كاملا درست احساس ميكني! اين رئال با رئال فوق العاده ي فصل پيش زمين تا آسمون فرق داره! اين تيم تيمي كه لاليگاي ركوردها رو برد نيست...به نقل از KIMI H.r :احساس میکنم رئال ضعیف تر شده![]()

اگرم بخواد برگرده منچستر یه همچین پولی نداره واسه دستمزد به رونالدو و واسه فسخ قراردادش به رئال بده.به نقل از proud girl :نمیدونم درسته یانه ولی میگن رونالدو داره برمیگرده منچستر اگه اینجوری بشه رئال ....![]()
به نقل از Breeze :اگرم بخواد برگرده منچستر یه همچین پولی نداره واسه دستمزد به رونالدو و واسه فسخ قراردادش به رئال بده.

آمار رئال تو خونه حريف فضاحت بار بوده!
5باخت و 2تا مساوي فك كنم!
اين تيم فصل پيش 121 گل زد! بعد الان اينه وضعيتش! تو مرحله حذفي چمپيونز اگه مثلا به بايرن يا منچستر يا يوونتوس بخوريم چه بلايي ميخواد سرمون بياد؟! من امسال بيشتر از همه چيز به بردن جام برنابئو فك ميكنم! 

قیمتشُ دقیق نمیدونم ولی میدونم فروخته.به نقل از NEO :رونالدو انگار کفش طلاش رو برای کمک به غزه ۱.۵ میلیون یورو فروخته .حقیقت داره ؟!

تبريك گفتن داره خوب؟!به نقل از Martin Berg :رونالدو جذاب ترین ورزشکار سال 2012 شد.
تبریک به همه ی رئالی ها![]()

لو که بعیده بیاد مورینیو هم فکر نکنم با یه فصل ناکامی بره اما به شخصه فکر میکنم اومدن آنجلوتی محتمل تره.به نقل از Fateme.RMA :اگر مورينيو بخواد اخر اين فصل بره به نظرم لو بهترين گزينست!