من فرمول بیست کار کردم عربی جواب بود برام 20 شدمبرای نهایی عربی چه کتابی پیشنهاد میکنید؟
+برای فارسی، پرسوال مهر و ماه خوبه؟
عمومی فقط فرمول بیستبرای نهایی عربی چه کتابی پیشنهاد میکنید؟
منم برای عربی و ادبیات فرمول بیست کار کرده بودم و جواب دادبرای نهایی عربی چه کتابی پیشنهاد میکنید؟
من پارسال سه چهار روز مونده به امتحان به پیشنهاد بچه ها خریدم فرمول بیستوبرای نهایی عربی چه کتابی پیشنهاد میکنید؟
کتاب درسیبرای نهایی عربی چه کتابی پیشنهاد میکنید؟
کتاب درسی بازم+برای فارسی، پرسوال مهر و ماه خوبه؟
تست یا تشریحی؟!برای درس گسسته چه ویدیو آموزشی ، کتاب (کمک درسی یا ...) رو پیشنهاد می کنید؟
تست یا تشریحی؟!
تست: سبز و گاج (سبز بهتره)
تشریحی: اول کتاب درسی، بعد فیلمای مجید خاکی از گروه rainoedu
تجربه من اینه که منابعتو خیلی زیاد نکن. نهایتا دوتا منبع داشته باش با اونا پیش برو کتاب زیاد لزوما باعث نمیشه بهتر یاد بگیریسلام . من برای شیمی چند تا منبع دارم ( مبتکران و آیکیو جامع و مسائل خیلی سبز ) به نظرتون عبارتنامه مهر و ماه رو هم بگیرم ؟
خودم واقعا تمایلی ندارم مشاورم اصرار داره
اگه استفاده کردید ممنون میشم تجربتون رو به اشتراک بزارید
برای تاریخ و انسان محیط هم میشه کتاب تشریحی معرفی کنید . میشه فقط با خوندن کتاب نمره کامل گرفت؟
اینکه برای تخصصی ها لازمه کتاب تشریحی بگیرم ؟ واجبه ؟
*یازدهم ام
ببین هر دو روش اشتباه نیست هر جور راحتی ولی به نظر من بیشتر سوال های کتاب تستا تکرارین ( یجورایی برگرفته از کنکور های قبل)و اینکه کلا برا هر درسی اینکه سوالای هر منبع از ضریب دار بزنیم و بجاش دو تا منبع کار کنین بهتره یا اینکه یه منبعو کامل کامل بزنیم ول منبع دوم نداشته باشیم
مثلا برای شیمی خییلی سبز رو ضریب دو بزنم و در کنارش آیکیو رو هم ضریب دار بزنم ؟
از اونجایی که یازدهمی و وقت داری میتونه کتاب جدیدم بزنی خیلی هم خوبهرفقا من برای فیزیک از اول سال نشر الگو رو کامل میزدم بعد الان برای مرور همونو نشانداراشو دوباره بزنم یا برم یه منبع دیگه
و اگه برم یه منبع دیگه نردبام یا آیکیو؟
البته اینو در نظر بگیرین که من نشر الگو رو دور اول هم میزنم اکثر سوالاش یاد دارم بخاطرهمین خودم دوست دارم یه منبع جدید شروع کنم ولی آیا شروع کردن منبع دوم از وسط سال کار اشتباهیه؟
خیلیییی ممنونم♥️از اونجایی که یازدهمی و وقت داری میتونه کتاب جدیدم بزنی خیلی هم خوبه
ولی آیا اگه اون سوال نشانه دارهای کتاب اولی رو همین الان بزارن جلوتر بدون مشکل و با سرعت خوب حل میکنی؟ اگه نه کتاب جدید مفید نیست
قوی شدن تو اون ایرادات بیشتر اولویت داره
کتاب جدید که سوال های خوب داشته باشه برای فیزیک یازدهم مهر و ماه خوبه نردبام ویرایش جدید رو نمیدونم ولی اونی که من داشتم خیلی خوب نبود
برای فیزیک دهم نردبامش خیلی کتاب باحالیه هم درسنامش هم تستاش
مهر و ماه حجمش جوری هست که به عنوان منبع دوم بشه ازش استفاده کرد؟یازدهم مهر و ماه خوبه نردبام ویرایش جدید رو نمیدونم ولی اونی که من داشتم خیلی خوب نبود
راستش تقریبا زیاده منم سال یازدهم میزدممهر و ماه حجمش جوری هست که به عنوان منبع دوم بشه ازش استفاده کرد؟