- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
به نظرم بهتره کسی که میاد نکته بنویسه اول نکات قبل رو کامل بخونه اگر خارج از اون نکته ای داشت بگه و اگه نداشت هیچی نگه ...اینجوری کار هممون راحت تره
باید یکم صبر کنی تا به دهم برسیم ما طبق نظرسنجی از یازدهم شروع کردیم کلا ،ولی ممنون پسر.دوستان من فصل به فصل دهمشو گردن میگیرم چون دهمی ندیدم
شکل اول فصل : امواج مغزی از امواج قلبی پیچیده ترندفصل یک زیست 2 :
بی زحمت نکته میخواید بگید روی این یه ریپلای بزنید.
شکل 1:
![]()
شکل 2:
![]()
شکل 3:
![]()
شکل 4 :
![]()

منم دهمیمدوستان من فصل به فصل دهمشو گردن میگیرم چون دهمی ندیدم
سلامبچه ها اگه بخوایم دوران جمع بندی استفاده کنیم بزرگترین باگ اینجا نکته تکراریه ،واسه اون چه ایده ای دارید؟ که مثلا همه نکات فقط یه بار تکرار شن؟ هر دو سه روز یه نفر در اخر همه نکات رو جمع بندی کنه؟ یا صرفا هر کی داره مینویسه واسه نفر بعدی رو بخونه؟
یکی دیگه هم برای فرداست، بخوایم کل گفتار 1 رو تموم کنیم 5 تا شکل خفن رو باید بررسی کنیم؟اوکیه؟
•هسته های غلاف میلین در یک راستا نیستنشکل 1:
![]()
ایده خیلی خوبیه ولی اگه سعی کنی ادغام کنی جالب میشه الان مثلا نکته سه و اخر یکین +بازم ممنونننننن•هسته های غلاف میلین در یک راستا نیستن
•تعداد گره های رانویه یک عدد کمتر از تعداد غلاف های میلین هستند
•بخش انتهایی اکسون برامده تره
•دندریت و آکسون در محل اتصال به جسم یاخته ای ضخیم تر هستند
•نورون ها همگی تک هسته ای هستند و الزاما تو مرکز نیست
•دندریت و آکسون انواعی از اندامک هارو دارن (مثل میتوکندری) ولی هسته عصبی ندارن
(چون نوروگلیا دارن میشه گفت هسته دارن ولی هسته عصبی ندارن)
•انتهای دندریت تیزه ولی انتهای آکسون گرد و برآمده س که گمونم به خاطر تجمع میتوکندی هست(؟)
•لایه ای از یاخته نوروگلیا که هسته آن درش قرار گرفته نسبت به باقی لایه ها روشن تره،علت هم اینه که سیتوپلاسم و اندامک ها و اینا اونجاست و بخش ابی رنگ بیشتر غشاستشکل 2:
![]()
•هسته یاخته عصبی حسی از همه کوچیکتره (جسم یاخته ای هم کم حجم تره )شکل 3:
![]()
•تجمع اندامک ها مثل راکیزه در اطراف هسته یاخته عصبی مشخصهشکل 4 :
![]()
)
) بالا میتونیم ببینیم کمک بگیریم
)شکل 5 :امشب شکل های 5و 6و 7و 8و 9و 10 از فصل 1 یازده رو بررسی میکنیم اگه موافق باشید،یعنی تموم گفتار 1 +
اول اینکه این تا حدودی از دست ما خارجه، کتابتونو چک کردم و احتمال زیاد تو شکلای فصل هفت مخصوصا تفاوت زیاد ببینید، اما این شکل نامه مخصوص خود کنکور ۴٠۴و کتابشه و برای اکثر بچه ها مقدور نیست نکات اون شکل هارو هم بررسی کنن، بازم تعداد خیلی زیادی از نکته ها هم شبیه همهبچه ها یه چیزی میگم شرمنده وسط نکاته باز وقتی دیدین بعدش پاک میکنم
یه مسئله ای که هست اینه که کتاب ما با شما یکم فرق کرده کلا شکل ۴ شمارو ما نداریم و اینکه من الان کتاب شما رو چک کردم تو شکل شما الکترودا هم اندازن اما تو شکل کتاب ما الکترودا غیر هم اندازن
) چون احتمالا بعد این نتونم بیام دیگه ببخشید