شب نشینی امتحانات نهایی‌ ۱۴۰۴

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه ها امروز که به پاسخ برگ قسمت اثر انگشت اضافه شده بود من حواسم نبود با انگشت اشاره دست چپم زدم( چون دست چپم) و خب خانومه گفت اشکال نداره از دفعه بعد با دست راست بزن
خب اینجوری که امتحانام با هم تطابق ندارن:|
اصلا اینا اثر انگشتامون رو از قبل دارن مگه که بخوان با این پاسخ برگ چک کنن ببینن خودمون امتحان دادیم یا کس دیگه ای

بچه ها امروز که به پاسخ برگ قسمت اثر انگشت اضافه شده بود من حواسم نبود با انگشت اشاره دست چپم زدم( چون دست چپم) و خب خانومه گفت اشکال نداره از دفعه بعد با دست راست بزن
اصلا اینا اثر انگشتامون رو از قبل دارن مگه که بخوان با این پاسخ برگ چک کنن ببینن خودمون امتحان دادیم یا کس دیگه ای
حتما باید اثر انگشت رو با انگشت اشاره دست راست بزنیم؟

حوزه ما اصلا اثر انگشت نگرفت ازمون:))

• لایک
امتیازات: F.ASK
نکنه برگه هامون رو تصحیح نکنن 😟😟😟

اصلا خر تو خره همچی
ما روز اول اصلا احراز هویت الکتریکی انجام ندادن برامون الانم که سر اثر انگشت اینجوری
مگه باید احراز هویت الکتریکی انجام میدادن؟😟😟😟 :))

مگه باید احراز هویت الکتریکی انجام میدادن؟😟😟😟 :))
نمیدونم بخدا بعضی جاها انجام میدن بعضی جاها انجام نمیدن
من مدرسه دوستم پارسال انجام ندادن و چیزی نشد

بچه ها از مدیرمون پرسیدم

وای
امروز دیر رسیدم تو سالن
فقط سمت چپ پاسخنامه رو دیدم فکر کردم مثل همیشه ست
باورم نمیشه یکم نگاهمو نچرخوندم :))

گفت این اثر انگشتا مال بحث تقلبه و فقط کسایی که تو پاسخ برگشون چیز مشکوکی باشه میاد پاسخ برگشو تطابق میدن ببینن خودش بوده یا نه و برای ما معمولا چک نمیکنن اصلا

گفت این اثر انگشتا مال بحث تقلبه و فقط کسایی که تو پاسخ برگشون چیز مشکوکی باشه میاد پاسخ برگشو تطابق میدن ببینن خودش بوده یا نه و برای ما معمولا چک نمیکنن اصلا
خب خوبه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

تا جایی که من میدونم، اثر انگشت 10 تا انگشتت ثبت شده و دارنش.

Back
بالا