- نام مرکز سمپاد
- سلطانی
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 90
پاسخ : رئال مادرید
بردیم
بازی یه کم آسون تر از چیزی بود که فکر میکردم
بردیم
بازی یه کم آسون تر از چیزی بود که فکر میکردم

كاسيلاس نه جانم! كاسياس!به نقل از (: TABASOM :) :یه سوال دارم
کاسیلاس کی برمیگرده ؟
آخه اینجوری رئال کاملتر میشه
مگه نه؟![]()
جا داشت رئال 5-0 ببره و گالا با ترکیبی از دروزاه بان خوب+شانس کم خوردبه نقل از amir h :بردیم
بازی یه کم آسون تر از چیزی بود که فکر میکردم![]()
دوباره مورینیو از لوپز تعریف کرده و گفته لوپز آماده تره،خب راستم میگه کاسیاس خیلی وقته بازی نکرده.به نظر من بازی با لوانته هم کاسیاس بازی نمیکنه،چون عملا انگار رئال دنبال قهرمانی لیگ نیس،بعدم بازی برگشت با گالا هم فک نکنم کاسیاس بازی کنهبه نقل از Fateme.RMA :مثكه اينجور كه گفتن قراره تو ليست بازي با لوانته باشه ولي خوب صرفا تو ليست بودنش تضمين شدس بازي كردنش بستگي به آقاي مربي داره!![]()
نه... كاسياس هر بازيكني نيست! كاسياس كاپيتان و اسطوره ي رئاله، مورينيو نبايد اينقدر تو رسانه ها خرابش كنه!به نقل از آیدا-ق :به هر حال کاسیاس هم یه بازیکنه دیگه و بازی کردنش بستگی به آقای مربی داره،قبلنم داشت ولی الان کاملا میشه دید که اونم همیشه فیکس نیس
من نگفتم هر بازیکنیه.منم جایگاه کاسیاس رو در رئال میدونم ولی خب اونم یه بازیکنه در هر حال و با نظر مربی بازی میکنه و میکرد الان شاید بیشتر داره به چشم میاد این مسئلهبه نقل از Fateme.RMA :نه... كاسياس هر بازيكني نيست! كاسياس كاپيتان و اسطوره ي رئاله، مورينيو نبايد اينقدر تو رسانه ها خرابش كنه!يني چي كه گفته لوپز 13 بازي خوب داشت و ايكر هيچي؟! توقع داشته ايكر باهمون دست شكسته بياد واسش بازي خوب انجام بده!؟يادش نبود كه اگه همين كاسياس نبود عمرا اگه سوپركاپو ميبرد؟! ايضا كوپا 2010؟!
فكر كنم همه ي رئاليا يادشون باشه كه اين مورينيو با كاپيتان رائولمون چيكار كرد...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ازش بعيد نيست واقعا...!
اول رائول و گوتي بعد والدانو (البته والدانو كه حقش بود يه جورايي!) و زيدان حتي!
از فصل پيشم كه دشمني با نماد هاي تيم يني ايكر و سرخيو!
![]()
بله بله... يادم نبود كه كاپيتان رائول پيش همه محبوبه نه فقط رئاليا!به نقل از آیدا-ق :جالبه مورینیو بعد از سوپرکاپ و همون کوپا 2010 هیچ تعریفی از کاسیاس نکرد(ینی وظیفه ش بوده)ولی الان بعد هر بازی از لوپز میاد تعریف میکنه!
"همه" یادشونه نه فقط "همه رئالیا". کار شوک برانگیزی بود کلا...ینی من که باورم نمیشد.مورینیو از نظر فنی واقعا برا رئال عالی بوده واقعا باعث پیشرفت رئال شده ولی یه چیزایی هست که با نتیجه عالی یا جام جبران نمیشه
کاسیاس گفته: دوست دارم مردم از من به عنوان بازیکنی یاد کنند که با غرور و احترام تمام پیراهن رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا ر ا برتن می کرد و با تمام توان در دفاع از این پیراهن ها می جنگید.به نقل از Fateme.RMA :بله بله... يادم نبود كه كاپيتان رائول پيش همه محبوبه نه فقط رئاليا!![]()
![]()
+والدانو هم اعتراض كرده به مورينيو و گفته چرا موقعي كه فوق العاده بود كسي ازش تشكر نميكرد و از اين حرفا! كه البته احتمالا مورينيو با توجه به دشمني ديرينش با والدانو دير يا زود جوابشو ميده! >:p
اينجاست كه منزلت بازيكني مثل كاسياس مشخص ميشه... با اين همه ماجرا تو رسانه ها از اول خوب شدنش يه كلمم حرف نزده و حاشيه درست نكرده...هر بازيكن ديگه اي بود و اينقدر رو تيم و هوادارا نفوذ داشت تا الان تيمو تركونده بود!
اينجاس كه مشخص ميشه چرا بهش ميگن ايكر مقدس... اگه تو چند روز آينده حرفي هم بزنه مشخصا به جز تحسين مربي و تاكيد رو اينكه "تيم مهمه نه من" چيزي نخواهد گفت...!
![]()
مصدومیتش برطرف شده بستگی به مورینیو داره که کِی بازیش بدهبه نقل از ArmAn AriA :کاسیاس کی به بازیا میرسه؟
از بایرن مونیخ متنفرم
احساس می کنم به آسونترین تیما داره میخوره و میاد بالا
کاش با رئال بیاد نیمه نهایی و رئال انتقام بگیره
مرحله ی بعدی قرعه کشیه یا پای یک و دو داره؟
به نقل از آیدا-ق :مصدومیتش برطرف شده بستگی به مورینیو داره که کِی بازیش بده
ینی یووه از گالا آسون تره؟(جالبه همه اعتقاد داشتن یووه سخت ترین رقیب ممکنه واسه بایرن) رئال به آسون ترین تیم خورد و داره میاد بالا(پارسالم قبل بایرن به آپوئل نیکوزیای قبرس خورد)
معلوم نیس همچین بایرن امسال خیلی قویه...از پارسال که رئال رو حذف کرد قوی تر
قرعه کشیه برخلاف سالای پیش
خط هافبكمونم تعريفي نداش! اوزيل نيم ساعت اول خيلي خوب بود ولي بعدش افت كرد! مودريچم كه هيچوقت ژابي نميشه! ولي دي ماريا خوب بود واقعا!
منم نگفتم مودريچ بد بود گفتم ژابي خيلي بهتره!به نقل از #Alireza# :بهترین بازیکنتون همین مودریچ بود!ببین اصلا مودریچ نیومده بود که جای الونسو رو پر کنه!چون اصلا زمین تا آسمون باهم فرق دارن
مودریچ بهترینه!