کتابخوانی گروهی جنگ‌زده‌ها

چی بخونیم؟

• فانتزی و حومه

رای‌ها: 22 41.5%
  • ایرانی

رای‌ها: 14 26.4%
  • عاشقانه

رای‌ها: 19 35.8%
  • رئال و اجتماعی

رای‌ها: 12 22.6%
  • کلاسیک فاخر

رای‌ها: 16 30.2%
  • خودیاری و توسعه فردی

رای‌ها: 2 3.8%

• رای‌دهندگان
    53
  • Poll closed .
جفتش رمانه؟ ناداستان نمیخونید آیا؟ من خیلی با سیستم کتابخوانی اینجا آشنا نیستم برای همین میپرسم
من خیلی این کاره نیستم، نمی‌شناسم. :(
کتاب هایی که معرفی کردی رو نقد هاشو خوندم جالب و سرگرم کننده بودن
از سایه روباه و ناتوان خوشم اومد ولی یه بدی که رمان ها دارن اون قسمت که سانسور میشه اعصاب مو میریزه بهم
فیلم و سریال هم اگه چیز قشنگی تو دست و بالت داری اونا رو هم معرفی کن بی زحمت 🥹🫂
خب کتابخوانی گروهیه و فایل انگلیسی هم داریم، اون بخش‌ها رو هم می‌ذاریم.
ولی ناتوان و سایه روباه جز اون کتابایی که اسمات (بخش‌های اروتیک) زیاد داشته باشه، من بهشون میگم فانتزی‌های حلال! :))
درباره فیلم و سریال هم انجمن و کلی تاپیک داره، خودم که فعلا هیچی.
مجیستریوم هست، جلد اول آزمون آهن.
آها می‌شناسمش. احضارگر و جادوگران هم تم هری‌پاتر داره.

من خیلی این کاره نیستم، نمی‌شناسم. :(

خب کتابخوانی گروهیه و فایل انگلیسی هم داریم، اون بخش‌ها رو هم می‌ذاریم.
ولی ناتوان و سایه روباه جز اون کتابایی که اسمات (بخش‌های اروتیک) زیاد داشته باشه، من بهشون میگم فانتزی‌های حلال! :))
درباره فیلم و سریال هم انجمن و کلی تاپیک داره، خودم که فعلا هیچی.

آها می‌شناسمش. احضارگر و جادوگران هم تم هری‌پاتر داره.
احضارگر رو هم خوندم، جالب بود منتها توصیفات خیلی خیلی دقیق و ریز داشت برای کسایی که حوصله دارن عالیه من انقدر کنجکاوم بقیه داستانو بفهمم وقت نمی‌شه دقت کنم و تصور.=)
جادوگران نشنیدم ولی آخرین جادوگر هم جلد یکو خوندم وقت نشد برم بقیشو بخونم ولی جلد اولش جالب و خوب بود.

با توجه به شرايط بهترین کتاب مفاتیح الجنان اثر شيخ عباس قمیه ولی برای تجربه متفاوت منم بدم نمیاد ناتوانو امتحان کنم. بالاخره کتاب فروشا بهتر می دونن چی راحت تو پاچه ملت میره :-"

با توجه به شرايط بهترین کتاب مفاتیح الجنان اثر شيخ عباس قمیه ولی برای تجربه متفاوت منم بدم نمیاد ناتوانو امتحان کنم. بالاخره کتاب فروشا بهتر می دونن چی راحت تو پاچه ملت میره :-"
البته همچنان کتابای خارجی رو نمی تونم بخونم و حوصله م سر میره

آم منم هستم؛ خوندن کتاب‌های معمایی و تحلیلشون‌ هم باحاله.

خب بچه‌ها شروع کنیم از امشب بخونیم ناتوان رو؟
روزی چند صفحه و چطوری؟

من جلد دومش هم پیدا کردم و آپلود می‌کنم اینجا. ولی جلد سه رو هیچ جوره پیدا نکردم. زبان اصلیش ولی هست.
(فقط نظر من اینه که اگه قراره جلد سومش پیدا نشه، یه کتاب/ مجموعه دیگه رو شروع کنیم)

ویرایش:
من یه چیزی الان فهمیدم. گویا اون جلد سومش در واقع جلد ۱.۵ هست. فکر کنم از این مدل کتاباعه این جلدش که خوندن نخوندنش تاثیر خاصی توی داستان اصلی نداره.
یه فایل پیدا کردم که ترجمه‌ی هوش مصنوعی این جلدشه. فکر کنم نهایتا اگه ترجمه اصلی پیدا نشد، یا زبان اصلی یا ترجمه هوش مصنوعی این جلده اوکی باشن.

من‌گشتم متوجه شدم سه جلدیه ناتوان و حدس می زنم جلد اولشو ما می خوایم بخونیم
البته این که جلدای دیگه ش هم پیدا نکردم
بی تاثیر نیست توی این تصمیم گیری
بهرحال اینجا لینک رو گذاشتم
چک هم بکنید خودتون
این رو من هرکاری می کنم دانلود نمیشه کامل
اگر داخل تلگرام فایلش رو دارید میشه لینکی چیزی از تلگرام بذارید ؟

میشه ناتوان رو شروع کنیم؟ :(.
فقط اگه میشه یکی pdf اش رو اینجا هم بزاره و راجب روندش هم بگین که روزی چند صفحه بخونیم.

بچه‌ها من چندبار آپلود کردم توی upload ولی تهش لینک نمی‌داد نمی‌دونم چرا... فایل‌هاشو توی تلگرام دارم. نمی‌خواین یه گروه کتابخونی توی تلگرام بزنیم تا اونجا فایل بفرستیم؟ گویا از امشب اینترنتا هم قراره مثل سابق بشه.

بچه‌ها من چندبار آپلود کردم توی upload ولی تهش لینک نمی‌داد نمی‌دونم چرا... فایل‌هاشو توی تلگرام دارم. نمی‌خواین یه گروه کتابخونی توی تلگرام بزنیم تا اونجا فایل بفرستیم؟ گویا از امشب اینترنتا هم قراره مثل سابق بشه.
مخالفم خیلی زیاد
تاپیک رو نگاه کنیم‌نوشته جنگ‌زده
راستش من به تصمیمای یک مشت سیاستمدار سایکو اعتمادی ندارم
همینجا خوبه واقعا

حالا قراره از کی شروع شه و چند صفحه بخونیم؟

سلاممم بچه‌ها اگر موافقید از چهارشنبه شروع کنیم و من تقسیم‌بندی رو براتون می‌ذارم. روزی ۲۰ الی ۳۰ صفحه خوبه؟ کمتر یا بیشتر؟ 👀

سلاممم بچه‌ها اگر موافقید از چهارشنبه شروع کنیم و من تقسیم‌بندی رو براتون می‌ذارم. روزی ۲۰ الی ۳۰ صفحه خوبه؟ کمتر یا بیشتر؟ 👀
۳۰ صفحه به نظر من خوبه.
بقیه بچه های دیگه هم نظرشونو بگن.
راستی ‌... کلا چند صفحه اس؟

سلام محدثه
یک‌چیزی توی صفحه اول پوریا گفت بنظرم‌جالب می‌اومد
تعیین کردن دوز روزانه خیلی سخته
یعنی ممکنه یه نفر امروز سرش شلوغ باشه نتونه فردا سرگرم باشه نتونه یا ...
بنظرم به بسته بندی های سه روزه یا دو روزه تقسیمش کنیم بهتره

خب بچه‌ها شروع کنیم از امشب بخونیم ناتوان رو؟
روزی چند صفحه و چطوری؟

من جلد دومش هم پیدا کردم و آپلود می‌کنم اینجا. ولی جلد سه رو هیچ جوره پیدا نکردم. زبان اصلیش ولی هست.
(فقط نظر من اینه که اگه قراره جلد سومش پیدا نشه، یه کتاب/ مجموعه دیگه رو شروع کنیم)

ویرایش:
من یه چیزی الان فهمیدم. گویا اون جلد سومش در واقع جلد ۱.۵ هست. فکر کنم از این مدل کتاباعه این جلدش که خوندن نخوندنش تاثیر خاصی توی داستان اصلی نداره.
یه فایل پیدا کردم که ترجمه‌ی هوش مصنوعی این جلدشه. فکر کنم نهایتا اگه ترجمه اصلی پیدا نشد، یا زبان اصلی یا ترجمه هوش مصنوعی این جلده اوکی باشن.

من جلد یک ودو روخوندم ..خواستید نقد کنید منو هم تگ کنید
جلد یک ناتوان و جلد دو هم بی پروا هست
اسم جلد سه چیه؟!منم پیداش نکردم خنوز اگه دیدم ترجمه شو میزارم لینکشو اینجا
جلد سه به نظرم مهمه چون کاملا انتهای جلد دو باز و بسیار بسیار غافلگیر کننده بود ....

۳۰ صفحه به نظر من خوبه.
بقیه بچه های دیگه هم نظرشونو بگن.
راستی ‌... کلا چند صفحه اس؟
جلد یک خیلی زیاد بود فکر کنم نزدیک هفتصد صفحه بود جلد دوم هم نزدیک چهار صدتا اینا
بخواید سی صفحه بخونید دوسال طول میکشه توم شه🤣

سه تاج شوم‌هم رقابتی و انتقامی و فانتزیه...اونم اگر دوست داشتید بخونید بگید بزارم فایل هاشو یه جوری ....در ضمن چهار جلده

Back
بالا