god of teasing کاربر خاکانجمنخورده کنکوری 1404 ارسالها 1,703 امتیاز 14,446 نام مرکز سمپاد تیمارستان فارابی شهر کلمه سال فارغ التحصیلی 1404 امروز در 01:04 #41 خرداد خارج از کشور 402 سوال 12 رو میشه ببینید
Hyazinthe امید، آخرین نفس های من برای سبز ماندن است…! عضو مدیران انجمن فارغالتحصیل ارسالها 265 امتیاز 5,453 نام مرکز سمپاد Farzanegan شهر Karaj سال فارغ التحصیلی 1403 دانشگاه IUST رشته دانشگاه Applied mathematics امروز در 06:12 #42 به نقل از نور ماه : بیت آخر ستایش فارسی ۱۲ مگر رو میشه ایهام گرفت ؟ همه رو میشه بدل گرفت ؟ کلیک کنید تا باز شود... موفق شدم عکسا رو باز کنم بله بله مگر ایهامه 1.شاید 2. امید است همه رو به نظرم اره میشه چون نمیشه قید در نظر گرفت به نقل از نور ماه : درس ۱ فارسی ۱۲ را اول حرف اضافه س یا فک اضافه ؟ کلیک کنید تا باز شود... فک اضافه نیست به نظرم چون جمله میشه به درختان، خلعت نوروزی .... درخت مفعوله پس را نشانه مفعوله به نقل از نور ماه : مرسیییی فرمول ۲۰ حرف اضافه گرفته بیست ماز فک اضافه به نظر منم حرف اضافه س کلیک کنید تا باز شود... فرمول کلا قابل اتکا تره به نقل از نور ماه : جناس بین کشتیبان و پشتیبان درسته دیگه ؟ کلیک کنید تا باز شود... به ما گفتن جناس نباید هم تو حرف فرق داشته باشه هم حرکت ولی یه شرط جناس شباهت اواییه نمیدونم به نقل از نور ماه : به قرینه معنایی حذف نشده ؟ چون اولین جمله س کلیک کنید تا باز شود... اتفاقا ما هم پارسال یه چنین سوالی پرسیدیم اگه اشتباه نکنم همین بود فکر کنم بهش میگن حذف تلویحی و بله میشه مثلا تو بیت دوم باشه و حذف به قرینه معنایی باشه
به نقل از نور ماه : بیت آخر ستایش فارسی ۱۲ مگر رو میشه ایهام گرفت ؟ همه رو میشه بدل گرفت ؟ کلیک کنید تا باز شود... موفق شدم عکسا رو باز کنم بله بله مگر ایهامه 1.شاید 2. امید است همه رو به نظرم اره میشه چون نمیشه قید در نظر گرفت به نقل از نور ماه : درس ۱ فارسی ۱۲ را اول حرف اضافه س یا فک اضافه ؟ کلیک کنید تا باز شود... فک اضافه نیست به نظرم چون جمله میشه به درختان، خلعت نوروزی .... درخت مفعوله پس را نشانه مفعوله به نقل از نور ماه : مرسیییی فرمول ۲۰ حرف اضافه گرفته بیست ماز فک اضافه به نظر منم حرف اضافه س کلیک کنید تا باز شود... فرمول کلا قابل اتکا تره به نقل از نور ماه : جناس بین کشتیبان و پشتیبان درسته دیگه ؟ کلیک کنید تا باز شود... به ما گفتن جناس نباید هم تو حرف فرق داشته باشه هم حرکت ولی یه شرط جناس شباهت اواییه نمیدونم به نقل از نور ماه : به قرینه معنایی حذف نشده ؟ چون اولین جمله س کلیک کنید تا باز شود... اتفاقا ما هم پارسال یه چنین سوالی پرسیدیم اگه اشتباه نکنم همین بود فکر کنم بهش میگن حذف تلویحی و بله میشه مثلا تو بیت دوم باشه و حذف به قرینه معنایی باشه
god of teasing کاربر خاکانجمنخورده کنکوری 1404 ارسالها 1,703 امتیاز 14,446 نام مرکز سمپاد تیمارستان فارابی شهر کلمه سال فارغ التحصیلی 1404 امروز در 19:20 #43 چرا اطیعوا...(درس 9 مربوط به ولایت) تو جواب دبیرخونه هم بعد اجتماعی هم فردی توحیده؟