کنکور رفع اشکال درسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Hyazinthe

امید، آخرین نفس های من برای سبز ماندن است…!
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
Farzanegan
شهر
Karaj
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
IUST - York University
رشته دانشگاه
Applied Mathematics - Data Science
محل پرسش و پاسخ سوالات درسی.
لطفا فقط سوال درسی بپرسید.

• ناراحت
امتیازات: F.ASK
بچه ها سیاهرگ زیرین و زبرین دریچه لانه کبوتری دارن؟

سوال 8 زیست ماز امروز
رگ های کرونری پشتی رو عمود و شکمی رو مورب گرفته در حالی که کتاب تستا میگن پشتی مورب و شکمی عمود هست
حتی کمک درسی بر اساس شکل تشریح قلب گفته بیشتر سرخرگ ها در سطح پشتی و بیشتر سیاهرگ ها در سطح شکمی دیده میشه ولی ازمون اینم برعکس گرفته
کدوم درسته؟

سوال 8 زیست ماز امروز
رگ های کرونری پشتی رو عمود و شکمی رو مورب گرفته در حالی که کتاب تستا میگن پشتی مورب و شکمی عمود هست
حتی کمک درسی بر اساس شکل تشریح قلب گفته بیشتر سرخرگ ها در سطح پشتی و بیشتر سیاهرگ ها در سطح شکمی دیده میشه ولی ازمون اینم برعکس گرفته
کدوم درسته؟
ازمون درست گرفته
رگ های کرونی در سطح شکمی( برامده) مورب هست و در این سمت بیشتر سرخرگ دیده میشه
درسطح پشتی(صاف) رگ های کرونی عمود و بیشتر سیاهرگ ها در این سمت دیده میشن
کتاب ایکیو دهم هم حرف من گرفته اگه خواستین براتون میفرستم❤️

بچه‌ها توی شکل ۶ فصل اول زیست یازدهم، وقتی به قلهٔ نمودار می‌رسیم همزمان که کانال دریچه‌دار سدیمی بسته می‌شه، کانال دریچه دار پتاسیمی باز می‌شه و یا توی قلهٔ نمودار جایی هست که هر دو دریچه بسته باشن؟
آخه من توی تدریس فرهمندنیا دیدم که حالت اول رو درست می‌گرفت و تاکید می‌کرد که نگاه دوم مربوط به قدیم‌تره. ولی کتاب خیلی سبز می‌گه که توی قله لحظه‌ای وجود داره که هر دو بسته‌ان.

بچه‌ها توی شکل ۶ فصل اول زیست یازدهم، وقتی به قلهٔ نمودار می‌رسیم همزمان که کانال دریچه‌دار سدیمی بسته می‌شه، کانال دریچه دار پتاسیمی باز می‌شه و یا توی قلهٔ نمودار جایی هست که هر دو دریچه بسته باشن؟
آخه من توی تدریس فرهمندنیا دیدم که حالت اول رو درست می‌گرفت و تاکید می‌کرد که نگاه دوم مربوط به قدیم‌تره. ولی کتاب خیلی سبز می‌گه که توی قله لحظه‌ای وجود داره که هر دو بسته‌ان.
دبیر ما میگفت برای لحظه ای هر دو بسته ان. آیکیو و تستای قلمچی هم تاجایی که یادمه همینطوری درنظر گرفته بودن.

توی قله دریچه دار سدیمی بسته میشه و ددیچه دار پتاسیمی بسته بود.
(این خیلی مهمه)
یعنی برای لحظه ای هر دو بسته هستند.
توی تست ها هم این مورد درست گرفته میشه مگر اینکه تست خیلی قدیمی باشه.

توی قله دریچه دار سدیمی بسته میشه و ددیچه دار پتاسیمی بسته بود.
(این خیلی مهمه)
یعنی برای لحظه ای هر دو بسته هستند.
توی تست ها هم این مورد درست گرفته میشه مگر اینکه تست خیلی قدیمی باشه.
ای بابا این فرهمندنیا چی می‌گفت پس.
هعب
n415_IMG_20251023_202036.jpg

جواب این سوال می‌شه یک و اوکیه اون. ولی چرا گزینهٔ ۴ نیست؟ مثلاً پرده‌های مننژ میانی و خارجی + استخوان جمجمه صدق می‌کنن توی گزینهٔ چهار
چرا رد می‌شه پس؟

ای بابا این فرهمندنیا چی می‌گفت پس.
هعب
فرهمندنیا سال ما هم همین رو میگفت و میگفت قدیمیا اینطور فکر میکردن که هر دو با هم میتونن بسته باشن پس بله اگه هنوز اون ۴ تا عکسه فکر کنم لازم نیست فرق دیگه ای ایجاد کنی(خیراندیش هم همین رو میگفت)

n415_IMG_20251023_202036.jpg

جواب این سوال می‌شه یک و اوکیه اون. ولی چرا گزینهٔ ۴ نیست؟ مثلاً پرده‌های مننژ میانی و خارجی + استخوان جمجمه صدق می‌کنن توی گزینهٔ چهار
چرا رد می‌شه پس؟
توی سوالات این چنینی معمولا «پرده‌های مننژ» رو به صورت یک مورد در نظر می‌گیره.

زیست :

ما میدونیم که اسفنکتر (بنداره) ها از دو نوع ماهیچه تشکیل شدن : اغلب صافن بعضیاشون هم اسکلتی

حالا تو کل لوله گوارش دو تا اسفنکتر هست که با ماهیچه اسکلتی ان
یکی اسفنکتر ابتدای مری هست یکی اسفنکتر خارجی مخرج
ابتدای مری که تو کتاب وزارتی وجود نداره
منتها خیلی سبز اومده تو درسنامه و تستاش ابتدای مری رو هم حساب کرده

الان سوال من اینه که اگه سوال بگه چنتا بنداره اسکلتی داریم باید بگیم یدونه؟
اگه آره پس چرا خیلی سبز که انقد معتبر و خوبه دوتا حساب کرده ؟
فقط زیرش یه تذکر نوشته که ابتدای مری و انتهای روده باریک تو کتاب نیستن همین
ولی تو تستاش آورده

البته اگه بگه اسکلتی ارادی تکلیف معلومه همون یدونه خارجی مخرج میشه جوابش اما اگه فقط بگه اسکلتی قضیه فرق داره

زیست :

ما میدونیم که اسفنکتر (بنداره) ها از دو نوع ماهیچه تشکیل شدن : اغلب صافن بعضیاشون هم اسکلتی

حالا تو کل لوله گوارش دو تا اسفنکتر هست که با ماهیچه اسکلتی ان
یکی اسفنکتر ابتدای مری هست یکی اسفنکتر خارجی مخرج
ابتدای مری که تو کتاب وزارتی وجود نداره
منتها خیلی سبز اومده تو درسنامه و تستاش ابتدای مری رو هم حساب کرده

الان سوال من اینه که اگه سوال بگه چنتا بنداره اسکلتی داریم باید بگیم یدونه؟
اگه آره پس چرا خیلی سبز که انقد معتبر و خوبه دوتا حساب کرده ؟
فقط زیرش یه تذکر نوشته که ابتدای مری و انتهای روده باریک تو کتاب نیستن همین
ولی تو تستاش آورده

البته اگه بگه اسکلتی ارادی تکلیف معلومه همون یدونه خارجی مخرج میشه جوابش اما اگه فقط بگه اسکلتی قضیه فرق داره
باید دو تا حساب کنی چون کتاب درسی توی قضیه بلع و بعد توی ماهیچه ها نامستقیم(!) اشاره کرده که ماهیچه اسکلتی برای کار ارادیه. شما اینجا و توی دفع ادرار باید بنداره رو اسکلتی حساب کنی چون ارادیه. مستقیم نگفته ولی باید خودت نتیجه‌گیری کنی.

Back
بالا