- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- کرمانشاه - تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
- مدال المپیاد
- شاید
- دانشگاه
- دانشگاه
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر
چیکن او اس - نسخه ۱.۴!
چیکن او اس یه سیستم عامل مبتنی بر کرنل اختصاصی خودش هست که تقریبا میشه گفت ازلحاظ امکانات با MS-DOS برابری میکنه.
از قابلیت های این سیستم عامل :
۱- فایل سیستم فت-۳۲ و با پشتیبانی از درایور های آ-ت-آ
۲- تکست ادیتور اختصاصی با قابلیت های خوب
۳- کلی کامند خرت و پرت.
۴- درایور کامل و بی نظیر.
۵- قابلیت توسعه ی فوق العاده بالا
یک اسکرین شات هایی از چیکن او اس
دستور نیوفایل - دستور نیوفایل یک فایل با اسم و پسوند موردنظر توی دایرکتوری میسازد.
تکست ادیتور چیکن او اس - قابلیت ادیت و ویرایش فایل ها
دستورyes - تکرار یه رشته برای ۲۰ بار
دیسک اینفو - نشان دادن هارد های متصل و مشخصات آنها.
دستورread - خواندن فایل
دستورcalc - ماشین حساب جمع و جور با قابلیت هایی که الان حال ندارم بنویسم ولی قابلیت داره.
یک ویژگی ای که خودم اضافه کردم و توی سیستم عامل های ترمینال محور ندیدم، چیزی شبیه پنل استارت ویندوز هست که توی چیکن او اس استاتوس بار نام داره.
و مقدار زمان ( uptime ) سیستم رو نشون میده دایرکتوری ای که کاربر توش هست و اسم سیستم عامل.
فعلا این هست سیستم عامله.
اگه نظر انتقاد یا پیشنهادی دارید خوشحال میشم بگید.
*لازم به ذکر هست که مشکل بنر اسکی بدلیل یه مشکل توی کامپایلر تاینی سی سی هست و درحال رفع شدنه.
چیکن او اس یه سیستم عامل مبتنی بر کرنل اختصاصی خودش هست که تقریبا میشه گفت ازلحاظ امکانات با MS-DOS برابری میکنه.
از قابلیت های این سیستم عامل :
۱- فایل سیستم فت-۳۲ و با پشتیبانی از درایور های آ-ت-آ
۲- تکست ادیتور اختصاصی با قابلیت های خوب
۳- کلی کامند خرت و پرت.
۴- درایور کامل و بی نظیر.
۵- قابلیت توسعه ی فوق العاده بالا
یک اسکرین شات هایی از چیکن او اس
دستور نیوفایل - دستور نیوفایل یک فایل با اسم و پسوند موردنظر توی دایرکتوری میسازد.
تکست ادیتور چیکن او اس - قابلیت ادیت و ویرایش فایل ها
یک ویژگی ای که خودم اضافه کردم و توی سیستم عامل های ترمینال محور ندیدم، چیزی شبیه پنل استارت ویندوز هست که توی چیکن او اس استاتوس بار نام داره.
و مقدار زمان ( uptime ) سیستم رو نشون میده دایرکتوری ای که کاربر توش هست و اسم سیستم عامل.
فعلا این هست سیستم عامله.
اگه نظر انتقاد یا پیشنهادی دارید خوشحال میشم بگید.
*لازم به ذکر هست که مشکل بنر اسکی بدلیل یه مشکل توی کامپایلر تاینی سی سی هست و درحال رفع شدنه.