سلامسلام همگییی🫡.
بله قطعاشده خیلی خسته بشید از درس اصلا حوصلتون نکشه درس بخونید ؟
خوابیدمبرای غلبه بهش چیکار کردید؟
با تفریح و خواب اوکی نشدم نمیدونم مشکل کجاستخوابیدم

درسی که خیلی خیلییی خوشم بیاد ازش یا به شدتتت آسون باشه میخونم .مثلا لغات عربی برام آسونه همیشه .یا درس حفظی راحت .یا حتی روخوانی درس جدید . رفته رفته آروم آروم بهم انگیزه میده .یا هم جواب نداد استراحت میکنم و بعدش میخونم لا اکراه .هیچ اجباری نیستسلام همگییی🫡.
شده خیلی خسته بشید از درس اصلا حوصلتون نکشه درس بخونید ؟
برای غلبه بهش چیکار کردید؟

دیگه ایده ای ندارم 😔با تفریح و خواب اوکی نشدم نمیدونم مشکل کجاست![]()
میتونی محیط رو عوض کن حتی در حد عوض کردن جا تو پانسیونسلام همگییی🫡.
شاید یه بازه زیادی این حس رو داشته باشیسلام همگییی🫡.
خیلی وقتا باید داغون جلو بری ولی جلو بری.

اگه غلط نزده های منبع اولت رو نزدی اول اونو بزن تموم شد اره برو سراغش اما تعدادی از آزمونها رو نگه دار برای عیدریاضی میخوام جمع بندی کنم یه دور کل موج ازمون رو بزنم؟ چه کنم؟
من الان نشرالگو و نردبام رو واسه این مباحث زدم هر دو رو اینکارو کنم پس؟اگه غلط نزده های منبع اولت رو نزدی اول اونو بزن تموم شد اره برو سراغش اما تعدادی از آزمونها رو نگه دار برای عید

باز شاید شما تو امتحانای نوبت چنین حسی داشته باشیناها و اینکه امتحان مدرسه رو میخونم و کلی وقت میگیره و بعد انقدر سنگینی درسارو حس میکنم روزانه 5 ساعت هدر میدم:skull چطوری وقتی خیلی استرس دارید دکمه فرار رو نمیزنید؟
خب ببین باید واقعا برنامه ریزی کنی حالا نه خیلی دقیق اما بدونی مثلا امروز حتما باید ریاضی پایه رو هم بخونی سوای امتحانی ک داریاها و اینکه امتحان مدرسه رو میخونم و کلی وقت میگیره و بعد انقدر سنگینی درسارو حس میکنم روزانه 5 ساعت هدر میدم:skull چطوری وقتی خیلی استرس دارید دکمه فرار رو نمیزنید؟
اره اگه تموم کردی ۱ بار مجدد غلط نزده هاشونو بزن برای منبع جدید عجله نکن میگم نهایتا عر فصل ۲ تا ازمون بزن اگه وقت کردیمن الان نشرالگو و نردبام رو واسه این مباحث زدم هر دو رو اینکارو کنم پس؟
اول میشن بگی پشت هستی یا کنکوری یا چ پایه ای ؟سلام وقت همگی بخیر
میشه کمک بکنید که چطوری مرور بکنیم؟ من هیچ برنامه ای و ذهنیتی برای مرور درس ها، تست و... اینا ندارم و به خاطر همین تو ذهنم مطالب نمیمونه.
بازه های مرور چجوری باید باشن؟ هر چند وقت؟
بعد اگه از یه مبحث تست زدیم مثلا خواستیم مرور کنیم، تست جدید بزنیم یا قبلی ها رو حل کنیم؟
ممنونممم![]()
اصولش اینه که اول برای مرور و جمعبندی ادم میره سراغ تست های علامت دار( غلط ها و نزده های کتاب تست و ازمون ها) و بعدش که اونا یدور حل شدن و جمع شدن :) ادم میره سراغ ازمون زدن زماندار و دیگه کامل میبنده مبحثو.سلام وقت همگی بخیر
میشه کمک بکنید که چطوری مرور بکنیم؟ من هیچ برنامه ای و ذهنیتی برای مرور درس ها، تست و... اینا ندارم و به خاطر همین تو ذهنم مطالب نمیمونه.
بازه های مرور چجوری باید باشن؟ هر چند وقت؟
بعد اگه از یه مبحث تست زدیم مثلا خواستیم مرور کنیم، تست جدید بزنیم یا قبلی ها رو حل کنیم؟
ممنونممم![]()