• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور رفع اشکال درسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
مورد دال گفته در سطح جلویی قلب
اون دو شاخه شدنی که تو در نظر میگیری بالای قلبه نه جلوی قلب.باید به اون کلمه ی جلوی قلب گیر بدی احتمالا
و اینکه تنها عکس از جلوی قلب که تاجی هم مشخص باشه همون عکس پاسخنامس
وای مرسیییییییی اصلا ندیدمشششش خاک تو سرم آب هویج
نه بابا فرهمند این جور چیزارو اصلا نمیگه
من الان تو یه گپ پرسیدم گفتن همون چیزی که گفتین درسته مثل لوله های مالپیگیه
میخوام ماز درست شد از خود استاد هم بپرسم
نوشتم برم هفته بعد بپرسم میام مینویسم

z00142_20260524_203757.jpg

q896952_20260524_203704.jpg

گزینه 4 خب چی شد ؟ سوال درباره آنزیم لیزوزیم پاسخ یه چیز دیگه ست ؟؟؟
اینجا درسته ابتدای مری نوشته ولی از همه درستتر 1 نیست ؟
بنظرم گزینه 4 درست تره،چون فقط لایه مخاط ماده مخاطی ترشح می کنه که توش لیزوزیم داره، اما بقیه لایه ها نه.

z00142_20260524_203757.jpg

q896952_20260524_203704.jpg

گزینه 4 خب چی شد ؟ سوال درباره آنزیم لیزوزیم پاسخ یه چیز دیگه ست ؟؟؟
اینجا درسته ابتدای مری نوشته ولی از همه درستتر 1 نیست ؟
رد یک: مشخصه مشترک ، صحیحه ولی چون ابتدای مری گفته از هردوی بیرونی و مخاط متمایز میشه ن یکی.
رد دو: مشخصه مشترک نمیشه گرفت اصلا.
رد سه: مشخصه مشترک هست اما تمایزی وجود نداره.
چهار: مشخصه مشترک هست و فقط از مخاط متمایز میشه( لیزوزیم مربوط به مخاط هست فقط)
اینم تحلیل من اگر کمکی میکنه..

بنظرم گزینه 4 درست تره،چون فقط لایه مخاط ماده مخاطی ترشح می کنه که توش لیزوزیم داره، اما بقیه لایه ها نه.
رد یک: مشخصه مشترک ، صحیحه ولی چون ابتدای مری گفته از هردوی بیرونی و مخاط متمایز میشه ن یکی.
رد دو: مشخصه مشترک نمیشه گرفت اصلا.
رد سه: مشخصه مشترک هست اما تمایزی وجود نداره.
چهار: مشخصه مشترک هست و فقط از مخاط متمایز میشه( لیزوزیم مربوط به مخاط هست فقط)
اینم تحلیل من اگر کمکی میکنه..
خیلییییی ممنونننننن از هر دو عزیزان 💗 💗 💗 💗 💗
از پشت صحنه گفتن نیاز نیست تشکر حذف کنم دیدم قراره عذاب وجدان بگیرم دوباره نوشتممم :((

سوال غ / ص :
در آخرین آزمایش گریفیت گروهی از باکتری های زنده بدون پوشینه توانسته بودند DNA باکتری های کشته شده را دریافت کنند .

من خودم درست زدم پاسخ هم درست بود
ولی سوالم اینه نمیشه به این گیر داد که DNA باکتری نبود بلکه پلازمیدش بود ؟ یا مسخره س ؟:((

سوال غ / ص :
در آخرین آزمایش گریفیت گروهی از باکتری های زنده بدون پوشینه توانسته بودند DNA باکتری های کشته شده را دریافت کنند .

من خودم درست زدم پاسخ هم درست بود
ولی سوالم اینه نمیشه به این گیر داد که DNA باکتری نبود بلکه پلازمیدش بود ؟ یا مسخره س ؟:((
پلازمید هم دنای باکتریه
فقط اگه میگفت دنای اصلی مشکل ساز بود

این صحیح غلط اگر چک بشه ممنونم.
هر جانوری که در بخشی خارج از کلیه های خود قادر به تغییر ترکیب ادرار است٬ میتواند تبادلات گازی را با انجام تنفس پوستی انجام دهد.

سوال اینجاست تنفس پوستی در دوزیست نابالغ موجود نیست٬ نباید با این تفسیر سوال غلط بشه یا میتواندی ک گفت صحیحش کرده؟

تو بیت :عاشق آن باشد که چون آتش بود / گرم رو سوزنده و سرکش بود
سرکش مفهوم مثبت داره؟ با توجه به اینکه تسلیم ناپذیری عاشق رو میرسونه؟ یا مثلا اگه طغیان کننده در نظر بگیریم مفهوم منفی داره خب کدوم؟

این صحیح غلط اگر چک بشه ممنونم.
هر جانوری که در بخشی خارج از کلیه های خود قادر به تغییر ترکیب ادرار است٬ میتواند تبادلات گازی را با انجام تنفس پوستی انجام دهد.

سوال اینجاست تنفس پوستی در دوزیست نابالغ موجود نیست٬ نباید با این تفسیر سوال غلط بشه یا میتواندی ک گفت صحیحش کرده؟
یعنی شما برای نوزاد قورباغه توانایی بازجذب اب در مثانه در نظر میگیری؟
من یه استاد داشتم میگفت کلا هرچیزی درباره قورباغه بالغ خوندید برای نوزادش در نظر نگیرین چون کاملا آناتومی بدنشون فرق داره
با این حساب نه.

یعنی شما برای نوزاد قورباغه توانایی بازجذب اب در مثانه در نظر میگیری؟
من یه استاد داشتم میگفت کلا هرچیزی درباره قورباغه بالغ خوندید برای نوزادش در نظر نگیرین چون کاملا آناتومی بدنشون فرق داره
با این حساب نه.
این فرضیه خوب بود و نشنیده بودم. مشکل اینجاست که توی تدریس و منابع ..برای توانایی بازجذب آب دوزیستان تمایز قائل نشده.
این در حالیِ که تنفس پوستی صراحتا طبق همون استادا فقط برای دوزیست بالغ در نظر گرفته شد.

تو بیت :عاشق آن باشد که چون آتش بود / گرم رو سوزنده و سرکش بود
سرکش مفهوم مثبت داره؟ با توجه به اینکه تسلیم ناپذیری عاشق رو میرسونه؟ یا مثلا اگه طغیان کننده در نظر بگیریم مفهوم منفی داره خب کدوم؟
تو این بیت مثبت
چون اگه مفهوم عاشقی و اثباتش باشه٬ سرکشی جزئی از الزامات و ویژگی عاشق محسوب میشه و اتفاقا نبودش مفهوم نفی داره و نقضش میکنه

Back
بالا