کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

الان که اوج بدبختیمو دیدم ۸ تومن نه خیلی کمه نه خیلی زیاد. واقعا تحمل کردن ۳۵ نفر ادم اونم کله سحر ظلمه

از ۶:۴۰ دقیقه از ایستگاه اول شروع میکنه ۷:۳۰ میرسیم مدرسه
اصلا شبیه به همچین چیزی نداریم تهران

دبستان یادم هست ون بود ولی خب تحویل درب محل بود

یجورایی شبیه خارجه

اصلا شبیه به همچین چیزی نداریم تهران

دبستان یادم هست ون بود ولی خب تحویل درب محل بود

یجورایی شبیه خارجه
شکر خدا خارج امنیت هست نه اینکه از بابل تا روشن اباد بکوبیم بریم یکدفعه راننده بگه چرخم نیست پیاده بشیم ببینیم چرخ ذوب شده.
تازه کنار مدرسمون یه ابندون و طویله هم هست که کلا خارجه

شکر خدا خارج امنیت هست نه اینکه از بابل تا روشن اباد بکوبیم بریم یکدفعه راننده بگه چرخم نیست پیاده بشیم ببینیم چرخ ذوب شده.
تازه کنار مدرسمون یه ابندون و طویله هم هست که کلا خارجه
بابلم مثل ساری مدرسش داخل روستاست فرزانگان؟

بابلم مثل ساری مدرسش داخل روستاست فرزانگان؟
اره. کلا سمپادش تو روستاعه
ساری و امل نزدیک ترن. امل تو شهرکه و ساری هم نزدیکه ولی مدرسه ما تا اخر بابل بیست دقیقه راه داره

اره. کلا سمپادش تو روستاعه
ساری و امل نزدیک ترن. امل تو شهرکه و ساری هم نزدیکه ولی مدرسه ما تا اخر بابل بیست دقیقه راه داره
پس برا خانواده ها داستان داره رفت و امد

بچه ها حواستون به یه مورد باشه
دهک های اقتصادی ۱ تا ۴ شهریه شون رایگانه
مواظب باشید
الان مدرسه ما زور میگه میگن نه همچین چیزی ابلاغ نشده
در حالی که مجلس تصویب کرده
چک کنید دهک چندید اگه ۱ تا ۴ بودین شهریه تون رایگانه کامل
هرچقد هم دادید تا الان مدرسه موظفه برگردونه کل مبلغ رو

ما یه خیابون اونورتر خونه مون ایستگاه مترو هست ، فک کنم از وقتی اونجارو باز کردن من دیگه برای کلاس کنکور و دانشگاه از سرویس یا ماشین شخصی / تاکسی استفاده نکردم. واسه همین هزینه هایی که برای سرویس میگین برای من فضایی میان‌.
زمان کنکورم هم افتاده بود تو دوران کرونا، فقط سال اول کلاس رفتم که همشون آنلاین بودن. اشتباه نکنم اون موقع جمعا ۵-۶ تومن دادم.

اینارو گفتین یه لحظه خدا رو شکر کردم دانشگاه دولتی و تو شهر خودمم. واقعا دادن خدا تومن برای شهریه یه ترم و هزینه های جانبی رفت و آمد و خوابگاه و غذا، با توجه به اینکه کار نمیکنم و باید از پدر بخوام رو نمیتانم :((. اصن عذاب وجدان آدمو میگیره :(.

کلا سمپاد برای شهرستان اشتباهه
آقا وقتی تو حتی جا نداری مدرسه بذاری خیلی واجبه این کارو بکنی ؟
خاتمی آورد برا همه شهرا یه سمپاد چپوند
همین میشه دیگه آخرش

ما برای همین اردوی خرداد ۴ تومن دادیم
و فکر می‌کنم دوازدهم ها عید و ۹ و خورده ای دادن(البته فکر کنم اردو تا کنکور اردیبهشت بود)
توی اردو ها همایش و کلاس و اینا هم هست البته

داشتم فکر میکردم مینیمم هزینه رفت و امدم به مدرسه 3 هزار تومن بود روزانه، ماکزیمم 13 هزار تومن:/
یکم زیادی ناترازه هزینه ها:))

داشتم فکر میکردم مینیمم هزینه رفت و امدم به مدرسه 3 هزار تومن بود روزانه، ماکزیمم 13 هزار تومن:/
یکم زیادی ناترازه هزینه ها:))
مال من صفر بود چون دوستم میومد دنبالم باهم میرفتیم 😬

Back
بالا