• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رئال مادرید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع arman aria
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رئال مادرید

به نقل از alireza007 :
رئال هر سال بعند نیم فصل اوج میگیره ... به امید اینکه بارسا رو پشت سر بزاره (!)
چه امیدی دارین شما رئالیا

نیمه دوم بازی با والنسیا رئال خیلی بد بازی کرد ...

به نظرتون از گل زنی و حمله اشباع شده بودن یا بدنشون تحلیل شده بود ؟؟؟

• لایک
امتیازات: ben

خيلي از برد والنسيا خوشحالم! خيلي! يه جورايي يه زهر چشم درست حسابي ازشون گرفتيم كه ديگه چهارشنبه اساسي بكوبيمشون! :> /m\
نيمه دوم بد بازي كردن و بيشتر حفظ توپ كردن! خوب لزومي هم نداشت خودشونو خسته كنن و مث نيمه اول بازي كنن!
و خوشحالم كه دي ماريا داره مياد رو فرم! >:D< و واران هم عالي بود! با وجود سن كمش واقعا قابل اعتماد نشون ميده! با اين روند در چند سال آينده يكي از بهترين دفاع وسط هاي دنيا رو خواهيم داشت! >:D< >:D<

دوستان ! رونالدو واقعا میخواد بره منچستر ؟؟ :| کاسیاس هم که مرده شور میخواد بازنشسته شه .... :| خب نظر شما در باره این اتفاق خجسته چیست ؟ :|

• لایک
امتیازات: Neg@r

به نقل از ترانـه :
دوستان ! رونالدو واقعا میخواد بره منچستر ؟؟ :| کاسیاس هم که مرده شور میخواد بازنشسته شه .... :| خب نظر شما در باره این اتفاق خجسته چیست ؟ :|
خير رونالدو هيچ جا نميره!
و لطفا من و بقيه رو عصباني نكنين! من با كسي كه به كاپيتان تيم توهين كنه آنچنان برخوردي ميكنم كه تا عمر داره يادش نره! :-L

+ال كلاسيكو كوچيكه هم نزديكه! هفته ي ديگه فكر ميكنم! :-?
فقط حيف كه خسه :x با بي تجربگي كارت گرفت و محروم شد! واقعا كل كاستيا يك طرف و خسه هم يك طرف...! >:D<

• لایک
امتیازات: Neg@r

به نقل از Fateme.RMA :
خير رونالدو هيچ جا نميره!
و لطفا من و بقيه رو عصباني نكنين! من با كسي كه به كاپيتان تيم توهين كنه آنچنان برخوردي ميكنم كه تا عمر داره يادش نره! :-L

+ال كلاسيكو كوچيكه هم نزديكه! هفته ي ديگه فكر ميكنم! :-?
فقط حيف كه خسه :x با بي تجربگي كارت گرفت و محروم شد! واقعا كل كاستيا يك طرف و خسه هم يك طرف...! >:D<
رونالدو به نظرم خیلیم معلوم نیس،فرگوسن که عملا چراغ سبز داده،ینی غیرممکن نیس بره آخر فصل منچستر
کاسیاس مگه فقط نمیخواد از تیم ملی بازنشسته شه؟ یا از رئال هم؟ من که فقط تیم ملی رو شنیدم بعد 2014

+توی لیگه؟

به نقل از آیدا-ق :
رونالدو به نظرم خیلیم معلوم نیس،فرگوسن که عملا چراغ سبز داده،ینی غیرممکن نیس بره آخر فصل منچستر
کاسیاس مگه فقط نمیخواد از تیم ملی بازنشسته شه؟ یا از رئال هم؟ من که فقط تیم ملی رو شنیدم بعد 2014

+توی لیگه؟
كريس خودش با قطعيت اعلام كرد تا آخر قراردادش ميمونه! ولي بعدش مشخص نيس...! قيمت كريس خيلي بالاست و منچسترم از اين پولا نميده! ;D
والا من جايي نديدم و نشنيدم كه ايكر اعلام كرده باشه بعد 2014 از تيم ملي خداحافظي ميكنم! يه موقعي يه شايعاتي بود ولي تكذيب شد! از باشگاهم كه فك نميكنم حالاحالاها خداحافظي كنه! ايكر واقعا تا 40 سالگي ميتونه بهترين باشه! >:D< من حتي نميتونم به از دست دادنش فكر كنم!

+آره تو ليگ دسته دو! خيليم استقبال شده! بارسا اعلام كرده 16000 تا بليت فروختن!

به نقل از Fateme.RMA :
كريس خودش با قطعيت اعلام كرد تا آخر قراردادش ميمونه! ولي بعدش مشخص نيس...! قيمت كريس خيلي بالاست و منچسترم از اين پولا نميده! ;D
والا من جايي نديدم و نشنيدم كه ايكر اعلام كرده باشه بعد 2014 از تيم ملي خداحافظي ميكنم! يه موقعي يه شايعاتي بود ولي تكذيب شد! از باشگاهم كه فك نميكنم حالاحالاها خداحافظي كنه! ايكر واقعا تا 40 سالگي ميتونه بهترين باشه! >:D< من حتي نميتونم به از دست دادنش فكر كنم!

+آره تو ليگ دسته دو! خيليم استقبال شده! بارسا اعلام كرده 16000 تا بليت فروختن!
خب بازم معلوم نیس! شاید داد :-"
من خودم چن وقت پیشا(دقیقا نمیدونم کِی!) خوندم که خودش گفته بود "شاید" بعد از جام جهانی برزیل خدافظی کنم ولی باید تصمیم بگیرم (بعدش والدز میشه دورازه بان اسپانیا ;D :-")
آره خب کلا دروازه بانا توی باشگاهی زیاد میتونن با کیفیت بمونن(همین بوفون)
+جالبه...حالا کِی هس دقیقا؟(الان این بازی برگشته دیگه؟)

به نقل از آیدا-ق :
خب بازم معلوم نیس! شاید داد :-"
من خودم چن وقت پیشا(دقیقا نمیدونم کِی!) خوندم که خودش گفته بود "شاید" بعد از جام جهانی برزیل خدافظی کنم ولی باید تصمیم بگیرم (بعدش والدز میشه دورازه بان اسپانیا ;D :-")
آره خب کلا دروازه بانا توی باشگاهی زیاد میتونن با کیفیت بمونن(همین بوفون)
+جالبه...حالا کِی هس دقیقا؟(الان این بازی برگشته دیگه؟)
واقعا اگر ايكر نباشه اسپانيا از لحاظ دروازه بان ول معطله! والدس كه فكرشم نكن حتا! ;D شايد دخيا تا چند سال آينده پيشرفت كنه! :-??

+يكشنبه ساعت 5 عصر به وقت خودشون! آره برگشته رفتو كاستيا 3-2 برد! :x

به نقل از Fateme.RMA :
واقعا اگر ايكر نباشه اسپانيا از لحاظ دروازه بان ول معطله! والدس كه فكرشم نكن حتا! ;D شايد دخيا تا چند سال آينده پيشرفت كنه! :-??

+يكشنبه ساعت 5 عصر به وقت خودشون! آره برگشته رفتو كاستيا 3-2 برد! :x
یه چیزی بدتر! دخه آ که خیلی فاجعه،از والدز بدتره به نظر من،والدز سالی به ماهی شکوفا میشه،تک به تک گیریاش هم خوبه ولی این دخه آ کلا خاصیتی ازش ندیدم،فرگوسن هم به شدت مشتاقه از دسش خلاص شه (میخوان بندازنش به بارسا :| اَه)
به نظر نمیاد بتونه پیشرف کنه اصن،امیدی نیس :-" اسپانیایی ها یه ذره از دس والدز بکشن :-"
+اٍ! چه زود،بله یادمه

Back
بالا