هیچی دیگه به بهطبق نظر تصحیح کننده نمره ام میتونه بین ۱۰ تا ۲۰ باشه ...
وضعیت حوزه هم که نسبت به سال قبل خیلی شل تر بود ...حتی از اون دستگاه فلزیاب ها هم نداشتن ..یکی از بچه ها گوشی رو آورده بود داخل داشت باهاش حرف میزد
پارسال ساعت ۱۰ بودیم خیلییییی خوب بودولی چرا امتحانای ما هم ساعت ۱۰ نیس
آخه مسئول لامصب ۷ صبح خودت ذهنت کار میکنه ؟!
منم تقلب خیلی دیدم خیلی خیلی زیاد اصلا قابل توصیف نیست با اینکه شهر کوچیکه و اکثرا بچه ها مراقب هارو میشناختن و بلعکس اما هیچ خجالتی نمیکشیدن . با اینکه حوزه مارو یه مدرسه انداخته بودن که مثلا بازسازی کردن و دوربین ها همه جارو میگرفتن اونارو که چک نکردن هیچ (زیادی هم امید نداشتم) مراقبا هم که میدیدن بچه ها تقلب میکنن فقط یدونه هیس میگفتن.تقلب تو نهایی که فرقی با کنکور نداره اصلا عین خیالشون نیست دیگه امسال نباید سکوت کنیم.سال پیش ۲ بار تقلب بچه ها رو دیدم ( البته بچه های مدرسه ما نبودا )
علاوه بر بچه های ما ۳ تا مدرسه عادی هم بودن ( ولی خیلی عجیب بودنا اصلا انگار اومدن پیک نیک :/ )
موبایل یکی سرجلسه زنگ زد و خب گم و گورش کردن
و یکیشون هم امتحان ادبیات بود
دو تا دختر جلو من کنار هم افتاده بودن
با یه صدای بلندی تقلب میکردن میخندیدن حرف میزدن
که نگو خدا میدونه اعصابم خورد شده بود حداقل وسطش حرف نزنین لامصبا آخه دارم معنی این لعنتیو مینویسم اه
من احمق هم که تمرکزم به مو بنده
منی که با گوش گیر کل امتحانای داخلی رو گذروندم
هیچی دیگه چون اون کلاس بیشترش بچه های همون مدرسه بودن هیچکس شاکی نبود و از بچه های مدرسمون فقط ۴ نفر بودیم
مراقبا هم که هیچی رفته بود نشسته بودن یه فرورفتگی تو دیوار بود اونجا آخه لامصب مراقبت چی رو میکنی تو
فقط بلد بودن برگه اضافی ندن آدمو دق بدن
دقیقامنم تقلب خیلی دیدم خیلی خیلی زیاد اصلا قابل توصیف نیست با اینکه شهر کوچیکه و اکثرا بچه ها مراقب هارو میشناختن و بلعکس اما هیچ خجالتی نمیکشیدن . با اینکه حوزه مارو یه مدرسه انداخته بودن که مثلا بازسازی کردن و دوربین ها همه جارو میگرفتن اونارو که چک نکردن هیچ (زیادی هم امید نداشتم) مراقبا هم که میدیدن بچه ها تقلب میکنن فقط یدونه هیس میگفتن.تقلب تو نهایی که فرقی با کنکور نداره اصلا عین خیالشون نیست دیگه امسال نباید سکوت کنیم.
مال ما اصلا به کارت ورود به جلسه هم نگاه نکردنطبق نظر تصحیح کننده نمره ام میتونه بین ۱۰ تا ۲۰ باشه ...
وضعیت حوزه هم که نسبت به سال قبل خیلی شل تر بود ...حتی از اون دستگاه فلزیاب ها هم نداشتن ..یکی از بچه ها گوشی رو آورده بود داخل داشت باهاش حرف میزد
باز عکس شناسنامه رو با آمادگی قبلی میگیرنخانومه شناسنامهم رو گرفته، میگه خودتی؟
وا، معلومه که نه![]()