اردوی مطالعاتی(ویژه‌ی کسانی که نمی‌تونن درس بخونن)

زیست :

فصل 4 و 3 دوازدهم + بانک کنکور ( 2 ساعت )

مرور فصل 4 دهم =
جلسه 43 -2
جلسه 47-1
جلسه 47-2

شیمی :

qd + فصل 2 دوازدهم ( 3 ساعت )

ریاضی :
معادله نامعادله جلسه 1 -1 نکته و تست ( 1.5 ساعت )

سلطان مطالعه های نامنظم فردا به جمعتون میپیونده

زیست : 5 دهم ، 4 یازدهم ، 5و6 دوازدهم

شیمی : فصل 1 و 2 دهم

فیزیک : فصل 1 و 2 یازدهم

ریاضی : تابع فول

زمین شناسی : فصل 1 ، مسائل ، بیماری های زمین زاد

۸:۰۰_۸:۳۰ جامع ریاضی
۸:۳۵_۹:۰۵ جامع ریاضی
۹:۱۰_۹:۴۰ تحلیل ریاضی
۱۰:۱۰_۱۰:۴۰ تست مونده شیمی
۱۰:۴۵_۱۱:۱۵ تست مونده شیمی
۱۱:۲۰_۱۱:۵۰ مرور فصل سه شیمی1
12-1 عقب موندگیی دو درس
۲:۰۰_۲:۳۰ زیست 4*5*6
۲:۳۵_۳:۰۵ زیست 4*5*6
۳:۱۰_۳:۴۰ زیست 4*5*6
۴:۱۰_۴:۴۰ زیست 4*5*6
۴:۴۵_۵:۱۵ مرور کل
۵:۲۰_۵:۵۰ فیزیک فصل دو
۶:۲۰_۶:۵۰ فیزیک فصل دو
۶:۵۵_۷:۲۵ فیزیک فصل سه
۷:۳۰_۸ فیزیک فصل سه
۹:۳۰_۱۰ زمین
۱۰:۰۵_۱۰:۳۵ زمین
اینم مال من...منظم شد

@hypnos
یه سایتی یا اپی پیدا کنیم که بتونیم به هم وصل بشیم و صبحا اعلام حضور کنیم
یا یچیزی که ساعت مطالعه هامون رو ثبت کنه
یجوری گروهی باشه

و اینکه همه بتونن دسترسی داشته باشن
مثل اون اپی که قبلا داشتیم نباشه با لپتاپ نشه

۸:۰۰_۸:۳۰ ۱ درس تاریخ دهم✅️
۸:۳۵_۹:۰۵ درس تاریخ دهم ۱ درس✅️
۹:۱۰_۹:۴۰ تاریخ دهم ۱ درس
۱۰:۱۰_۱۰:۴۰ جامعه ۱ درس✅️
۱۰:۴۵_۱۱:۱۵ جامعه ۱ درس✅️
۱۱:۲۰_۱۱:۵۰ جامعه ۱ درس
۲:۰۰_۲:۳۰
۲:۳۵_۳:۰۵
۳:۱۰_۳:۴۰
۴:۱۰_۴:۴۰
۴:۴۵_۵:۱۵
۵:۲۰_۵:۵۰
۶:۲۰_۶:۵۰
۶:۵۵_۷:۲۵
۷:۳۰_۸
۹:۳۰_۱۰
۱۰:۰۵_۱۰:۳۵
ساعت ۹:۴۰
۱/۵ درس تاریخ خوندم، پارت بعدی رو باز هم به تاریخ اختصاص می‌دم تا ۴ درس تموم شه.

اینجا توی شهر رو سه چهار بار زدن و انفجار شد.
من دیگه اصن تمرکز ندارم برای ادامه.
کاش ماهم عین اونا پناهگاه داشتیم💔

یه چیزی هم بگم که احتمالا خیلیا میدونیم ولی جهت یادآوری :
مغز ما توی شرایط بقا یا همون survival mode کلا قسمت تمرکزشو و قسمت یادگیری رو در مورد هرچیزی که مستقیم به بقا ربط نداشته باشه خاموش میکنه
یعنی چی؟ یعنی مغزت با خودش میگه الان اگه بفهمم دامنه فلان تابع چیه به درد زنده موندن من میخوره ؟ خیر اصلا پس برام مهم نیست... برام مهمه که بفهمم کی کجا رو زده ! از طرف دیگه مغز خیلیامون عادت داره موقعی که چاره ای نداره میخوابه هم یه جور راه فراره براش هم به حساب خودش داره انرژی ذخیره میکنه . در کل اگه میگین تمرکز ندارم و نمیتونم درس بخونم و اینا...این انرژی نداشتنه و تمرکز نداشتنه اصلا مثل قبل نیست شما دارین با تمام غریزه های بدنتون که میگن گور بابای درس و اصلا به دردت نمیخوره این درس میجنگین و این خودش خییییلی چیز خفنیه!
خلاصه که این روزا اگه دارین درس میخونین با مغزتون مهربون باشین شما همینجوری هم دارین سخت میگیرین بهش ! درک کنین چرا داره این واکنشو نشون میده و سعی کنین کم کم یا هرچقدر که میتونین بخونین و خوراکی مقوی بخورین و خیلی کافئین زیادی مصرف نکنین! و هربار خیلی تمرکزتون بد بود یا حالتون بد بود نفس عمیق بکشین اگه میتونین به صدای بکگراند آرامش بخش گوش کنین ...سعی کنین هدفاتون رو مرور کنین ! مثلا عکس دانشگاهی که دوست دارین برین اونجا رو نگاه کنین (:
حالا حرفام خیلی کلیشه ممکنه به نظر بیاد ولی من adhd دارم و داروهام رو نتونستم برم بگیرم چون دکترم نیست و همینجوری توی این شرایط بی دارویی دارم روزی 6 ساعت یا 8 ساعت میخونم پس بقیه هم میتونن
هر موقع خسته شدین به این فکر کنین که این درس خوندنه تنها راه نجات مغزمون از اینه که فکر کنه هیچ آینده ای براش وجود نداره و یه حس کنترل خوبی به زندگی میده (:

برنامه من :
منم امروز یه جزوه پنجاه صفحه ای رو باید بنویسم توی یه دفتر چون توی لپتاپه و دعا کنم حداقل دیپ سیک باز شه ((: و اون کورس آنلاینه 5 ساعتی ازش رو ببینم .

Back
بالا