دوست داشتنی ترین حیوانات

KindHermit

رویا
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1404
همه مون میدونیم که همه ی حیوانات کیوتن (ناز و دوست داشتنی هستن)
اما بعضیشون به قدری دوست داشتنین که دلمون میخواد بهشون غذا بدیم ، بغلشون کنیم و هر روز ببینیمشون(البته برای خیلی از اونا زیان آوره که انسان ها بهشون نزدیک بشن)

میخوام این حیوانات رو اینجا معرفی کنم (برای خودم نوعی آرشیو هم محسوب میشه)

گربه
پستانداری اهلی با چشمانی شکارچی، سبیل‌های حساس و نرمی بیش از حد مجاز ! به طور طبیعی برنامه‌نویس‌ها، فیلسوف‌ها و افراد تنها رو جذب می‌کنه. گربه‌ها استاد سکوت و نگاه معنادارند

روباه قطبی
یه روباه کوچولوی سفید که در سرمای قطب زنده میمونه، با پنجه‌های پرمو و گوش‌های جمع‌وجور. تو زمستون کاملا سفید میشه و تو تابستون خاکستری ، انگار لباس عوض می‌کنه واسه هر فصل

فک‌حلقه دار
فک کوچیکی با پوست خال‌خالی و چشمای براق خیره‌کننده.
زیر یخ‌های قطبی زندگی می‌کنه، ولی قیافه‌ش بیشتر شبیه کسیه که دنبال نوازشه تا شکار

پاندای قرمز
یه موجود درخت‌نشین شب‌زی که با دم پشمالوش خودش رو می‌پوشونه
رنگ‌بندی فانتزی ، حالت خجالتی و حرکات آهسته‌ش باعث شده لقب (شیرینی متحرک) بگیره

خرس آفتاب
کوچک‌ترین گونه‌ی خرس، با یه لکه‌ی زرد روی سینه‌اش که انگار خورشیده ، زبان دراز و نازک داره برای خوردن عسل
البته یه مقدار ترسناک هم هست چون بالاخره خرسه ، ولی بچه هاشون واقعا کیوت و عجیبن

کوالای سفید
نادر و خیال‌انگیز ، یه نوع کوالای سفید یا صورتی خیلی روشن که ژن آلبینیسم داره. با اون بینی کوچولو و چشمای روشن ، شبیه یه موجود جادویی از جنگلی افسانه‌ای

راکون خیلی نازه همونی که تو کارتون رامکال بود من تمام مدت آرزو میکردم یه روزی یه بچه راکون پیدا کنم.

966430_25635456122445881073.jpg
609430_254676661.jpg

img_2447_y0ar.jpg
img_2491_lvvl.jpg

انواع خرگوش!
شاید به اندازه استحقاق به این موجود بها داده نشده.(تموم حرکاتش بامزه ان بخصوص لم دادن و کشیدن گوشش.)

اقا نگفته شد بگم
برادر کوچیک تر :(
(بزرگترا فکر کنم هیولاهای دوست داشتنین نهایتا برای کوچیک ترا دیدی ندارم)

Back
بالا