با سلام و درود فراوان
بنده قصد تشویق کردن ندارم و هدفم درواقع ریدن به شماست . چون الکی تشویق میشی فردا میایی بعد از شش ماه یادگیری سطحی و بدردنخور با پونزده سال سن میزنی برنامه نویس ارشد شرکت بوق و هکر نخبه که با html زده ناسا رو هک کرده (از ویژگی های بارز نسل زد و بالاتر - سطح سواد در حد صفر بطوری که تا حالا یه کتاب رو هم کامل نخوندن)
----------------------------------------------------
سیستم عامل الکی نیست هنوز دانشگاه نرفتی و وقتی رفتی یه کتاب هزار صفحه ای اصول طراحی سیستم عامل رو باید پاس کنی که صرفا مفاهیم هستش پیاده سازیش خیلی پیچیده تره
-----------------------------------------------------
تو چهار روز تصمیم میگیری سیستم عامل بنویسی؟؟؟؟؟؟ خدا خیرت بده بیخیال شو . اونم با سی شارپ که خودش نیاز CLR داره واسه اجرا شدن؟؟؟؟؟؟درواقع CLR هم خودش واسه اجرا شدنش نیاز به سیستم عامل داره ????? من نفهمیدم دقیقا این سیستم عاملت چجوری کار میکنه با این وضعیت؟؟؟؟؟؟ چقدر کد نیتیو زدی با سی و اسمبلی؟؟؟؟؟
--------------------------------------------------------
این راهش نیست دوست عزیز . کدهای یه بنده خدایی که ادعای خدایی میکرد و تحویل من دادن الان رفته سی تی او یه شرکت معروف شده چند وقت پیش رو سرور لانچ شد هشتاد هزارتا سفارش و باید ثبت و پردازش میکرد سی هزارتاش گم شد لولو خوردشون . این احمق نمیدونست وقتی سرور می ره رو بار سیستم به لاک و هزارتا بدبختی میخوره به فنا میره . چرا اینجوری شد؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب : بی سوادی و الکی ادعای غلط و گندگوزی . نمیخوام به سرنوشت این دچار شی الکی تشویقت کنن غرور بگیرت . برنامه نویس شدن کار هرکسی نیست و خواهش میکنم تو این سن بجای یاد گرفتن اینکه چجوری تو چهار روز سیستم عامل بنویسی رو یه مسیر چندساله تمرکز کن . پله پله پیش برو و صبر داشته باش . نمیفهمم این همه عجله تو نسل های جدید واسه چیه؟؟؟؟؟؟؟ یه شبه اپولو هوا کنیم . یه شبه خدای برنامه نویسی شیم بریم با لینوس توروالدز کل بندازیم . یه شبه راه صد ساله رو طی کنیم . اخه چرا واقعا؟؟؟؟؟؟؟