کنکور منابع کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام. بچه ها برای یه کلاس دهمی کتاب تست خوب زیست معرفی میکنید؟ من یادم میاد خیلی سبز که تو یازدهم داشتم پاسخنامه اش اشتباه زیاد داشت نمیدونم برای دهم هم اینشکلیه یا نه، واسه همین راجب خیلی سبز مطمئن نیستم. و اینکه لطفا کتابی که معرفی میکنید تا حد خوبی جامع - کامل باشه چون این بنده خدا میخواد فعلا فقط یه کتاب تست کار کنه. اگه کسی میکرو زیست دهم این چاپ جدیدها رو داشته و استفاده کرده لطفا نظرشو بگه. منابع من برای چندسال پیش بوده الان نمیدونم کتابا تو بازار چه قدر فرق کردن.
برای منبع اول خیلی سبز تک پایه
منبع دوم آی کیو تک پایه
منبع دوم رو که شروع کنه کم کم زیستش فوق‌العاده قوی میشه

سلام
من واقعا با منبع فیزیک به مشکل خوردم
دهم نشرالگو داشتم و یازدهم خیلی سبز و برای همشونم یه جزوه نسبتا سطح بالا دارم و میخوام یه درسنامه داشته باشم که قبل جزوه برم سراغش
الان فیزیک جامع خیلی سبز بهتره
یا پایه نشر الگو+دوازدهم؟
خود دبیرمون میگفت چون فیزیک کنکور های اخیر راحت بوده همین خیلی سبز+جزوه برای چالشی ها خوبه
نظر شما چیه؟=(
من برای فیزیک کلا خودخوان پیش رفتم بهترین و کافی ترین کتاب برای فیزیک دهم یازدهم خیلی سبز هست چون درسنامش خیلی خوبه
برای فیزیک دهم کتاب نردبام هم عجیب کتاب فوق‌العاده ایه من چون فیزیک دهم خیلی سبز رو قبلا خیلی زده بودم نردبانش رو زدم حجمش کمه ولی هم درسنامه درست و درمورن داره هم تست های چرت نداره
یازدهم همون خیلی سبز
برای دوازدهم هم الگو و جزوه معلم
جمع بندی هم موج آزمون+ جمع بندی ایرانی
درکل دبیرت درست میگن روند اصلی فیزیک کنکور در سطح خیلی سبز و نشر الگو ولی خب یکسری آزمون ها در طول سال که فیزیک سخت دارن هم خوبه تحلیل کن ضرر نداره

• دابل‌لایک
امتیازات: Sety
شیمی دهم، یا در کل شیمی چی بزنیم؟ شنیدم می‌گن خیلی سبز. پایه‌م هم خیلی قوی نیست.

شیمی دهم، یا در کل شیمی چی بزنیم؟ شنیدم می‌گن خیلی سبز. پایه‌م هم خیلی قوی نیست.
خیلی سبز + سوالای آزمونا
جمع بندیم موج
موج حجمش زیاده البته اگر میتونی طول سال با آزمونا بزن.
بچه ها این سوالای آزمونا رو جدی بگیرین.به جرات می تونم بگم بهترین سوالای شیمی سوالایی که توی آزمونا هست و هیچ کتابی به این خوبی سوالارو نداره.

اگر کسی تست فیزیک دهم یا یازدهم نشر الگو(تجربی) رو داره ازش میخرم.🤍
بیشتر بخاطر صرفه جویی کاغذ میخوام

Back
بالا