• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
از فصل 2 شیمی دوازدهم خوف دارم.
خیلی سخته
و حس نتوانستن میکنم و از تست زدن ازش فرار میکنم
چیکار کنم؟

خیلی سخته
چیکار کنم؟
بنظرم یه دور مفهومی بخونی یا تدریس ببینی بعد که فهمیدی یه خلاصه بنویسی که تیکه های مختلفش با هم قاطی نشن جواب بده

بنظرم یه دور مفهومی بخونی یا تدریس ببینی بعد که فهمیدی یه خلاصه بنویسی که تیکه های مختلفش با هم قاطی نشن جواب بده
همه ی این کار هارو کردم
اولین بار که میخوندمش زجر کشیدم یاد گرفتم درصدشم 80 زدم تو آزمون
ولی الان میخوام مرور کنم حس اینو دارم که اولین باره میخونم

همه ی این کار هارو کردم
اولین بار که میخوندمش زجر کشیدم یاد گرفتم درصدشم 80 زدم تو آزمون
ولی الان میخوام مرور کنم حس اینو دارم که اولین باره میخونم
وای من سر نوبت اول دقیقا همین بلا سرم اومد
الآنم مطمئنم همین جوری میشم چون خلاصه نویسی نکردم خودم

خیلی سخته
چیکار کنم؟
اگه رو این فصل تا الان زیاد وقت نزاشتی چون زمانت بعد این محدوده به نظرم اول برو ویدیوی تدریس فصل ۲ از یه استاد معروف ببین و تستهایی که اون تو ویدیوش حل میکنه رو خودت یه بار تو کاغذ حل کن. بعد از کتاب تستت ضریبدار تست بزن. مثلا اگه ۳۰۰ تا تست داره بار اول با ضریب ۱۰ حدود سی تست حل کنی کافیه. من یادمه یه کتابهایی هم بودن به اسم مسائل شیمی. اگه از اینا داری میتونی بعد دیدن ویدیو تدریس، هر شب روتین وار از فصل ۲ یه ۵ تا مسئله حل کنی تا یه مدت، که هم روش حل دستت بیاد هم فشار زیادی واسه جمع کردن نداشته باشی.

خیلی سخته
چیکار کنم؟
اتفاقا باید دوبرابر بیشتر بری سراغ چیزی که ازش میترسی. فرار فایده نداره توی کنکور. فقط باید رو به رو شد
اول یه آموزش خوب برای این فصل داشته باش چون آموزش درست حرف اولو میزنه. بعدش شبی ۵ تا تست از همون قسمتیش که اتفاقا ازش میترسی بزن. بیشتر از اون نمیخواد بزنی تستاشم زمان دار نباشه خوب روش وقت بزار اول سعی کن خودت با چیزی که یاد گرفتی حلش کنی اگه اشتباه شد فدای سرت وقتی رسیدی به شب چهارم پنجم یهو میبینی مثل آب خوردن شده برات.
هر شب روتین از چیزی که ازش بدت میاد بزار برای خودت این همیشه جواب داده. تکرار و تمرین زیاد

اتفاقا باید دوبرابر بیشتر بری سراغ چیزی که ازش میترسی. فرار فایده نداره توی کنکور. فقط باید رو به رو شد
اول یه آموزش خوب برای این فصل داشته باش چون آموزش درست حرف اولو میزنه. بعدش شبی ۵ تا تست از همون قسمتیش که اتفاقا ازش میترسی بزن. بیشتر از اون نمیخواد بزنی تستاشم زمان دار نباشه خوب روش وقت بزار اول سعی کن خودت با چیزی که یاد گرفتی حلش کنی اگه اشتباه شد فدای سرت وقتی رسیدی به شب چهارم پنجم یهو میبینی مثل آب خوردن شده برات.
هر شب روتین از چیزی که ازش بدت میاد بزار برای خودت این همیشه جواب داده. تکرار و تمرین زیاد
ممنونمم

سلام وقتتون بخیر
استاد ریاضی خوب کیو معرفی میکنید؟
تا الان اشرفی ماز میدیدم و راضی هم هستم (نویسنده ی پاور تست مهروماه‌ن)
اما خیلیا توصیه شون معین کرمی هستش
و الان گیر افتادم که معلممو عوض کنم یا نه

سلام وقتتون بخیر
اما خیلیا معین کرمی رو معرفی میکنن
و نمیدونم الان معلممو عوض کنم یا نه
سلام
الان نه ولی از اول دوازدهم با کرمی پیش برو

سلام وقتتون بخیر
با همین ادامه بده وقتی میگی راضی هستی
نتایجتت نشون میده خوبه اوضاعت یا نه

سلام وقتتون بخیر
هر دوشون استادای خوبین
ببین خودت با سبک کدوم راحت‌تری با اون پیش برو

سلام .وقت همگی بخیر .
گرفتن مشاور رو الان پیشنهاد میدید؟مشاور خوبی میشناسید که واقعا به درد بخور باشه ؟

• لایک
امتیازات: Sui
سلام بچه ها این دوره ای که داخل شین یکی از دوره هایی بریدن از درسه و فک کردن به این که اقا من هیچی نمیشم هیچی یادم نیس و فراموش کردن هر چی زحمت تا اینجا کشیدن هر وقت به این فک کردین بدونین که یه حس کاملا نرمال و در عین حال اشتباهه شما از همیشه تون بهترین و داخل مباحثی که فک میکنین فراموش کردین بالاترین تسلط رو دارین گول بازی های ذهن تون رو نخورید و ادامه بدین امیدوارم نتیجه های زیباتون رو ببینم

تجربه ای داشتی باهاش؟کجا میتونم پیداش کنم چون سرچ زدم ذره‌بین گروه ایتا آورد فقط که واردش نشد
توی روبیکا پیدا کن اسمشو
اره تجربه داشتم به شدت اوکی بود

Back
بالا