون بگیرن.
اون موقع انتظار هدیه و فروختنش برای خرید مایحتاج زندگی مشترک، دیگه پیش نمیاد.
.
برای تولد کادو بردن قضیه اش با عروسی فرق داره. کادوی تولد بیشتر جهت یاد بود و توجه هست نه جنبه مادی. در ضمن نسبت به کادوی عروسی هم معمولا یه چیز کوچیک تر و ارزون تر داده میشه پس قضیه اش کلا فرق میکنه. راجب کلیت هدیه بردن در عروسی و تولد، من فکر میکنم باید انجام بشه اما نه به قصد اینکه دارم میبرم اینو بدم که خرج شاممو داده باشم. در واقع مبلغ و چیزی که کادو داده میشه به نظرم زیاد مهم نیس فقط دست خالی نباید بود که به عبارت دیگه هدیه به عنوان تبریکی برای طرفین مقابل برای شروع زندگی مشترکشون در نظر گرفته شه نه بیشتر. به نظر من کم بودن مبلغ بی احترامی نیس، حالا اینکه طرف برنامه داشته با این پول وسایل زندگیشو جور کنه دیگه دوباره برمیگرده به همون چیزی که تو پیام اولم نوشتم.
.
راجب اینکه تو کارت های عروسی مینویسن از آوردن بچه خودداری کنید به نظر من اوکی و منطقیه. واقعا عروسی جای بچه کوچیک نیس به دو جهت. یک اینکه بچه های تو سن پایین معمولا چیزی از نحوه و آداب برخورد تو این جور مراسم ها نمیدونن و خب باعث اذیت میزبان و مهمون های اون جشن میشن، با کارهایی که ناخواسته انجام میدن. که من تو این مورد بچه رو مقصر نمیدونم چون واقعا سنش هنوز برای درک موقعیت و اینکه انتظار بالغانه رفتار کردن ازش داشته باشی کمه. دوم اینکه معمولا واسه بچه های کوچیک همون یه ساعت اول جشن سرگرم کننده اس، بعدش شروع میکنن به بهانه گرفتن و گریه کردن. و در کل چندین ساعت موندن تو سر و صدای زیاد واسه بزرگها هم خوب نیس چه برسه بچه کوچیک. پس به نظر من منطقیه.
.
اینکه عروسی شخصی رو برم ولی تو عروسی خودم دعوتش نکنم اوکیه ولی باید علت قانع کننده ای داشته باشه مثلا همون مورد اولی که گفتم، طرف یه دورهمی مختصر با نزدیکانش گرفته نه یه جشن عروسی؛ واسه همون دعوتش نکرده.
ولی اگه عروسی شخصی رو نرفتم و اون طرف هم عروسی من نیومده دیگه ناراحت شدنی نباید صورت بگیره. خب نرفتی اینم نیومده. انتظار دیگه ای که نمیرفت؟ مگه اینکه یه اتفاق غیر منتظره برات پیش اومده باشه و بعدا براش با دلیل قانع کننده توضیح بدی که به این دلیل نشده بیای ، در غیر اینصورت no cry.

Back
بالا