از اونجایی که هنوز امتحان زمین و آمار مونده باید این آخر هفته اکثریت مطالعه ام و به اونها اختصاص بدم.
۰۳/۱۰/۲۷ پنجشنبه
ـــزمین شناسی درس سوم✅️(یه بخش اضافه تر از تصوراتم داشت که میره برای فردا.) ـــ زمین شناسی بخشی از درس اول✅️ ـــ احتمال هم شناس جزوه✅️
خب امتحان ها تموم شد بریم کم کم شروع کنیم. ۰۳/۱۱/۱۲
ــحسابان تابع نمایی جزوه+خلاصه نویسی✅️ ــحسابان تابع نمایی تست✅️ ــ شیمی نمونه سوال+ اگه شد حفظیات اول فصل ۲❌️
۰۳/۱۱/۸
▪︎مدرسه درس گوش بده✅️ ▪︎مرور تاریخ تو زنگ تفریح ها❌️بارون میومد خب. ▪︎شیمی ✅️ ▪︎فیزیک؛ توان تست❌️ ▪︎حسابان روز❌️
مشکلی پیش اومد، ولی همچنان تست شیمیم و میزنم چون مغزم باید بفهمه که توی دو سال آینده وقتی برای سوگواری برای مشکلاتمون و نداریم.
۰۳/۱۱/۱۲
▪︎زمین شناسی فصل ۴؛ ۱/۳ معلم گفت خلاصه نویسی کنیم پس اون کار و کردم(آخرشم موند.) ▪︎گروه عاملی؛ درسنامه✅️ ▪︎گروه عاملی؛تست✅️ ▪︎تست لگاریتم❌️ ▪︎تست ترموشیمی✅️ ▪︎فیزیک؛ مدار کتاب کار✅️+جزوه
۰۳/۱۱/۱۳
امتحان شیمی دارم ▪︎درس خوب گوش بده✅️ ▪︎تورق شیمی(ویرایش:چون مجازی شد نصفش و اما خیلی دقیق خوندم) ✅ ▪︎شیمی؛ تست هایلایت(بازم چون تعطیل شد تست جدید و نکته دار زدم)✅ ▪︎تست لگاریتم✅️ ▪︎درس های روز ▪︎اگه شد فیزیک؛ مدار درسنامه
۰۳/۱۱/۱۵
▪︎صبح پاشو تاریخ بخون❌️تو مدرسه خوندم کمی ▪︎گروه عاملی مرور و تست✅️ کمتر از چیزی که تو ذهنم بود. ▪︎تست مدار✅️ ▪︎تست لگاریتم✅️ ▪︎روتین شیمی✅️ ▪︎اگه شد هندسه روز/ نشد.
تاریکه. برق رفته و سر درد دارم اما باید کارها و انجام بدی ستایش. وای=(