- نام مرکز سمپاد
- HN1
- شهر
- ☆
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر
خودتم ترکیاعه میتینگ ترکا
خواستم شوخی قومیتی کنم
ولی خب ناراحت میشین
اه

بقول خودت یک چهارم 😂
خودتم ترکیاعه میتینگ ترکا
خواستم شوخی قومیتی کنم
ولی خب ناراحت میشین
اه

همه ترکن مگر اینکه خلافش ثابت شهخودتم ترکیا
بقول خودت یک چهارم 😂
باشهخودتم ترکیا
بقول خودت یک چهارم 😂
یاد اون نوشته افتادم=کهکشان راه ترکی😍همه ترکن مگر اینکه خلافش ثابت شه
یعنی چی مامانم ترکهتو میتینگ تهران، ده بیست نفر نشسته بودیم یهو یه بحثی شد میخواستیم صحبت کنیم بعد ده بار پرسیدیم اینجا کسی ترک نیست؟ هیشکی هیچی نگفت. گفتم اخرسر یکی میگه پسر عمهی دایی بابام ترکه.
اقا بحثه رو کردیم یهو اخرش که کلا بحث تموم شد شهرزاد @vauqef گفت من مامانم ترکه.)))))
بابا یکی تو مدرسه بود گفت بابا بزرگم ترکهیعنی چی مامانم ترکه
خودتم نصفت ترکه دیگه
اینقدر فشارش بالاست همه در تلاش برای فرارنبابا یکی تو مدرسه بود گفت بابا بزرگم ترکه
گفتم ودف خب بابا بزرگت ترکه یعنی خودتم ترکی دیگه این چه سمیه 😂
بچه ها مثل اینکه از هفته بعد هستن کلا هم حدود یه هفته ای نیاز داریم برای اینکه اطلاع رسانی کنیم.نمیشه میتینگ پنجشنبه یه هفتهای باشه؟! 😔
اگه معلوم شد که هستم سریع میگم که تایم رو تغییر بدیماگرم بچه ها با پنجشنبه هم اوکی بودن میتونیم هردوتارو بذاریم که همه فیض ببرنبچه ها مثل اینکه از هفته بعد هستن کلا هم حدود یه هفته ای نیاز داریم برای اینکه اطلاع رسانی کنیم.
درمورد پنجشنبه این هفته نه، هفتهی بعدش نمیدونم خودم هستم یا نهاگه معلوم شد که هستم سریع میگم که تایم رو تغییر بدیم

اع منم هستمدو خرداد میشه شنبهی هفتهی دیگه، بنظرم تایم خوبیه برای اینکه جمع بشیم و تا اونموقعم بچه ها مطلع میشن دیگه
اره منم میخوام همین استراتژی رو پیش ببرم.در راستای آپ نگه داشتن اینجا میتونید شوخی کنید با ترکا
خیلی داری آروم پیش میری کی به موضوع بیشتر از دو پا بودن ترکا میرسیم ؟اره منم میخوام همین استراتژی رو پیش ببرم.
خب بچه ها داشتید میگفتید.
بچه های ترک که به دنیا میان به گرگ چی میگن؟
آروم آروم باید مخاطب جذب کنیم. هنوز خیلی مونده اسپویل نکن موضوعات اصلی روخیلی داری آروم پیش میری کی به موضوع بیشتر از دو پا بودن ترکا میرسیم ؟