نهایی‌ها و نهایی‌ها ۱۴۰۳

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Becoming
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یه مصحح گشاد بهت افتاده نصفه صحیح کرده تایید کامل زده یعنی شاسکول اینطوری؟
پس با این حساب ۴ تا از امتحانام رو نصف و نیمه اصلاح کردن و تایید کردن 😡😡😡🤬🤬🤬🤬

آقاااا
مگه فقط مدرسه شما امتحان نهایی داده؟
مگه «همه» مهمه؟ رقابت توی کنکور بین نمرات بالاست که اکثرا توی مدارس خوب درس میخونن. وگرنه کنکورم میانگین درصداش همیشه پایین میشه،‌ ولی ازش نمیشه نتیجه گرفت که فقط یه عده کوچیک خوب دادن. چون ذاتا از همون اولش هم اکثریت سیاهی لشکر بودن

گیج شدم نمیدونم باید این اختلاف نیم، بیست و پنج هارو اعتراض بزنم یا نه
اصلا چیکار کنم چجوری اعتراض بزنم چی بنویسم تو توضیحاتش
از یه ور میترسم کم بشه، از یه ور واقعا حقم میره اگه این نمره ها بمونه
ببین 0.25 و نیم و 0.75 خیلی ریسکیه

بیشتر درسای تفسیری رو بزنید

تو راه حل طور ها متاسفانه مصحح اخر میاد از اخر به اول صحیح میکنه هر سوال رو میبینه عه جواب اخر غلطه 0

در اینکه تو حالت عادی احتمالا از راه حل شروع میکنن

بچه ها تو ثبت اعتراض قسمت توضیحات رو چی بنویسیم؟

‼️ نمونه متن اعتراض ‼️

باسلام خدمت مصحح محترم:
نسبت به بیشتر شدن نمره‌ی خود در ،درس........(اسم درس به همراه پایه و رشته‌تو بنویس مثل درس ریاضی پایه دهم رشته‌ی ریاضی)
طبق بررسی با کلید نهایی فکر می کنم به دلیل خط خوردگی و یا بد خطیِ بنده و یا دیده نشدن یکسری عبارت و کلمات ، نمره ای به اشتباه کسر شده یا داده نشده.
خواهش مندم در صورتیکه به اشتباه اعتراض کردم،نمره ای از بنده کسر نشود تا در مراتب بالاتر و معدل دچار مشکل نشوم.
ممنون از پیگیری و مساعدت شما

📚 @hamclasix 📚
✅متن موقع اعتراض جهت وارد کردن در سایت :
سلام و عرض ادب خدمت کارشناس محترم
نمره ثبت شده در کارنامه اینجانب کمتر از نمره مورد انتظار بنده میباشد. فلذا خواهشمندم نسبت به بازنگری و اصلاح پاسخبرگ اینجانب اقدام فرمایید. با تشکر

📚 @hamclasix 📚
من یکی از همینا رو برداشتم نوشتم
.
ولی کلا فکر نکنم متن اعتراض چیز مهمی باشه
چون مثل اینکه اصلا برای مصحح نشون داده نمیشه

شما که متن مینویسید نمره کسب شده رو هم بنویسید شاید رحم کرد زیر اون نداد

کاش مثل دهم هام برای ماهم یذره بره بالا ، یه بند انگشت هم کافیه

من کلی با ذوق نشستم نمره فیزیکم بره بالا نرفت. بخاطر نیم نمره هم میترسم اعتراض بزنم
من واقعا احساساتمو نسبت به نمره ها یه جایی وسط استرس قبلنم جا گذاشتم ، تنها حسی که نسبت به نهایی دارم الان حس بد برای دوستامه ، وگرنه نره بالا هم مهم نیست دیگه

۰/۵ نمره حسابان ارزش داره اعتراض بزنم؟
با پاسخنامه چک کرده بودم. ۰/۵ بیشتر میشدم

الان یعنی 0/75 زبانو هم اعتراض نزنم ؟
احساس میکنم حقم داره خورده میشه. خیلیا شانسی نمره بالاتر از انتظار گرفتن درحالیکه مطمئن بودن غلط دارن :( بعد ما واسه چیزی که می‌دونیم درسته اعتراض نزنیم که کمتر نشه؟! خب اینکه قرار بود عدالت آموزشی باشه مثلا!!!!!!

مثل اینکه آخر بار که می‌خوان نمره رو ثبت کنن نمره قبلی براشون نشون داده میشه
نه بعد از ثبت هست

یعنی میتونن فقط عذاب وجدان بگیرن همین صرفا

امروز کلاس داشتم استادم بهم گفت که حتی نیم هفتادوپنج هارو هم بزنین
چرا
چون داستانش اینه که
اولا این تصحیح اعتراضی ها اختیاری هست و مجبور نمیکنن بیان تصحیح کنن که آخر سر از سر حرص بخوان الکی نمره کم کنن و سرسری تصحیح کنن و انشالله هیچ انسان بی وجدانی وجود نداره بخواد از سر بیکاری بیاد گند بزنه به نمراتمون، اینجوریه که بعد تصحیح بعد ازینکه نمره رو وارد کردن نمره ی قبلی کنارش میاد و بعد این مرحله هم باید بعد دیدن نمره ی قبلی فرد تایید کنن که آقا مثلا این بنده خدا قبلا ۱۹.۷۵ شده تو الان بهش ۱۹ دادی آیا تایید میکنید؟ و مصحح با وجدان دلش میسوزه، پس تایید نمیکنه و برمیگرده دوباره تصحیح میکنه یا حداقل یه چند جا نمره میده همون قبلی باشه.

ولی خب اگه اینجوری بود دوازدهمی هایی که نمرشون کم شد چی پس

واقعا حرص میخورم میبینم دوستم که طول سال عین آدم تاریخ نخوند و حتی شب امتحانم داشت عر میزد که تموم نمیشه و نمیکشم و نمیتونم و اینا
آخرش با خوشحالی بیاد بگه:
وااااای پرنیان باورم نمیشه ۴ نمره تاریخم رو بیشتر دادن
اون وقت تاریخ من از چیزی که فکرشو میکردم خیلی کمتر شده.خدایا به من صبر بده

نمره دینی من هنوز نیومده
اگر به جای نمره دینی شما نوشته بازبینی مجدد، به خاطر خطتتون هست مصحح اول یا دوم نتونسته بخونه
دوباره ورقه باید اسکن بشه و تصحیح بشه

اگر به جای نمره دینی شما نوشته بازبینی مجدد، به خاطر خطتتون هست مصحح اول یا دوم نتونسته بخونه
دوباره ورقه باید اسکن بشه و تصحیح بشه
من در تعجبم چطوری این مشکل برای خط دکتر طور من به وجود نیومده

Back
بالا