ArmKarimi
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 1
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1406
آخرین آپدیت: 30 تیر 1404
سلام!
بعد از کنکور نوبت میرسه به انتخاب رشته ای که میخواید توش فعالیت کنید.
این تاپیک به درد تمام کسانی میخوره که هدفشون ورود به دانشگاه هستش. چه اون دانش آموز 8 ام 9 امی که تازه میخواد شروع کنه، چه اون کنکوری که کارش دیگه تموم شده.
انتخاب رشته فرآیندیه که شما وارد سایت sanjesh.org میشید و توش 150 رشته و دانشگاهی رو که میخوان رو ثبت میکنن.
من و دیگر دوستان تلاش کردیم توی این تاپیک تک به تک رشته های مختلف رو از زاویه های مختلف بهتون توضیح بدیم. طبیعتا من در مورد یک سری از رشته ها اطلاعات دارم و در مورد بقیه آنها از دوستانی که به رشته ای علاقه مند هستند یا در آن تحصیل میکنند و یا کرده اند خواهشمندم که بیان و رشته خودشون رو معرفی کنند.
نکات قابل ذکر:
سلام!
بعد از کنکور نوبت میرسه به انتخاب رشته ای که میخواید توش فعالیت کنید.
این تاپیک به درد تمام کسانی میخوره که هدفشون ورود به دانشگاه هستش. چه اون دانش آموز 8 ام 9 امی که تازه میخواد شروع کنه، چه اون کنکوری که کارش دیگه تموم شده.
انتخاب رشته فرآیندیه که شما وارد سایت sanjesh.org میشید و توش 150 رشته و دانشگاهی رو که میخوان رو ثبت میکنن.
من و دیگر دوستان تلاش کردیم توی این تاپیک تک به تک رشته های مختلف رو از زاویه های مختلف بهتون توضیح بدیم. طبیعتا من در مورد یک سری از رشته ها اطلاعات دارم و در مورد بقیه آنها از دوستانی که به رشته ای علاقه مند هستند یا در آن تحصیل میکنند و یا کرده اند خواهشمندم که بیان و رشته خودشون رو معرفی کنند.
نکات قابل ذکر:
- سعی کنید قالب کلی رشته ها رو حفظ کنید.
- رشته تکراری رو معرفی نکنید و اگر اصلاح یا نکتهای جدید داشتید میتونید به فرد نویسنده پست از طریق بانگ یا پیام خصوصی اطلاع بدید.
- اگر در رشتهای تحصیل میکنید یا کردهاید و فکر میکنید تجربهای دارید که ممکن است به درد کسانی که مطالعه میکنند بخورد، حتما با نویسنده پست مربوطه ارتباط برقرار کنید.
- امکان اشتباه در پست ها هستش. پس اگر اشتباهی دیدید، حتما به نویسنده پست بگید.
توضیحات: هر یک از رشته ها به پست معرفی خودشان لینک شدهاند.
رشته ریاضی و فیزیک:
رشته تجربی:
رشته انسانی:
رشته ریاضی و فیزیک:
رشته تجربی:
رشته انسانی:
توضیحات: ترتیب بر اساس ری اکشن های پست معرفی هر رشته است.
رشته ریاضی و فیزیک:
رشته ریاضی و فیزیک: