شب نشینی امتحانات نهایی‌ ۱۴۰۴

سلام بچه ها
اولا همگی توی امتحانات موفق و موید باشید
بعدم خواستم دو تا چیز بهتون بگم که برای من درس عبرت شد(باعث بفنایی من نشد ولی میتونه خیلیا رو بفنا بده)
نکته اول اینه خوندن زیاد خیلی خوبه ولی حواستون به ساعت خوابتونم باشه میبینید مثل چی خوندید و بلدید ولی مغز یادآوری نمیکنتش
یا دیر لود میشه
اون وقت استرس میگیرید و فکر میکنید کمکاری از شماست
اگر اینطوری شد نترسید برید سوالای بعدی برگردید درست میشه(برای من که جواب داد)
بعدم شب امتحان یا یک روز قبلش ویدیو های جمع بندی روی سایت ها رو ببینید خیلی کمک کنندست خیلی
و اصلا و اصلا هم اکتفا به لو رفتن سوال نکنید همش کشکه و باعث میشه از خواب و مغزتون بزنید

بچه ها موفق باشین امیدوارم امروز براتون عالی گذشته باشه
اگه حتی مشکلی داشتین هم دیگه گذشته روش فکر نکنین چون ادبیات یکی از درسای پرضریب و حجیم با فرجه بسیاررر کمتونه و زود شروع کنید به ادبیات
با اینکه دیره الان ولی خب
یجوری بخونین که مجبور نباشین شب دیر وقت بخوابین یا بیدار بمونین
پارسال سر همین بی دقتیهای لود نشدن مغز حین آزمون به فنا رفتم ( ۱ یا ۲ ساعت میخوابیدم 🥲)

راستی تا الان طبیعتا ۱۲ ام تموم شده بیایین بگین چطور بود سوالا نسبت به پارسال ، وضعیت حوزه ها ،...

طبق نظر تصحیح کننده نمره ام می‌تونه بین ۱۰ تا ۲۰ باشه ...

وضعیت حوزه هم که نسبت به سال قبل خیلی شل تر بود ...حتی از اون دستگاه فلزیاب ها هم نداشتن ..یکی از بچه ها گوشی رو آورده بود داخل داشت باهاش حرف میزد

وضعیت حوزه هم که نسبت به سال قبل خیلی شل تر بود ...حتی از اون دستگاه فلزیاب ها هم نداشتن ..یکی از بچه ها گوشی رو آورده بود داخل داشت باهاش حرف میزد
هیچی دیگه به به
مدرسه خوده ما که حوزه س
انگار تا کفش طرف رو پارسال گشتن و از کفش یکی موبایل پیدا کردن
کاش همه مدارس عوض اینکه به ر*دمان در اعصاب دانش آموز و هی گفتن در رو میبندما میمونین بیرون از ۳۰ دقیقه مونده به آزمون انرژی صرف کنن گشتن بچه ها رو اولویت قرار بدن :-w

سال پیش ۲ بار تقلب بچه ها رو دیدم ( البته بچه های مدرسه ما نبودا )
علاوه بر بچه های ما ۳ تا مدرسه عادی هم بودن ( ولی خیلی عجیب بودنا اصلا انگار اومدن پیک نیک :/ )
موبایل یکی سرجلسه زنگ زد و خب گم و گورش کردن
و یکیشون هم امتحان ادبیات بود
دو تا دختر جلو من کنار هم افتاده بودن
با یه صدای بلندی تقلب میکردن میخندیدن حرف میزدن
که نگو خدا میدونه اعصابم خورد شده بود حداقل وسطش حرف نزنین لامصبا آخه دارم معنی این لعنتیو مینویسم اه
من احمق هم که تمرکزم به مو بنده
منی که با گوش گیر کل امتحانای داخلی رو گذروندم
هیچی دیگه چون اون کلاس بیشترش بچه های همون مدرسه بودن هیچکس شاکی نبود و از بچه های مدرسمون فقط ۴ نفر بودیم
مراقبا هم که هیچی رفته بود نشسته بودن یه فرورفتگی تو دیوار بود اونجا آخه لامصب مراقبت چی رو میکنی تو
فقط بلد بودن برگه اضافی ندن آدمو دق بدن

یه عالمه چیز میتونم درمورد تقلب بگم ولی در جهت حفظ آرامش خود و دیگران سکوت میکنم :(( :))
(البته حوزه ی خودمون که قشنگ میگشت، طبق گفته ها و شنیده ها)

ولی چرا امتحانای ما هم ساعت ۱۰ نیس
آخه مسئول لامصب ۷ صبح خودت ذهنت کار میکنه ؟!
پارسال ساعت ۱۰ بودیم خیلییییی خوب بود
قشنگ بلند میشدی مثل ادم درس میخوندی کاراتو میکردی ریلکس میکردی :(( :))

سال پیش ۲ بار تقلب بچه ها رو دیدم ( البته بچه های مدرسه ما نبودا )
علاوه بر بچه های ما ۳ تا مدرسه عادی هم بودن ( ولی خیلی عجیب بودنا اصلا انگار اومدن پیک نیک :/ )
موبایل یکی سرجلسه زنگ زد و خب گم و گورش کردن
و یکیشون هم امتحان ادبیات بود
دو تا دختر جلو من کنار هم افتاده بودن
با یه صدای بلندی تقلب میکردن میخندیدن حرف میزدن
که نگو خدا میدونه اعصابم خورد شده بود حداقل وسطش حرف نزنین لامصبا آخه دارم معنی این لعنتیو مینویسم اه
من احمق هم که تمرکزم به مو بنده
منی که با گوش گیر کل امتحانای داخلی رو گذروندم
هیچی دیگه چون اون کلاس بیشترش بچه های همون مدرسه بودن هیچکس شاکی نبود و از بچه های مدرسمون فقط ۴ نفر بودیم
مراقبا هم که هیچی رفته بود نشسته بودن یه فرورفتگی تو دیوار بود اونجا آخه لامصب مراقبت چی رو میکنی تو
فقط بلد بودن برگه اضافی ندن آدمو دق بدن
منم تقلب خیلی دیدم خیلی خیلی زیاد اصلا قابل توصیف نیست با اینکه شهر کوچیکه و اکثرا بچه ها مراقب هارو میشناختن و بلعکس اما هیچ خجالتی نمیکشیدن . با اینکه حوزه مارو یه مدرسه انداخته بودن که مثلا بازسازی کردن و دوربین ها همه جارو میگرفتن اونارو که چک نکردن هیچ (زیادی هم امید نداشتم) مراقبا هم که میدیدن بچه ها تقلب میکنن فقط یدونه هیس میگفتن.تقلب تو نهایی که فرقی با کنکور نداره اصلا عین خیالشون نیست دیگه امسال نباید سکوت کنیم.

منم تقلب خیلی دیدم خیلی خیلی زیاد اصلا قابل توصیف نیست با اینکه شهر کوچیکه و اکثرا بچه ها مراقب هارو میشناختن و بلعکس اما هیچ خجالتی نمیکشیدن . با اینکه حوزه مارو یه مدرسه انداخته بودن که مثلا بازسازی کردن و دوربین ها همه جارو میگرفتن اونارو که چک نکردن هیچ (زیادی هم امید نداشتم) مراقبا هم که میدیدن بچه ها تقلب میکنن فقط یدونه هیس میگفتن.تقلب تو نهایی که فرقی با کنکور نداره اصلا عین خیالشون نیست دیگه امسال نباید سکوت کنیم.
دقیقا
مخصوصا تو شهر های کوچیکتر وضع بدتره
مثلا یه شهری هست تو استانمون
میانگین سمپاد های مرکز مثلا یه نمره ای میشه و خب همیشه بالاترین میانگین برا سمپاد هاس
ولی برا اون شهر خیلی خیلی بیشتر میشه نزدیک بیست مثلا ( ۱۹ و خورده ای )
آخه امکانات هم ندارن
و علتش اینه که
چون همو میشناسن ( مدیر شوه خاله فلانیه مراقب عموی فلانیه این پیر خاله اونه اون دختر خاله اینه )
د رنتیجه خود مراقبا اینا میرسونن به بچه ها
و همین یکی از نشونه های اینه که وجود نهایی تو کنکور اشتباهه
متاسفامه دقیقا اینو درک نمیکنن نهایی الان حتی از کنکور هم مهمتره !!!

مال ما اصلا به کارت ورود به جلسه هم نگاه نکردن

من رسما تموم شدممممممم
درس ۱۰ واقعااااا روانیم کرد
تازه الان باید برم درس ۹😍😍😍😍😍😍😍😍

کسی هست آزمونای سنجش رو ثبت نام کرده باشه ؟
و پشتیباتی داره ؟
من ثبت نام کردم الان دیدم نه سوالا رو گذاشته نه پاسخنامه رو :-w

بالاخره باید یه آزمونی یه پشتیبانی یه معلمی یه مدیری پیدا شه ب*ینه تو اعصاب ما
:-w
الان توانایی آتش کشیدن تمام موسسات موجود به جز ماز رو دارم
هیچ جا هم سوالاش نیست اینا فک کنم اصلا برگزارش نکردن

خب خدا رو شکر دست راستم چنگ شد دیگه بهتره عصبی نشم وگرنه به فنا نایل خواهم گشت ولش نینیم کی

خانومه شناسنامه‌م رو گرفته، می‌گه خودتی؟
وا، معلومه که نه😀
باز عکس شناسنامه رو با آمادگی قبلی میگیرن
من دارم خدا خدا میکنم کارت ملیم هیچوقت به دستم نرسه
نمیدونم با چه عقلی عکسمو با کله کچل گرفتم

Back
بالا