- نام مرکز سمپاد
- شهید یحیی
- شهر
- میبد
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
جدای از این که حتی نمیدونم میشه چنین تاپیکی زد یا نه، خیلی درگیر این شدم که آیا توی "هنر" این تاپیک رو باید بزنم یا توی "آلبوم هنری" و نتیجهگیری من این بود که شاید اینجا شخصیتر باشه و درخور کار من. اگر تاپیک جای اشتباهه که ممنون میشم جاش رو درست کنید (لبخند) و اگر نه که هیچی. شمارهی یوزرم هم قشنگ بود و نوشتم ولی خود یوزرنیمم قشنگ نیست پس بذارید همین باشه دیگه.
حالا مسئلهی بزرگتر اینه که من حتی اثری از خودم برای گذاشتن ندارم. قبلا آثاری که به طریقی مسیرم بهشون میخورد رو آرشیو میکردم. الان که اینترنت قطع شده و دارم دیوانه میشم، صرفا دنبال راهی هستم که آثاری رو از جلوی چشمم رد کنم و مختصر کپشنی بنویسم (بولد کردم برای این که ممکنه حوصلهی خوندن همه چیز نداشته باشید (یا دلیل برای خوندن)). اگر مرجعی برای موسیقی پیدا کردم که چه بهتر و اگر نه هم نقاشی یا حتی مقالهای که به هر طریقی تور شد، از طرف من در اینجا قرار میگیره.
به اینجا به چشم یک راه فرار (برای من) نگاه کنید که نتیجه و سرانجامی براش نیست. دیروز که خواستم در ادامهی عادت نوشتن (بدون هدف) تاپیک موضوعی بزنم، دیدم خیلی موضوعات هست و در عین حال توی هیچ کدوم درک عمیقی ندارم و به خاطر اون هم افسرده شدم (مرسی) و خب امتداد گلدامپ شاید بهترین انتخاب باشه (شاید هم پنج دقیقه بعد پشیمون شدم) و همین.
اگر هم قصد مشارکت دارید، با اثر منتخب خودتون مشارکت کنید. همین. بدون هیچ قاعدهی دیگهای.