Dr. Dan
Draco lover❤️🩹+Sui's sisi
- نام مرکز سمپاد
- frz1
- شهر
- '-'
- سال فارغ التحصیلی
- 1407
شکل صفحه ی ۵۴ زیست ۱-نوار قلب-
کمی پیش از موج p گره اول/سینوسی-دهلیزی/پش آهنگ/ضربان ساز.
قله ی p:آغاز انقباض دهلیز ها
مسئول موج P : هر دو نوع بافت هادی و غیر هادی
کمی پیش از موج QRS:گره ۲/دهلیزی-بطنی
فاصله پیش از موج p و پیش از موج QRS(فاصله ی بین گره اول و دوم): محل فعالیت ۳ دسته تار بین گرهی
تقریبا قله ی p تا قله ی R: انقباض دهلیز ها
قله ی R(پیش از شروع انقباض بطن): بطن ها در پر خون ترین حالت هستند و دهلیز ها در کم خون ترین حالت خود
Qتا R: ورود دسته تار منشعب شده از گره ۲ به دیواره بین ۲بطن ، دو شاخه شدن آن و رسیدن به نوک قلب
Rتا S: بالا رفتن دو شاخه ی دسته تار منشعب شده از گره ۲ در دیواره بطن ها و نفوذ به درون آنها
تقریبا قله ی R تا قله ی T : انقباض بطن ها
در فاصله ی R تا S : دریچه های دهلیزی بطنی(۳لختی و میترال) بسته شده و صدای اول را داریم(دریچه های سینی باز میشوند)
کمی پیش از موج T: بالا ترین/ ماکسیمم فشار خون
موج T: موج استراحت بطن، موج خروج پیام از سلول های بطن
نیمه ی دوم موج T-پس از قله ی T- : صدای دوم شنیده میشود، شروع استراحت عمومی(0.4 ثانیه)، پایان انقباض بطن، بسته شدن دریچه های سینی ششی و آئورت،آغاز استراحت بطن وادامه ی استراخت دهلیز ها، باز شدن دریچه های دهلیزی بطنی، طول تارماهیچه ها زیاد میشود
تقریبا آخر موج T: ماکسیمم خون دهلیز ها
اگر نکته ای فراموش کردم آپدیتش میکنم ^^
کمی پیش از موج p گره اول/سینوسی-دهلیزی/پش آهنگ/ضربان ساز.
قله ی p:آغاز انقباض دهلیز ها
مسئول موج P : هر دو نوع بافت هادی و غیر هادی
کمی پیش از موج QRS:گره ۲/دهلیزی-بطنی
فاصله پیش از موج p و پیش از موج QRS(فاصله ی بین گره اول و دوم): محل فعالیت ۳ دسته تار بین گرهی
تقریبا قله ی p تا قله ی R: انقباض دهلیز ها
قله ی R(پیش از شروع انقباض بطن): بطن ها در پر خون ترین حالت هستند و دهلیز ها در کم خون ترین حالت خود
Qتا R: ورود دسته تار منشعب شده از گره ۲ به دیواره بین ۲بطن ، دو شاخه شدن آن و رسیدن به نوک قلب
Rتا S: بالا رفتن دو شاخه ی دسته تار منشعب شده از گره ۲ در دیواره بطن ها و نفوذ به درون آنها
تقریبا قله ی R تا قله ی T : انقباض بطن ها
در فاصله ی R تا S : دریچه های دهلیزی بطنی(۳لختی و میترال) بسته شده و صدای اول را داریم(دریچه های سینی باز میشوند)
کمی پیش از موج T: بالا ترین/ ماکسیمم فشار خون
موج T: موج استراحت بطن، موج خروج پیام از سلول های بطن
نیمه ی دوم موج T-پس از قله ی T- : صدای دوم شنیده میشود، شروع استراحت عمومی(0.4 ثانیه)، پایان انقباض بطن، بسته شدن دریچه های سینی ششی و آئورت،آغاز استراحت بطن وادامه ی استراخت دهلیز ها، باز شدن دریچه های دهلیزی بطنی، طول تارماهیچه ها زیاد میشود
تقریبا آخر موج T: ماکسیمم خون دهلیز ها
اگر نکته ای فراموش کردم آپدیتش میکنم ^^