• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

هر کاربر چه حسی به شما منتقل میکنه؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع F.ASK
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
@طوطو حس اینایی که تو خونه و بیرون خیلی مظلوم و ساکتن و حقشون خورده میشه ولی از درون خیلی اورثینک میکنن و اذیتن

@پیشین حس این رقصنده های عروسی توی دهه ۶۰

@panah شبیه این مامانست که خیلی مظلوم و صبور و دلسوزن

@کافونه حس این بچه هایی که ویترونشون خیلی آرومه ولی یخشون باز میشه خونه رو میزارن رو سرشون
@Ali pasha به نظرم علی پاشا خیلی میشه درباره اش حرف شد ولی اون حس واقعی یک انسان . یک انسان با موفقیت درست و واقعی ، با اخلاق ، دوست داشتنی و همه چی تموم

آخرین ویرایش:
@Black_Rose
یه دانش‌آموز وسط کلاسی که فقط نصف حرف‌های استاد رو می‌فهمه؛ با این حال به جای اینکه خودش رو سرزنش کنه، با گیجی‌هاش شوخی می‌کنه و از کنار عجیب‌بودن اتفاقات زندگی با یه لبخند رد می‌شه؛ پر از حس کنجکاوی، شیطنت و اون شیرینیِ "نمی‌فهمم چی داره می‌شه، ولی خب بذار ببینم آخرش چی می‌شه"

@Black_Rose
بنظرم مثال بارز "فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه" هستین
یادمه تو یه ح.ب گفته بودین خیلی کوچولو و ظریف هستین و از اون به بعد وقتی بقیه ح.ب هاتون رو دیدم احساس کردم خیلی باهوش هستین و شخصیت قوی ای دارین

دوست داشتم دلی حسم رو بگم
البته اونایی رو که میشناسم

@دکتر برقی : هوش و کمدی
@Liminal : سرعــــــــــت و هوش
@کاربـرمـهمان : اینده روشن و بــــرق
@spiron : یعقوب لیث صــفاری کــــبیر
@سوفی : نجابت
@_Khan_ : اسکای لاین
@PENGUIN ; رفیق مورد اعتماد
@catragon : رتبه 1 کنکور
@آستاره : چراغ رهنما در تاریکی مطلق
@Milena : عــــــین دختر خالم
@طوطو : حس خواهر کوچیک
@پیشین : رفیق ناباب :)) ازنوع خوبش
@Ali pasha : اون رفیقی که همراهش باشی رستوران ها کف دستته
@Thea : بسکتبال
@azymandias : پیکاسوی آینده

همتونو دوست دارم

@NINA_ : حس دخترایی که در کنار جذاب و ناز بودن،میتونن در مواقع عصبانیت سرت رو از تنت جدا کنن(🎀🔪)
البته دوست دارم ها بد برداشت نکنی:دی

میشه من رو هم بگید

@goes down ☀️ حس پیدا کردن یه کتابفروشی گرم و قدیمی پر از کتاب‌های جالب و کمیاب ته یه کوچه‌ی باریک توی یه روز بارونی.

@Elly حس یه ساحره‌ی دانشمند :‌)، پیِ رویا بودن، کسی که می‌شه ساعت‌ها باهاش گفت و گو کرد و خسته نشد، حس یه گوشه‌ی امن، حس دوست صمیمی. :‌))

@طوطو حس توت‌فرنگی.

@Lili Bloom حس تکون خوردن برگ‌های درخت‌ها با یه نسیم آروم تو فصل بهار، حس سرسبزی و زندگی.

@FÜHRER حس داداش کوچیکه.

@ArmKarimi بازم حس داداش کوچیکه. :‌)‌)

@Liminal حس جنب و جوش و زندگی.

@iifarimah هرچیزیو میتونی بهش بگی و واسه همه چی راه حل داره پس میتونم بهش بگم حس امن بودن
@soggizzy خیلی انرژی خوبی داره و خیلیی باحاله و دوست دارم بهش بگم توت فرنگی کوچولوو

Back
بالا