- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- ماه
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
خیلییی ممنوننننکتاب درسی رو انقدر بخون که تجزیه بشه + گام به گام
بعدش فرمول ۲۰

خیلییی ممنوننننکتاب درسی رو انقدر بخون که تجزیه بشه + گام به گام
بعدش فرمول ۲۰
مشکل اساسي من همین موضوع آخره احساس میکنم آدمی نیستم که بتونم یک سال مدرسه نرم و بتونم روحیه مو حفظ کنم از طرفی هم مدرسه علاوه بر اینکه اونقدرا مفید نیست برام حاشیه هم داره و اینکه مدرسه مون هم باهام زیاد راه نمیاد که هروقت بخوام نرم ودوستان من خودمو با اون رتبه درخشانم تو جایگاهی نمیبینم بخوام راهکار بگم ولی حداقلش تو این موضوع مدرسه رفتن یا نرفتن چون به چشم دیدم و خودمم تجربه کردم میگم
ببینید مدرسه رفتن یا نرفتن هر کدومش مزیت و عیب داره
یکی از مزیت های مدرسه نرفتن میتونه این باشه شما زودتر درس هارو تموم میکنید؛ کمتر وقتتون تلف میشه و خب زودتر تو دوران جمع بندی و جامع ازمون زدن میرید این میتونه باعث بشه وقت لکه گیری بیشتری داشته باشید و بتونید عیب های بیشتریتون رو برطرف کنید
از اونور نگاه کنیم مدرسه نرفتن باعث میشه اون روتین درس خوندن یهو از جاده خارج بشه به خودتون بیاید تو دو هفته اخر هیچ کار مفیدی نکردید و همه اونایی که مدرسه بودن به اجبار مدرسه هم شده فلان مباحث رو خوندن
پس اول ببینید کسی هستید که اگر زور بالا سرتون نباشه هم درس رو میخونید یا نه
مثال با عدد رتبه میزنم
رتبه ۲ کشوری که از مدرسه ما بود توی خودش این رو نمیدید که بدون مدرسه بتونه درس ها رو بخونه یعنی اینطوری بود که اگر استاد درسشو نده منم نمیخونم
از اونور رتبه ۴ کشوری پارسال مدرسمون اینطوری که مدرسه نمیام خودم میخونم و مهر سال کنکورش درساشو تموم کرد از ۴ ابان داشت کنکور میزد و کنکور دی ۱۴۰۱ رو تراز کنکورش ۱۳۶۰۰ شد
حالا برعکس
یسریا بودن میومدن مدرسه و خب وقتشون تلف میشد تا برن و بیان یهو ساعت ۶ میشد خسته کوفته نمیرسیدن خوب بخونن و مشکل داشتن
و یسریام نه مدرسه میومدن نه خودشون میفهمیدن درسارو برا همین وضعشون جالب نشد
از نظر روانی هم نگاه کنیم یکسال تمام بخوای تو اتاقت خودتو حبس کنی دیوانه میشی بعد یه مدت مدرسه حداقلش این بود ۴ تا ادم میدیدی روحیت کمی عوض میشد
خلاصه که هر چیزی که فکر میکنید برای خودتون خوبه رو اجرا کنید این مورد نسخه واحد نداره
یکسال زمان زیادیه بهش فکر کنیدمشکل اساسي من همین موضوع آخره احساس میکنم آدمی نیستم که بتونم یک سال مدرسه نرم و بتونم روحیه مو حفظ کنم از طرفی هم مدرسه علاوه بر اینکه اونقدرا مفید نیست برام حاشیه هم داره و اینکه مدرسه مون هم باهام زیاد راه نمیاد که هروقت بخوام نرم و
باید تصمیممو حدودا الان بگیرم که تابستون اگه نخوام سال بعد برم مدرسه باید کلا ازین مدرسه بیام بیرون![]()
میتونی چند تا گزینه رو هم بررسی کنی من سال کنکور خودم خیلی بهشون فکر کردممشکل اساسي من همین موضوع آخره احساس میکنم آدمی نیستم که بتونم یک سال مدرسه نرم و بتونم روحیه مو حفظ کنم از طرفی هم مدرسه علاوه بر اینکه اونقدرا مفید نیست برام حاشیه هم داره و اینکه مدرسه مون هم باهام زیاد راه نمیاد که هروقت بخوام نرم و
باید تصمیممو حدودا الان بگیرم که تابستون اگه نخوام سال بعد برم مدرسه باید کلا ازین مدرسه بیام بیرون![]()
خیلیییی ممنونممیتونی چند تا گزینه رو هم بررسی کنی من سال کنکور خودم خیلی بهشون فکر کردم
1. مدرسه جدید: مثلا مدرسه دولتی. چرا خودم بهش فکر کردم؟! چون معلم های عقده ای زیاد داشتیم. چون یکی از معلمای درس عمومی مون هر هفته کوئیز میگرفت و من زمان زیادی رو باید صرف اون درس میکردم و این واقعا نظم درس خوندن منو به هم میزد. و چون برای تموم درسها حتی سلامت و هویت و ورزش برامون کلاس گذاشته بودن. تو مدرسه دولتی این سخت گیری ها نبود و ترس از نمره نداشتم اونم نمره مستمر و ذهنم به هم نمیریخت. شاید بگی مستمر مهم نیست اما به خاطر یه سری دلایل من به تک تک نمره هام احتیاج داشتم چه نهایی چه حتی کوئیز. از طرفی مدرسه جدید یعنی کادر جدید و بچهای جدید. خودتم بخوای فرصت نمیکنی وارد حاشیه هاشون بشی چون هیچ کس رو نمیشناسی.
2. مدرسه از راه دور. چرا بهش فکر کردم؟! چون هم اینکه مدرسه من خیلی دور بود از خونه مون و باید با اتوبوس میرفتم. پنج و نیم از خونه میرفتم بیرون که به اتوبوس یه ربع شیش برسم و بتونم ساعت 7 و نیم تو مدرسه باشم. صبونه مو تو راه میخوردم. و این تو زمستون ازاردهنده بود. از طرفی ما دو تعطیل میشدیم من باید تا ساعت دو و نیم تو حیاط میموندم که اتوبوس خطی که باهاش میرفتم بیاد (هر نیم ساعت میومد). از طرف دیگه من خودخوان بودم. یعنی حتی اگه استاد داشتم بازم باید خودم میخوندم که بفهمم. ولی امتحان دادن برام خیلی مهم بود.
3.معافیت تحصیلی: من بین تموم راهکارایی که بهشون فکر کردم، اینو استفاده کردم. معافیت تحصیلی گرفتم از مهر تا اذر و تقریبا یه روز در هفته رو میرفتم فقط. از اذر تا بهمنم فقط درسایی که مهم بود یا ضعف داشتم. بهمنم که مدرسه مون تموم شد.
4. پانسیون: در کنار مدرسه من پانسیون هم میرفتم ولی چند نفر رو میشناسم که کلا مدرسه نیومدن و از اولش رفتن پانسیون. اینم برای من انتخاب خیلی خوبی بود
معافیت تحصیلی مجوزیه که به دانش آموزا اجازه میده به دلیل موجهی کلاسها رو شرکت نکنن ولی امتحانا رو شرکت کننخیلیییی ممنونم
منم به مدرسه جدید فکر کردم ولی فکر نکنم مدرسه دولتی بتونم پیدا کنم که اجازه بدن نرم مدرسه
آموزش از راه دور هم خیلی گزینه خوبیه ولی شرایطشو نمیدونم باید بخونم دربارهش
این معافیت تحصیلی چیه اصلا دربارهش چیزی نمیدونم که چجوریه
میشه لطفا بیشتر بگید دربارهش
برگام چقدر سال کنکورتون مریض شدینننمعافیت تحصیلی مجوزیه که به دانش آموزا اجازه میده به دلیل موجهی کلاسها رو شرکت نکنن ولی امتحانا رو شرکت کنن
مثلا بچهای المپادی معافیت تحصیلی دارن که مدرسه نرن و فقط درسای المپیاد رو بخونن
من میشناختم کسی رو که تراپیستش بهش نامه داد بخاطر جو مدرسه یا استرس و اینا نباید سال کنکور خیلی تو مدرسه باشه و مدرسه نمیومد ۳ ماه. امتحانا رو میومد و بعدش دوباره کلاسا رو شرکت نکرد
تراپیست میتونه نامه بده بخاطر شرایط روحی و پزشک معالج بخاطر شرایط جسمی
من مهر ماه سالی که کنکور داشتم کرونا گرفتم و ۱۰ روز استعلاجی داشتم، بعدش که رفتم مدرسه با فاصله چند روز آنفولانزا گرفتم و سیستم ایمنیم قاطی کرد
دکتر برای مدرسه ام نامه نوشت و ۳ ماه فقط کلاسای واجب رو میرفتم
بنظرم اگه یکم بگردی میتونی یه مدرسه دولتی پیدا کنی که قرار باشه نریخیلیییی ممنونم
منم به مدرسه جدید فکر کردم ولی فکر نکنم مدرسه دولتی بتونم پیدا کنم که اجازه بدن نرم مدرسه
آموزش از راه دور هم خیلی گزینه خوبیه ولی شرایطشو نمیدونم باید بخونم دربارهش
این معافیت تحصیلی چیه اصلا دربارهش چیزی نمیدونم که چجوریه
میشه لطفا بیشتر بگید دربارهش
برای ریاضی تجربی دارم به دردت میخوره؟سلام نمی دونم اینجا درست بود که پیام بدم یا نه
ولی من دنبال چند فایل جمع بندی حسابانم برای کنکور البته اگر دارید میشه بفرستید؟؟![]()
اره اره ممنون میشممبرای ریاضی تجربی دارم به دردت میخوره؟