جمع بندی دهم و پیشخوانی دهم برای تابستان

mahi88

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
هان؟
شهر
دزفول
سال فارغ التحصیلی
1406
سلام
اول که ببخشید اگه جای اشتباهی یا تکراری تاپیک زدم خیلی معذرتتت

بچه ها من دهم تجربی ام و طول سال هیچ تستی نزدم
برای دو سال بعد ماز گرفتم یعنی کلاساش از مرداد شروع میشه بعد من نه می‌دونم کلاس و آزمون پیشخوانیه مروره چیه
الان استرس گرفتم باید چیکار کنم تست؟ مرور؟ برنامه ریزی
اصلا نمی‌دونم چطوری چیکار کنم
کتاب تست گرفتم ولی لاشو باز نکردم
حتی تشریحی هام هم عذاب وجدان حروم کردم پول مامان بابام دارم چون کم استفاده کردم

ممنون میشم اگه بهم بگید برای تابستون دقیقا باید چیکار کنم. چون ازمونا تموم شده و می‌خوام شروع کنم
اینطوریم که اگه درس نخوندم انگاری دارم وقت تلف می‌کنم و حس خوبی نمی‌ده مشکلات دیگه هم هست که باعث میشه من باید از همین هفته شروع کنم.

ساعت مطالعه خاصی باید داشته باشم؟ ممنون میشم اینم بگین و اینکه طبق بدبختی من همیشه
به نظرتون میشه باشگاه هم برممم؟؟
مرسیییییی ♥️ و ببخشید زیاد سوال کردم.

سلام
اول که ببخشید اگه جای اشتباهی یا تکراری تاپیک زدم خیلی معذرتتت

بچه ها من دهم تجربی ام و طول سال هیچ تستی نزدم
برای دو سال بعد ماز گرفتم یعنی کلاساش از مرداد شروع میشه بعد من نه می‌دونم کلاس و آزمون پیشخوانیه مروره چیه
الان استرس گرفتم باید چیکار کنم تست؟ مرور؟ برنامه ریزی
اصلا نمی‌دونم چطوری چیکار کنم
کتاب تست گرفتم ولی لاشو باز نکردم
حتی تشریحی هام هم عذاب وجدان حروم کردم پول مامان بابام دارم چون کم استفاده کردم

ممنون میشم اگه بهم بگید برای تابستون دقیقا باید چیکار کنم. چون ازمونا تموم شده و می‌خوام شروع کنم
اینطوریم که اگه درس نخوندم انگاری دارم وقت تلف می‌کنم و حس خوبی نمی‌ده مشکلات دیگه هم هست که باعث میشه من باید از همین هفته شروع کنم.

ساعت مطالعه خاصی باید داشته باشم؟ ممنون میشم اینم بگین و اینکه طبق بدبختی من همیشه
به نظرتون میشه باشگاه هم برممم؟؟
مرسیییییی ♥️ و ببخشید زیاد سوال کردم.
سلام

من موقع یازدهمم با برنامه ی کانون که بخش پیش خوانی یازدهم داشت فیزیک و یه بخشی از شیمیمون رو خوندم که فیزیکه واقعا کمک حال بود در طول سال.دهمم هم با همون دوره کردم.

به نظرم همینکه آزمون بدی و طبق بودجه بندی آزمون درسای دهمت رو بخونی خوبه.یه تخصصیم به نظرم انتخاب کن پیش خوانی کن در طول تابستون

ساعت مطالعه فک نکنم معیار خوبی باشه.همین سعی کنی بودجه ی آزمون رو تا حد خوبی بخونی بسه.اما به نظرم حد 3 4 ساعت حداقل بخون.

باشگاه و ایناتم که برو حتما.

تشریحیم بچه هایی که نهایی براشون تاثیر داشته جواب بدن بهتره.

موفق باشی

واقعیت من خودم تابستون دهم به یازدهم چیزی نخوندم ولی خب در طول سال تست زده بودم و بخاطر نهایی کتابا رو کامل جمع کرده بودم در طول سال
بنظرم همون کتاب تستایی که گرفتی رو ضریب دار بزن و اون کلاسایی که ماز گذاشته شروع یازدهمه
کلا همینطور که @Ms.Nobody گفتن
برو برنامه آزمونهای ماز رو نگاه کن و بر اساس بودجه همون آزمون تست بزن و پیش خوانی یازدهم رو هم با کلاسای ماز اگه دوست داشتی شروع کن
برا تشریحی خوانی و کتابای عمومی یازدهم و اینا هم که فکر کنم همون اول سال یازدهم شروع کنی اوکیه
ولی من پیشنهادم اینه که خیلی به خودت سخت نگیر این تابستون و تفریح تو داشته باش حتما
موفق باشی❤️

Back
بالا