• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور اخبار کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ماز برنامهٔ آزمون‌های تشریحی‌اش رو آپدیت کرده و آخرین آزمون ۳۱ام تیرماهه. پس می‌شه حدس زد احتمالاً نهایی دیرتر از این هم برگزار بشه.

ثبت نام آزمون سراسری ۱۴۰۵ و آزمون پذیرش دانشجو معلم در دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی ۱۴۰۵ از امروز آغاز شده و تا شنبه ۲ خردادماه ادامه خواهد داشت.

بچه ها من رفتم سایت مای سنجش. فرهنگیان رو قبلا ثبت نام کرده بودم. ولی الان دیدم که توی بخش 3(نوع ازمون و سوابق تحصیلی) میشه تیک نوع ازمون گروه ازمایشی رو تغییر داد(1متقاضى شرکت در آزمون سراسری در گروه آزمایشی اصلی هستم .
2فقط متقاضى شرکت در آزمون اختصاصى پذیرش دانشجو - معلم در دانشگاه هاى فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجائی در گروه آزمایشی اصلی هستم .
3متقاضى شرکت در آزمون سراسرى و همچنین آزمون اختصاصى پذیرش دانشجو - معلم در دانشگاه هاى فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجائی در گروه آزمایشی اصلی هستم .) این یعنی میشه فرهنگیان رو دیگه نداد؟ چون من وقتی 3 رو انتخاب کردم دیدم که نوشته که هزینه ازمون سراسری ریاضی رو پرداخت کردم در حالی که اون زمان من دی ماه یا آذر ماه کنکور فرهنگیان ثبت نام کرده بودم

تقویم آزمون های علوم‌پزشکی ۱۴۰۵ آپدیت شد

برگزاری کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت
۷ و ۸ آبان ۱۴۰۵

🔴📢امتحانات نهایی پایه یازدهم و دوازدهم مجازی شد / زمان برگزاری کنکور تغییر نمی‌کند

🔹 عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به آخرین تصمیمات اتخاذ شده در حوزه سنجش، از برگزاری مجازی امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم خبر داد.
🔹 احمدی سنگر در رابطه با نحوه ارزشیابی دانش‌آموزان اظهار داشت: طبق تصمیمات جاری، امتحانات پایه‌های یازدهم و دوازدهم به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
🔹 وی افزود: زمان دقیق برگزاری این آزمون‌ها مطابق با تقویم اعلامی از سوی وزارت آموزش و پرورش خواهد بود و دانش‌آموزان باید در بازه‌های زمانی معین، خود را برای شرکت در این امتحانات آماده کنند./خبرگزاری فارس

🔴📢امتحانات نهایی پایه یازدهم و دوازدهم مجازی شد / زمان برگزاری کنکور تغییر نمی‌کند

🔹 عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به آخرین تصمیمات اتخاذ شده در حوزه سنجش، از برگزاری مجازی امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم خبر داد.
🔹 احمدی سنگر در رابطه با نحوه ارزشیابی دانش‌آموزان اظهار داشت: طبق تصمیمات جاری، امتحانات پایه‌های یازدهم و دوازدهم به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
🔹 وی افزود: زمان دقیق برگزاری این آزمون‌ها مطابق با تقویم اعلامی از سوی وزارت آموزش و پرورش خواهد بود و دانش‌آموزان باید در بازه‌های زمانی معین، خود را برای شرکت در این امتحانات آماده کنند./خبرگزاری فارس
چنین خبری عجیبه
نهایی ۶۰ درصد کنکوره.
مجازی برگزار کنن که همه میشن ۱۹، ۲۰
احتمالش هست که کلا حذف کنن تاثیر در کنکور نهایی رو.

این تیترش که میگه زمان برگزاری کنکور تغییر نمیکند چی میگه این وسط :)) :((
واقعا اگه برا جذب مخاطب همچون تیتر هایی میزنن حرفی ندارم چون تو حرفاش که همچون چیزی نگفته :
فردا میگن نه کی گفته مجازیه اتفاقا حضوریه از 9 خرداد هم شروع میکنیم دانش آموز هم بایددددد آماده باشه :)

آخرین ویرایش:

خبر فیکه هیچ سایت رسمی‌ای نذاشته اینو

سرچ کردنی هم فقط خود فارس گفته هیچ جای دیگه نیست

اینو پشتیبان قلمچی گذاشت خیلی اطمینان ندارم بهش

دکتر محمدی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح جزئیات برگزاری کنکور ۱۴۰۵ اعلام کرد:
⭕️زمان برگزاری آزمون سراسری ۲۰ روز پس از پایان امتحانات نهایی پایه یازدهم و دوازدهم و
در تاریخ ۱۰ شهریور خواهد بود.
✅ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۵ از ۲۷ اردیبهشت آغاز شده و تا جمعه ۸ خرداد تمدید شد.

ولی 10 شهریور که سه شنبس

آخرین ویرایش:
  • لایک
امتیازات: Thea
اینو پشتیبان قلمچی گذاشت خیلی اطمینان ندارم بهش

دکتر محمدی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح جزئیات برگزاری کنکور ۱۴۰۵ اعلام کرد:
⭕️زمان برگزاری آزمون سراسری ۲۰ روز پس از پایان امتحانات نهایی پایه یازدهم و دوازدهم و
در تاریخ ۱۰ شهریور خواهد بود.
✅ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۵ از ۲۷ اردیبهشت آغاز شده و تا جمعه ۸ خرداد تمدید شد.

ولی 10 شهریور که سه شنبس
احتمالاً پس همون ۲۰ تیر امتحانارو شروع می‌کنن تا ۲۰ مرداد ۲۰ روز بعدش هم کنکور

مشکل سه‌شنبه چیه؟

رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران:
🔹در حال حاضر کلاس، آزمایشگاه و بخش بالینی متناسب با این حجم از دانشجو را نداریم و اگر زیرساخت‌ها تامین نشود، آموزش پزشکی دچار اختلال می‌شود.
🔹دیگر توان پذیرش سالیانه ۷۰۰ دانشجوی پزشکی در دانشگاه تهران را نداریم.
🔹وزیر بهداشت و شورای عالی انقلاب فرهنگی قول داده‌اند که ظرفیت پذیرش برای امسال کاهش پیدا کند و به ظرفیت قبل از ۱۴۰۰ برگردد.

🔹در حال حاضر کلاس، آزمایشگاه و بخش بالینی متناسب با این حجم از دانشجو را نداریم و اگر زیرساخت‌ها تامین نشود، آموزش پزشکی دچار اختلال می‌شود.
🔹وزیر بهداشت و شورای عالی انقلاب فرهنگی قول داده‌اند که ظرفیت پذیرش برای امسال کاهش پیدا کند و به ظرفیت قبل از ۱۴۰۰ برگردد.
یه سوال این فقط شامل تهران میشه یا کل ایران؟
اون بخش اخرش

احتمالاً پس همون ۲۰ تیر امتحانارو شروع می‌کنن تا ۲۰ مرداد ۲۰ روز بعدش هم کنکور

مشکل سه‌شنبه چیه؟
آخه هیچوقت وسط هفته برگزار نمیکنن کنکور رو
حدودی گفتن احتمالا

یه سوال این فقط شامل تهران میشه یا کل ایران؟
اون بخش اخرش
هیچ دانشگاه علوم پزشکی تو ایران ظرفیت این تعداد رو ندارن اکثر دانشگاه ها کلاس ها رو آمفی تئاتر تشکیل میدن و بماند بقیه مشکلات
شاید امسال هم بگذره ولی تا چند دوره دیگه مطمئنا ظرفیت ها رو به چند سال پیش برمیگردونن

جدی دانشگاه تهران ۷۰۰ نفر ورودی پزشکی داره میگیره؟(با نوبت دوم و...)

آخرین ویرایش:
پارسال برای ۱۲ روز جنگ خیلی کاهش دادن مهندسی ها رو
مثلا مهندسی برق بهشتی کاهش که هیچ رسما نصف شد از ۱۴۰ نفر به ۷۰ نفر🥸
خدا بخیر کنه امسال رو. وقتی واسه پزشکی اینه ما دیگه هیچ

• گریه
امتیازات: Elly
جدی دانشگاه تهران ۷۰۰ نفر ورودی پزشکی داره میگیره؟(با نوبت دوم و...)
راجع به تهران نمی‌دونم اما شهید بهشتی فکر کنم تقریباً امسال ۵۰۰/۶۰۰ نفر گرفت.

🔴 وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی حداقل ۱۵ روز بعد از عادی شدن شرایط کشور و به صورت حضوری برگزار می شود.

🔹 در صورتی که تا پایان خرداد شرایط کشور عادی نباشد، امتحانات پایه یازدهم و دوازدهم به صورت عادی و غیر نهایی برگزار می‌شود تا همه دانش آموزان فارغ التحصیل شوند.

پ ن: یکی اینو چک کنه ببینم موثقه یا نه
گیری کردیما

Back
بالا