اخبار جنگ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mastermind81
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ذخایر موشک و لانچر بعیده
احتمالا دارن آتيش کم میگیرین که جمع بشه چون این روند بیشتر به خودمون در دراز مدت آسیب میزنه.
ولی اونور داره شدت حملات و ابعاد حملات رو بیشتر میکنه

سم رسانه ای فقط اینجا که داخل تلگرام پدافند ایران تمام اهداف رو رهگیری میکنه و پدافند اسراییل از کار افتاده و فلانی مرده و ....

از اون سم تر عده ای از کاربران شل مغز توییتر که توش دارن از خونه هایی که مورد اصابت گرفته سپاهی چک در میارن و اطمینان دارن هنوز مردم عادی هدف حملات نیستند!
امیدوارم اون ۱۰۰۰ نفری که من رو دنبال میکنن تو این دسته نباشند

با این حال جفت ساید ها معتقد هستن رضا پهلوی با موضع گیری هاش خودش رو پرت کرد بغل مجاهدین خلق...

🗣 پیام یکی از کادر پدافند هوایی مشهد :

تو را به هرچی قبول دارید، از درگیری پدافند هوایی ها فیلم نگیرید مجبوریم همش جابه‌جا بشیم و خود همین باعث تجاوز دشمن میشه، خواهش میکنم از درگیری های پدافند هوایی فیلم نگیرید

🫣

🔴‼️پلیس فتا، اختلالات اینترنت ناشی از حملات سایبری شدید است، تا ساعاتی دیگر اینترنت به حالت عادی برمیگردد و اینترنت ملی نمی شود.
خبر رسمیه !

غرب تهران انفجار ها شدید و متعدده

ساعت ۷ تا ۸ پدافندای شیراز درگیر بودن.
البته الان دیگه از شیراز زدم بیرون نمیدونم چه خبره

اینکه میگن واتساپ و اینستا حذف شه، اگه حذف نشه و فقط باز نکنیم اوکیه؟ من پسورد اینستا رو فراموش کردم حذف کنم پیج ام میره. در ضمن خود این اطلاعیه اصن چه قدر درسته و چرا باید اینکارو کرد؟

نوبیتکس رو هم هک کردن و ۴۸ میلیون دلار دزدیدن، فعلا. خودشون هم تایید کردن که هک شدن...
من هیچوقت وارد این چیزا نشدم ولی دو تا عکس کلا منتشر شده از یه ولتی که مثلا اینقدر پول توشه راهی هست که چک کرد واقعی بوده این قضیه یا نه ؟ یعنی موجودی ولته رو نشون میده به همه؟

اینکه میگن واتساپ و اینستا حذف شه، اگه حذف نشه و فقط باز نکنیم اوکیه؟ من پسورد اینستا رو فراموش کردم حذف کنم پیج ام میره. در ضمن خود این اطلاعیه اصن چه قدر درسته و چرا باید اینکارو کرد؟
از درست بودن اطلاعیه خبری ندارم ولی روی کاغذ نه اینستا نه واتساپ دسترسی به سخت افزار گوشی رو ندارن و نباید داشته باشن. خود بازار و مایکت و گوگل پلی هم این رو تایید کرده بودن.
ولی سیستم عامل(اندروید و آی او اس) خودِ گوشی‌هاتون برده‌ی حلقه به گوش گوگله‌. برای این هم تجربه شخصی خودم بوده و یه قسمتاییش هم خییلی سرصدا کرد تو فضای وب مخصوصا محتواهای انگلیسی که یوتیوب، اینستا و خیلی سایتهایی که از گوگل سرویس میگیرن؛ ساجستنشنهاشون به افراد بر اساس مکالماتی روزمرشون با اطرافیانشون شکل میگیره‌. مثلا طرف برای اولین بار از خرید سگ حرف میزد کنار گوشیش و میرفت میدید اکسپلور اینستاش راجع به این موضوعه.
یا تجربه شخصی خودم که پارسال از جاسوسی همه جانبه گوگل و این موضوع حرف زدم تو یه همایشی؛ دیدم روز بعدش اندروید خودسرانه همه اپهای غیر گوگل پلی ام رو حذف کرده.

در کل اگه دسترسی به اینترنت جهانی داری و استفاده میکنی روی کاغذ برای گوگل که سهامدارهای اصلیش صهیونیستهاست؛ دستکاری نرم‌افزاری که منجر به داغ شدن سخت افزاری گوشی هست ممکنه‌.

ولی به نظرم اینستا و واتس آپ سیف و بی خطرند‌
این شایعه هم از اون خبری اومده که گفتن عملیاات شبیه به پیجرهای لبنان در راهه.

پ.ن: و راجع به سوال خودت که ایا حذف نکنی مشکلی پیش نمیاد؟ خیر. اگه قایل به اینی که واتساپ و اینستا میتونن مخرب باشن باید حذفشون کنی. خارج شدن از حساب کافی نیست.

از درست بودن اطلاعیه خبری ندارم ولی روی کاغذ نه اینستا نه واتساپ دسترسی به سخت افزار گوشی رو ندارن و نباید داشته باشن. خود بازار و مایکت و گوگل پلی هم این رو تایید کرده بودن.
ولی سیستم عامل(اندروید و آی او اس) خودِ گوشی‌هاتون برده‌ی حلقه به گوش گوگله‌. برای این هم تجربه شخصی خودم بوده و یه قسمتاییش هم خییلی سرصدا کرد تو فضای وب مخصوصا محتواهای انگلیسی که یوتیوب، اینستا و خیلی سایتهایی که از گوگل سرویس میگیرن؛ ساجستنشنهاشون به افراد بر اساس مکالماتی روزمرشون با اطرافیانشون شکل میگیره‌. مثلا طرف برای اولین بار از خرید سگ حرف میزد کنار گوشیش و میرفت میدید اکسپلور اینستاش راجع به این موضوعه.
یا تجربه شخصی خودم که پارسال از جاسوسی همه جانبه گوگل و این موضوع حرف زدم تو یه همایشی؛ دیدم روز بعدش اندروید خودسرانه همه اپهای غیر گوگل پلی ام رو حذف کرده.

در کل اگه دسترسی به اینترنت جهانی داری و استفاده میکنی روی کاغذ برای گوگل که سهامدارهای اصلیش صهیونیستهاست؛ دستکاری نرم‌افزاری که منجر به داغ شدن سخت افزاری گوشی هست ممکنه‌.

ولی به نظرم اینستا و واتس آپ سیف و بی خطرند‌
این شایعه هم از اون خبری اومده که گفتن عملیاات شبیه به پیجرهای لبنان در راهه.

پ.ن: و راجع به سوال خودت که ایا حذف نکنی مشکلی پیش نمیاد؟ خیر. اگه قایل به اینی که واتساپ و اینستا میتونن مخرب باشن باید حذفشون کنی. خارج شدن از حساب کافی نیست.
برای احتیاط بیشتر حتما برین تو قسمت تنظیمات گوشی و دسترسی اپهای مختلفتون به قسمتهای مختلف سیستم عالم مخصوصا میکروفون و گوشی رو ببندید.

برای گوگل اینستا و واتساپ این کارو بکنید ترجیحا.

برای احتیاط بیشتر حتما برین تو قسمت تنظیمات گوشی و دسترسی اپهای مختلفتون به قسمتهای مختلف سیستم عالم مخصوصا میکروفون و گوشی رو ببندید.

برای گوگل اینستا و واتساپ این کارو بکنید ترجیحا.
ویندوز چطور؟

🗣 پیام یکی از کادر پدافند هوایی مشهد :

تو را به هرچی قبول دارید، از درگیری پدافند هوایی ها فیلم نگیرید مجبوریم همش جابه‌جا بشیم و خود همین باعث تجاوز دشمن میشه، خواهش میکنم از درگیری های پدافند هوایی فیلم نگیرید

🫣
یکی نیس بگه د اخه گاگول
کار از فیلمای ماها گذاشته
کارو با عکس هوایی و ماهواره ای دارن پیش میبرن نه چار تا عکس و فیلم که ما با دوربینای زاقارت مون میگیریم😐

یکی نیس بگه د اخه گاگول
کار از فیلمای ماها گذاشته
کارو با عکس هوایی دارن پیش میبرن نه چار تا عکس و فیلم که ما با دوربینای زاقارت مون میگیریم😐
من نمیدونم این خبر که میگم چه قدر درسته ولی شنیدم چند روز پیش تو اینترنت یه چندتا فیلم وایرال شده بود از اینکه بمب (یا موشک؟) رو میخواستن به جایی بزنن ولی به اطرافش اصابت کرده بود و بعد از مدتی، دوباره برگشتن همونجا رو بزنن. اشتباه نکنم شرق ایران بوده.
راستش من خودمم باور دارم به این قضیه. فرودگاه تبریز رو ۳ بار اومدن بزنن چون دفعه اول کامل اصابت نکرده بود و هنوز امیدی به نگه داشتنش بود. یا حتی اطراف پالایشگاه‌ اینجا.
به نظرم تا حد زیادی حرفشون درسته چون اگه نبود خود اسرائیل اینقدر تو یوتیوب و خبرگزاری ها دنبال سانسور شدید محل اصابت ها نمیرفت.

رادار پدافندی تبریز صبح امروز مورد هدف قرار گرفت
و پدافند تبریز به طور کامل از کار افتاد
از صبح صدای هواپیما میومد در اورمیه، شب هم صدای انفجارهایی شنیده میشد.

خب ظاهراً جنگ تمام شد، شبیه الگوی قبلی یک نمایش نمادین و ادامه زندگی درسایه‌سار ولایت.

Back
بالا