۳۰ درصد پایینه، البته نه خیلی ولی خب برای رشته های تاپ ضربه بزرگی به کارنامه میزنه. حدسی که میتونم بزنم اینه که کتاب ای کیو بیشتر کمک کرده تا سه سطحی، من ای کیو رو دیدم مثلا تو بخش توابع مثلثاتی سوالات خوب نداشت ولی مهرو ماه بهتره، ای کیو تو معادله مثلثاتی خوبه. نکته تست کرمی هم عالیه من میبینم. حل کنکور هم که عالیه. اینم بگم که تا ۳۰ درصد قلمچی و ماز سوالات مشابه پارسال هستن(تو دفترچه بشمارید ۶ تا سوال از ۲۰ سوال یا ۳ تا از ۱۰ تا). این دقیقا یعنی شما تا قبل دیدن کلاس و اینا یه تسلط خوبی داشتید رو سوالای متداول ولی بعدش تقویت شدید(یعنی سوالات سبک جدید یاد گرفتید) که خیلی خوبه👍🏻✨ ولی احساس میکنم سه سطحی فایده ای نداشته و ای کیو و معین کرمی کمکتون کرده. پیشنهاد من اینه که ایندفعه اگر نتا وصل شد مهر و ماهو دانلود کنید و پرینت بگیرید و بخونید(همین مبحث هفته). اگر درصد بالا رفت یعنی سه سطحی به شما کمکی نمیکرد و بهتره حذف بشه ولی اگر پایینتر اومد یعنی سه سطحی کمکتون میکرد. (درصدهای هر دو تا آزمون رو در نظر بگیرید چون اگه یکی بالاتر بره یکی پایینتر کلا ماجرا عوض میشه)دلیل اینکه میگم بهتره حذف بشه اینه که کتاب زیاد خوندن تا حدی کمک میکنه و بیشتر از حدی ذهنو اذیت میکنه.