-Lili-
سیسیِ ملی
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
سوال ۲۰ هم اشتباههآقا پاسخ نامه ای که اومده اشکال داره اصلا متنی که تو ۳۵ داده ربطی به پیشرفت نداده![]()

امیدوارم ۳۵ رو عوض کن
سوال ۲۰ هم اشتباههآقا پاسخ نامه ای که اومده اشکال داره اصلا متنی که تو ۳۵ داده ربطی به پیشرفت نداده![]()
حتما باید اثر انگشت رو با انگشت اشاره دست راست بزنیم؟بچه ها امروز که به پاسخ برگ قسمت اثر انگشت اضافه شده بود من حواسم نبود با انگشت اشاره دست چپم زدم( چون دست چپم) و خب خانومه گفت اشکال نداره از دفعه بعد با دست راست بزن
خب اینجوری که امتحانام با هم تطابق ندارن
اصلا اینا اثر انگشتامون رو از قبل دارن مگه که بخوان با این پاسخ برگ چک کنن ببینن خودمون امتحان دادیم یا کس دیگه ای
یعنی پاسخ برگتون قسمت اثر انگشت نداشت؟حوزه ما اصلا اثر انگشت نگرفت ازمون![]()
اصلا خر تو خره همچینکنه برگه هامون رو تصحیح نکنن![]()
دقت نکردم اصلایعنی پاسخ برگتون قسمت اثر انگشت نداشت؟
مگه باید احراز هویت الکتریکی انجام میدادن؟اصلا خر تو خره همچی
ما روز اول اصلا احراز هویت الکتریکی انجام ندادن برامون الانم که سر اثر انگشت اینجوری
عکس دار نبود پاسخ برگتون امروز؟دقت نکردم اصلا
تازه شک کردم نکنه باید اسمی چیزی مینوشتیم؟ فقط دیدم اسم و فامیل درسته شروع کردم
نمیدونم بخدا بعضی جاها انجام میدن بعضی جاها انجام نمیدنمگه باید احراز هویت الکتریکی انجام میدادن؟![]()
![]()
داشت از ما ام نگرفتنیعنی پاسخ برگتون قسمت اثر انگشت نداشت؟
چراعکس دار نبود پاسخ برگتون امروز؟
ندیدمعکس دار نبود پاسخ برگتون امروز؟
خب خوبهگفت این اثر انگشتا مال بحث تقلبه و فقط کسایی که تو پاسخ برگشون چیز مشکوکی باشه میاد پاسخ برگشو تطابق میدن ببینن خودش بوده یا نه و برای ما معمولا چک نمیکنن اصلا
تا جایی که من میدونم، اثر انگشت 10 تا انگشتت ثبت شده و دارنش.بچه ها امروز که به پاسخ برگ قسمت اثر انگشت اضافه شده بود من حواسم نبود با انگشت اشاره دست چپم زدم( چون دست چپم) و خب خانومه گفت اشکال نداره از دفعه بعد با دست راست بزن
خب اینجوری که امتحانام با هم تطابق ندارن
اصلا اینا اثر انگشتامون رو از قبل دارن مگه که بخوان با این پاسخ برگ چک کنن ببینن خودمون امتحان دادیم یا کس دیگه ای