- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
من حس میکنم دارم به جسم و روحم ضرر میزنملعنت به جسم و روح راحت طلب

اینطوریم که ببخشید مجبورتون میکنم سختی بکشین

من حس میکنم دارم به جسم و روحم ضرر میزنملعنت به جسم و روح راحت طلب
ای خدااااا کیوتمن حس میکنم دارم به جسم و روحم ضرر میزنم
اینطوریم که ببخشید مجبورتون میکنم سختی بکشین![]()
من رشته ام ریاضی نبوده اصن نمیدونم حسابان چیهبچهها من توی کنکور اردیبهشت متوجه شدم همه سوالای حسابان رو بلدم؛ ولی نصفه
چون دهم که اسون بود و کاری نداره، دوازدهم رو هم خوندم ولی یازدهم رو هم جمعبندیش افتاد برا بعد دی و کمکاری کردم و هم در طول سال خوب نخونده بودم
برای همین یه سوال رو حل میکنم، حل میکنم، وسطش میرسم به جایی که یه نکته از یازدهم احتیاج داره و فلج میشم ((:
ایدهای دارید چیکار کنم یا کدوم قسمتا رو بهتر کار کنم که این مشکل برطرف بشه؟
مرسیییی فائزه خیلی لطف کردیمن رشته ام ریاضی نبوده اصن نمیدونم حسابان چیهولی این مشکلی که گفتی منو یاد آزمون های سه روز یه بار انداخت. اون زمان من اینکارو میکردم که مثلا یه آزمون یا کنکور که حل میکردم و درصدم هرچی میشد، میومدم مباحثی که سوالاشو غلط یا نزده گذاشته بودم روی یه کاغذ مینوشتم و تو فاصله دو روزی که با آزمون بعدیم داشتم (سه روز یکبار!) ، از بین اون مباحث باتوجه به سختی یا آسونی مطلب حداکثر ۴ و حداقل ۲ مبحث انتخاب میکردم بخونم. راستش اصن نمیدونم حسابان چطوریه ولی اگه فرض کنم که شبیه ریاضی تجربیه مثلا ممکنه ۱۴ تا سوال رو غلط و نزده گذاشته باشم که از این ۱۴ تا فرضا ۶ تاش مال مشتق و کاربرد مشتقه، بعد میای روش زوم میکنی که کدوم بخشو نتونستی جواب بدی ... مثلا من یادم میاد اون سوالای آهنگ تغییر مشتق یا بهینه سازی کاربرد مشتق راحت بودن و من معمولا همون مشتق پذیری و پیوستگی مشکل داشتم. اولین توصیه ام اینه بری جزوه استاد خودت رو بخونی نه درسنامه، چون درسنامه حجیمه بخوای الان شروع کنی بین نهایی ها ، دیگه تموم کردنت با خداست و در ضمن تو دو روز هم کار جمع نمیشه با توجه به اینکه درس تو فقط حسابان نیس، n تا درس دیگه هم داری ... اگه احیانا جزوه ای برای اون بخش نداشتی بری ویدیو آموزشی ببینی.
برای درسای دیگه ات هم این پیشنهادو دارم . راستی اگه رشته ات ریاضیه این آخرا حتما خوندن حفظیات شیمی رو هم توصیه میکنم. ۳۰ـ۴۰ درصد سوالات هر سال فقط حفظیه و اگه شمارشی صحیح غلط ندن خیلی فرصت خوبیه که سوالای راحتو حداقل جواب بدی.
آقا منم دارم میترسم طبق برنامه پیش نمیرمافتضاح عقبم
ولی به طرز عجیبی نمیتونم بشینم بخونم
خداروشکر آخرین امتحان نهاییه
وگرنه با این تمرکز زیر صفر من نمیدونستم باید چکار میکردم
۲۶ ام تازه شروع میشن؟؟من نه تنها برنامه ننوشتم بلکه از صبح ول ام رو زمین اتاق و هر زمین دیگه ای و تازه حموم هم باید برم.
فردا ۱۶ عه. آخر این فرجه هم ۲۶ ام هس.
حتما میرسونی بدبخت. حتما میرسونی![]()
اولین امتحان ۲۷ مه.۲۶ ام تازه شروع میشن؟؟
داداش من ۲۶ ام امتحانام تموم میشه :)اولین امتحان ۲۷ مه.
واسه شماها هم فک کنم اینطوری باشه ... فرجه تون شروع شده؟
به ما از ترم اول تا حالا فرجه نداده بودن بچه ها این ترم دیگه قیام کردن ... از ۱۰ خرداد تو خونه امفرجه هم از ۷ خرداد تا ۱۷ خرداد
شروع ترم ۶ بهمن
چند واحد برداشتی؟داداش من ۲۶ ام امتحانام تموم میشه :)
۱۷
۱۹
۲۰
۲۵
۲۶
۱۸ واحد برداشتم ۳ واحد حذف کردمچند واحد برداشتی؟