پاسخ : رئال مادرید
ببخشید پست به اون عظمت رو نمیشد نقل قول کنم
من اون صحنه رو از لحظه خطای مارسلو روی فابرگاس از شبکه های تلویزیونی مختلف دیدم،و همچین چیزی نبوده،مطمئنن اگه میبود تیتو رو 3 برابر مورینیو جریمه میکردن

بعد اون کسی که شما میشناسین نماینده همه رئالیا میشن؟ ینی این همه رئالی که از رئال فقط رونالدو و کاکا رو میشناسن به اون یه نفر در؟
اون پنالتی مضحک به 2 تا پنالتی واضحی که تو بازی رفت نگرفتن دَر تازه یکیش میمونه
تو هیچ کودوم از استادیومای تیمای دیگه سرو صدا نیس؟ چرا بقیه میشنون؟؟؟ فقط فن پرسی تافته جدا بافته س نمیشنوه تو اون سر و صدا؟
اینکه داش بهانه میاورد خیلی احتمالش بیشتر از اینه که داور میخواسته عمدا اخراجش کنه
و دقیقا از اون 4 تا پنالتی 2 تاش کاملا درست بود
شما که اصلا اون پنالتی های زیبای اوایل فصل رو نیمبینین که واسه رونالدو میگرفتن
ولی مشکل اینجاس که 4 ساله داره این تهمتا زده میشه ولی نه درحدیه که کسی درمورد تحقیق کنه و نه تحقیق میکنه چون هیچ وقت جدی نیس و هی وقت ارزش صرف هزینه و نیروی انسانی نداره
پلیس ایتالیا هم بر طبق گفته ها و تهماتای رو هوا که تحقیقاتش رو شروع نکرد،از منابعی معتبر باخبر شد بعد تحقیقاتشو شروع کرد
مگه از اون 5 تا چن داش غلط بود اصن که بگیم سهوی یا عمدی؟
خب تناقض! اول میگین از روز اومدن پپ بعد میگین از روز جانشینی راسل به جای لاپورتا،آخر کودومش؟ اومدن پپ یا اومدن راسل؟
واقف شدن؟

نه تحت جَو سازی ها مورینیو توهم زدن،ینی قبلش خودشون عقل نداشتن واقف شن؟؟؟
آره مثلا خودش که انواع محرومیت هاش بخشیده میشه
شما وایسین به انتظار اون "یه روز" وایسین شاید اون "روز" به نتیجه رسیدین
به نقل از amir h :
شما الان فقط داری قضیه رو به مورینیو ربط میدی در صورتی که من هیچ جای صحبتم از مورینیو حرف نزدم!
من کاملا" مستند دارم صحبت میکنم که فلان سال و فلان سال و فلان سال این اتفاق افتاده!
بازیاشم که ذکر کردم!
مطمئن باشید هرکی تو اون مسند بود این قضیه رو عنوان میکرد, حالا چه مورینیو چه هرکس دیگه!
همونطور که من به عنوان 1 آدمی که پیگیر فوتبالم خیلی قبل از این که بفهمم مورینیو همچین حرفی زده یا شاید حتی قبل این که مورینیو همچین حرفی بزنه به این شک کردم!
چون واقعا" جای شک داره!
دقیقا" 1 تیم خاصه و منظمه, برای بارسا هر سال این اتفاق داره تکرار میشه! نمیدونم دیگه تیم خاص و منظم تعریفش چیه!
منم نگفتم چیزیو ثابت کردم که بخوام مدرک داشته باشم, فقط گفتم شک بر انگیزه! خیلیم شک بر انگیزه...
جالب اینجاس که واسه شما هضم این که 4 سال پشت هم به طور اتفاقی به نفع بارسا تو مراحل بالای لیگ قهرمانان اشتباه داوری رخ بده راحت تر از اینه که زمان رخ دادن اون اشتباها مورینیو به طور اتفاقی مربی رئال باشه
به مورینیو ربط ندادم گفتم ایشون سهم کثیری تو ایجاد این توهم توطئه بین طرفداران رئال داشتن همین
خب منم راجع به اون اشتباها مصداق آوردم ولی مشکل اینه که تو اون بازیا بارسا با وجود اون اشتباها برنده شده (تو بعضیا شم نشده) پس کمتر توجه جلب میکنه،ولی در اون مصادیقی که شما اون تیم مقابل باخته و مطمئنن اگه میبرد اوضاع فرق میکرد
"مدرک مستند" ینی اینکه الان شما یه لینکی بدین به یه سایت معتبر که توش گفته باشه فهمیدن فلان داور و فلان داور و فلان داور توی فلان بازی و فلان بازی و فلان بازی رشوه دریافت کردن به نفع بارسا سوت بزنن و محاکمه خواهند شد در فلان تاریخ
شما اون روزی که این لینک رو تونستین بدین بیاین بدین منم قبول میکنم
مسند مربیگری رئال؟ خب خیلیا قبلنم بودن ولی مطرح نمیکردن!
آفرین به شم کارگاهی شما! آقا این فوتباله مسئله جنایی نیس که چپ و راس بهش شک کنیم!
اون تیم "خاص" بارسا نیس،خیلی های دیگه هم هسن که دقیقا هرسال براشون اتفاق میفته ولی بارسا تو چش تره،مشکلش همینه
ولی شما نمیتوین بر مبنای "شک" و تردید،قهرمانیای یه تیمو طی 4 سال زیر سوال ببرین
البته مورینیو همه اون 4 سال مربی رئال نبود!!! مشکل اینه که مربی اینتر هم که بود همین حرفا رو میزد و وقتی مربی چلسی بود
من دارم میگم کلا هرجا ایشون میرن حجم این شک و شبهه بین طرفدارای اون تیم به صورت حبابی زیاد میشه، به قول فاطمه،یوهو "واقف" میشن همه!