عشق ابدی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Raha~
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Raha~

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
‌‌ ‌
سال فارغ التحصیلی
1404
تلگرام
اینستاگرام
از اون‌جایی که هیچ‌کس واقعا روش نمیشه این تاپیک رو بزنه بنده پیش‌قدم میشم♡
نقطه نظرات و تحلیل‌های خودتون رو درمورد این برنامه ارائه بدید.

چه درمورد ماهیت پخش و دنبال کردنش و اثراتش رو جامعه و و و چه درمورد شخصیت‌هاش و تحلیل رفتارشون... .

مهم‌ترین سوال: به‌نظر شما پخش این برنامه قراره که به فرهنگ ۲۵۰۰ ساله ایران آسیب بزنه و روابط نسل جدید رو دچار مشکل کنه یااینکه صرفا یه ریلتی‌شو مسخره (بامزه) هست که مردم توی اوقات فراغتشون می‌بینن و قرار نیست تاثیر بسزایی روشون بذاره؟

به نظر من روی نوجوان ها خیلی تاثیر داره
الان خواهر کوچکتر من میبینه (نمیشه مجبورش کرد کرد نبینه) الان یه نفر اضافه شده متولد ۶۲ این الان خیلی ناجوره و همچنین رابطه ای با این اختلاف سنی نباید تبلیغ بشه
کلا هم به نظر من سناریو بازی میکنن تا ریلیتی شو

چقدر الان،الان رو تکرار کردم

از اون‌جایی که هیچ‌کس واقعا روش نمیشه این تاپیک رو بزنه بنده پیش‌قدم میشم💘
نقطه نظرات و تحلیل‌های خودتون رو درمورد این برنامه ارائه بدید😶‍🌫️
چه درمورد ماهیت پخش و دنبال کردنش و اثراتش رو جامعه و و و چه درمورد شخصیت‌هاش و تحلیل رفتارشون... .
مهم‌ترین سوال: به‌نظر شما پخش این برنامه قراره که به فرهنگ ۲۵۰۰ ساله ایران آسیب بزنه و مثل بلاینددیت که برگزارکننده‌ش الان داخل زندان هست روابط نسل جدید رو دچار مشکل کنه یااینکه صرفا یه ریلتی‌شو مسخره (بامزه) هست که مردم توی اوقات فراغتشون می‌بینن و قرار نیست تاثیر بسزایی روشون بذاره؟
(نمیدونم اگر این برنامه رو نمی‌بینید یه نرد واقعی هستید یا اینکه یه آدم کاملا عادی هستید که به زمانش اهمیت میده و کسایی که می‌بینشش مشکل روان دارن)
بنظرم مورد دوم با احترام، من فقط کمتر چند دقیقه در کل ازین داستان رو دیدم و چقدر چیپ و زشت و کرینج و ههمه چی بود.
ببین رها حالا شاید ادم تو 17-18 حتی14-16 بگه نه اینا چیه چندشن، ولی هر چی سن ازینا پایی تر بره بیشتر ادم فکر میکنه 20 و خزده ای سن خبریه، تاثیر خیلی بد و کثیفی میذاره : (

بنظرم مورد دوم با احترام، من فقط کمتر چند دقیقه در کل ازین داستان رو دیدم و چقدر چیپ و زشت و کرینج و ههمه چی بود.
ببین رها حالا شاید ادم تو 17-18 حتی14-16 بگه نه اینا چیه چندشن، ولی هر چی سن ازینا پایی تر بره بیشتر ادم فکر میکنه 20 و خزده ای سن خبریه، تاثیر خیلی بد و کثیفی میذاره : (
نمیدونم به‌نظر من واقعا فرهنگ مردم چیزی نیست که با دوتا برنامه یوتیوبی نابود بشه
هرجایی هم که دیدم چه اینستا چه توییتر همه دارن شرکت‌کننده‌هاشو مسخره می‌کنن و به عبارتی فن انچنانی نذارن ولی با مخاطبای زیر ۱۶ برخوردی نداشتم ببینم نظرشون چیه حقیقتا
احتمالاً چیزی که میگی درست باشه

به‌نظر منم خیلی چیپ و زشت و کرینجه لطفا شنبه یکشنبه هم پخش کنن که ۱۰۰ قسمتش زودتر تموم شه♡

نمیدونم به‌نظر من واقعا فرهنگ مردم چیزی نیست که با دوتا برنامه یوتیوبی نابود بشه
هرجایی هم که دیدم چه اینستا چه توییتر همه دارن شرکت‌کننده‌هاشو مسخره می‌کنن و به عبارتی فن انچنانی نذارن ولی با مخاطبای زیر ۱۶ برخوردی نداشتم ببینم نظرشون چیه حقیقتا
احتمالاً چیزی که میگی درست باشه

به‌نظر منم خیلی چیپ و زشت و کرینجه لطفا شنبه یکشنبه هم پخش کنن که ۱۰۰ قسمتش زودتر تموم شه♡
خب شاید الان چیز نبا،شه و من و تو نسل نوجوون رو تشکیل میدیم و میگیم ه رو نسل جدید تاثیر نداشت، اول اینکه همین اگه همینطوری دیده شه (چه فرقی میکنه به چه علتی؟ همینکه معروف شه کافیه) هی بیشتر از این نوع برنامه ها درست میکنن تا جایی که 5-6 سال دیگه که نوبت این ننسل 10-13 ساله شد که نوجوون و جوون باشن میبینیم این چیزا اتفاقا براشون عادیم هست. بهتره که اصلا مخصوصا تو چنین فضایی که اکثرا هفتم داریم تا اخر چنین چیزایی بحث هم نشه بنظر من. بازم میگم بنظر من چون لزوما نباید حرفم درست باشه +

• دابل‌لایک
امتیازات: Raha~
۱۰۰ قسمتم هستتتت؟ :)):((

بنظرم، شاید فرهنگ آدمای ۳۰.۴۰ ساله یا حتی ۲۰ ساله با این ویدیو ها عوض نشه
ولی شخصیت افراد ۱۳ـ۱۲ساله(حالا بزرگتر یا کوچیکتر) تازه داره شکل میگیره
در واقع فرهنگ آینده رو الان با چیزایی که نشونشون میدیم داریم شکل میدیم
و همینم که اشاره شد هر چی این برنامه ها بیشتر دیده بشن، معروف تر بشن، بیشتر ساخته میشن و بیشتر شاهد همچین چیزایی هستیم و عادی تر میشه
و واقعا عادی سازی یه همچین چیزایی خجالت آوری خیلی یجوریه :(( :))
و نظرات کاربران توی جاهای مختلف فقط یه گوشه ی کمی از نظرات اون تعداد زیاد بیننده هست و با این وضعیت مسخره کردنشون حتی اگه کسی فنشون هم باشه نمیتونه بازگو کنه :(( :))

نظر شخصی مو بخوام بگم
معذرت میخوام ولی برنامه ای مزخرف که داره بی بند و باری رو رواج میده و کل درک هر کدوم شون از رابطه اینه که تو فلانی رو ماچ کردی پس اره...، و خیلی سعی میکنن روشن فکر باشن ولی بیشتر دارن گند میزنن
و تجربه شخصیم:
یه دوستی (الان دیگه دوست سابقه البته) دارم که اینو میبینه و منم مجبور میکرد ببینم اوایل
تاثیری که روش گذاشته اینه که توقعاتش رو از رابطه بالا برده و واقعا حس میکنم دختره مغز شو برده انداخته اشغالی و شعورشم برده انداخته تو چاه سرویس!
یه جوری معیاراش برای پارتنر اینده اش بالا رفته که یکی از پسرای دانشگاه که بنده خدا واقعا بچه خوبیه و کل دانشگاه بهش معترفن، اومد بهش پیشنهاد داد و این برگشت گفت چی تو خودت دیدی که فکر کردی من باید باهات وارد رابطه بشم. و وقتی بهش گفتم حالا یکم آرومتر جوابشو میدادی برگشت گفت تویی که سلیقه تو توی انتخاب پارتنر دیدیم (و چند تا ویژگی که من به دشمنمم نمیگم و چون پارتنرم اینجا عضوه و هنوز ماجرا رو نگفتم بهش، بازگو نمیکنم)، گفت و گفت هیچی نگو.
الانم معتقده حداقل باید سه تا پسر باشن همزمان که بتونه یه مدتی همزمان باهاشون تو رابطه باشه تا بفهمه کی میتونه پارتنر خوبی باشه...

Back
بالا