من نهایی هارو به زور میخونم کنکور چیهتو این گیر و دار امتحانا، از جمع بندی و مرور برای کنکور غافل نشید
شده 20 تا تست روتین شبانه بزنین ولی کلا کنار نزاریدش
من انقدری که سر امتحانا و درس نخوندن تو استرس کشیدم سر امتحانای داداشم نکشیدممن نهایی هارو به زور میخونم کنکور چیه
صدرا = داداشتمن انقدری که سر امتحانا و درس نخوندن تو استرس کشیدم سر امتحانای داداشم نکشیدم
با زیست خوندن میتونی نصف نمره رو بگیریبچه ها زیستو سخت میدن
چطور میشه نمره خوب ازش گرفت
صدرا = داداشت
با زیست خوندن میتونی نصف نمره رو بگیری
با تجربی نرفتن میتونی نمره کامل بگیری
از همکلاسی هام پرسیدم اونا هم گفتن نبودهمطمعنی؟شاید حواست نبوده
مگه ممکنه یه جا پاسخبرگا عکس دار باشه یه جا نباشه؟
من راجب بقیه درسا نمیتونم پیشنهادی بدم چون توشون خوب نبودم ولی استثناعا راجب زیست، اینو بگم که اولا سوالا به خاطر ضریب زیاد تو کنکور قراره مفهومی طرح شه پس باید یه نگاه به نکته هایی که تا الان جمع کردی هم بندازی. نه اینکه الان بشینی تست بزنی و نکته درآری ها، نه ... در واقع منظورم اینه باید هر سطری که میخونی رو بتونی درک و تحلیل کنی و نکته های تستهایی که زدی یا دبیرتون بهتون گفته همزمان برات یادآوری شه نه اینکه صرفا جملات رو حفظ کنی. جزوه دبیر یا این فایل های کتاب پر شده که تو کانالها میزارن یا حتی جزوه های جمع بندی برای امتحان نهایی، واسه این مورد مناسبه. دیدن همایش شب امتحان رو من تو این درس توصیه نمیکنم چون واقعا درس حجیمیه و همه جاش هم مهمه، با یه همایش جمع نمیشه اما حتما امتحان نهایی حداقل سه سال گذشته رو چندبار حل کن یعنی انجام اینکار از همایش و کتابای شب امتحانی بیشتر به درد میخوره.بچه ها زیستو سخت میدن
چطور میشه نمره خوب ازش گرفت
دوشواری نداره که مگه تهش سربازی نیست؟من انقدری که سر امتحانا و درس نخوندن تو استرس کشیدم سر امتحانای داداشم نکشیدم
قربونت مرسیییمن راجب بقیه درسا نمیتونم پیشنهادی بدم چون توشون خوب نبودم ولی استثناعا راجب زیست، اینو بگم که اولا سوالا به خاطر ضریب زیاد تو کنکور قراره مفهومی طرح شه پس باید یه نگاه به نکته هایی که تا الان جمع کردی هم بندازی. نه اینکه الان بشینی تست بزنی و نکته درآری ها، نه ... در واقع منظورم اینه باید هر سطری که میخونی رو بتونی درک و تحلیل کنی و نکته های تستهایی که زدی یا دبیرتون بهتون گفته همزمان برات یادآوری شه نه اینکه صرفا جملات رو حفظ کنی. جزوه دبیر یا این فایل های کتاب پر شده که تو کانالها میزارن یا حتی جزوه های جمع بندی برای امتحان نهایی، واسه این مورد مناسبه. دیدن همایش شب امتحان رو من تو این درس توصیه نمیکنم چون واقعا درس حجیمیه و همه جاش هم مهمه، با یه همایش جمع نمیشه اما حتما نمونه سوالای حداقل سه سال گذشته رو چندبار حل کن یعنی انجام اینکار از همایش و کتابای شب امتحانی بیشتر به درد میخوره.
نمیدونم امتحانتون کی هس ولی اصلا و ابدا همه رو برای روز آخر نگه ندار. حجم مطلب زیاد تو روز آخر آدمو خسته و استرسی و کم تمرکز میکنه.
خیلی علاقه داری بری سربازی چرا اصلا از اول درس خوندی:/دوشواری نداره که مگه تهش سربازی نیست؟
مگه درس میخونم؟خیلی علاقه داری بری سربازی چرا اصلا از اول درس خوندی:/
نه بیمه ابلفضل امتحاناتو پاس میکنهمگه درس میخونم؟
پاس شدم مگه؟نه بیمه ابلفضل امتحاناتو پاس میکنه![]()
به نفعته بشیپاس شدم مگه؟