کنکور تجربه قدیم به کنکوری‌ها ۱۴۰۴

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Becoming
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بخدا کنکور حتی از آزمونای قلمچی که میدین هم راحت تره هم استاندارد تره. سر جلسه به چشم میبینین که چقد از اینایی که میان سر جلسه سیاهی لشگرن و همون نیم ساعت یه ساعت اول پاسخبرگ و میدن و میرن
به خودتون روز آزمون سخت نگیرین، استرس کنکور فقط تا یه ربع اولشه بعدش کم کم بدنتون آروم میگیره ذهنتون راه میوفته
نهایی هارو جدی بگیرید جدی بگیرید جدی بگیرید

عام
یه چیزی بگم که شاید همه بدونن ولی خب بازم تکرار قضیه ...
تو هر رشته ای اگه قلبا بهش علاقه داشته باشی دووم میاری و اگه نداشته باشی یه ترم بعد همون رشته تبدیل میشه به عذاب.
پس چه میدونم مامانم دوست داره من فلان چیزو بخونم یا فامیل داره نگاهم میکنه نباید کسی رو سر افکنده کنم و فلان و بهمان ... شما چه از تَه آزمون نفر اول باشی و چه از سَر آزمون ، حداکثر فوکوس ها روی شما از جانب حتی خانواده ات نهایتا یه ماه بعد نتایج انتخاب رشته هست. بعدش دیگه نه برای کسی اهمیتی داره که چی داری میخونی و نه کسی میاد گردن بگیره که تو انتخاب رشته ات ، تاثیر گذاشته و نه اصلا اهمیتی داره که چند ترم تا الان خوندی، بعدش میخوای چیکار کنی و اصن هیچ .
So خواستم فقط اینو بگم که همش برای دیگران زندگی نکنید. اگه واقعا فک میکنی به یه رشته ای علاقه قلبی خیلی زیادی داری و توش واقعا مستعدی ، هیچ اشتباهی در انتخابش حتی با وجود مخالفت های دیگران وجود نداره.
این تجربه ای بود که من بعد از ۴ بار کنکور دادن بهش رسیدم.

Back
بالا