- نام مرکز سمپاد
- تیمارستان فارابی
- شهر
- کلمه
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
اشتباه تصحیح کردن شایدتاریخ و زمینم خیلی کمتر از انتظارمه. دست و پام داره میلرزه نمیدونم واقعا چیکار کنم
امکان نداره این نمره من باشه
اشتباه تصحیح کردن شایدتاریخ و زمینم خیلی کمتر از انتظارمه. دست و پام داره میلرزه نمیدونم واقعا چیکار کنم
امکان نداره این نمره من باشه
ارهههه خوبه دیگه بابااا ، میزنن پیدا میکنی تموممممیه سوال . الان دیدم تعداد صفحات رو یدونه کمتر زدن یعنی امکانش هست که یه صفحه از هرکدوم رو تصحیح نکرده باشن که اینجوری شده باشه؟
اکثرا 25 صدم نیم نمره با نمره هایی که خودم حساب کرده بودم فرق دارن . خاک تو سرشون. اعتراض هم واقعا ریسکهاشتباه تصحیح کردن شاید
میفهممم منم بیست و پنج نیم تفاوت داشتماکثرا 25 صدم نیم نمره با نمره هایی که خودم حساب کرده بودم فرق دارن . خاک تو سرشون. اعتراض هم واقعا ریسکه
انگار سهمیه فرهنگیان داره نمیدونمآیا فارغالتحصیل سمپاد بودن جایی امتیازی چیزی داره ؟
دیپلممون دیپلم معمولیه دیگه دیپلم ib نیست که با بقیه فرقی داشته باشه 🫠اره خب دیپلم سمپاد رو اپلای میتونه اثر مثبت بذاره هر چند اندک
آره زیاد نمی دونم ولی سهمیه استعداد درخشان هست برای ارشد اینا یا تخصص هایه سوال پرت
آیا فارغالتحصیل سمپاد بودن جایی امتیازی چیزی داره ؟
آخه بعضیا یجوری براشون مهمه گفتم شاید یه چیزی هست که به ما نمیگن👩🏻🦯👩🏻🦯
سمپاد هستم❌یه سوال پرت
آیا فارغالتحصیل سمپاد بودن جایی امتیازی چیزی داره ؟
آخه بعضیا یجوری براشون مهمه گفتم شاید یه چیزی هست که به ما نمیگن👩🏻🦯👩🏻🦯
وقتی میری مصاحبه سفارت یا داری درخواست مینویسی میگی من فارغ التحصیل تیزهوشانمانگار سهمیه فرهنگیان داره نمیدونم
دیپلممون دیپلم معمولیه دیگه دیپلم ib نیست که با بقیه فرقی داشته باشه 🫠
ببین حیفه شیمی زیست 20 فیزیک ریاضی 14 15 اولا اعتراض بزن دوما یه برنامه بچین ترمیم کنی یطوری ریاضی و فیزیکتو می ارزه به نظرمنمرات منم اومد
زیست ۲۰
شیمی ۲۰
فیزیک ۱۵
ریاضی ۱۴
زمین ۱۸
زبان ۲۰
ادبیات ۱۷.۵
عربی ۱۵.۷۵
دینی ۱۶.۲۵
انسان محیط ۱۴
تاریخ ۱۳
نمراتم خیلییی افتضاحن
واقعا خوبه. حداقلش از کلاس خودمون که تنها کلاس رشته ریاضی مدرسهمونه مطمئنم. همون آدمایی که رقابت اصلی بین اونا بوده، نمراتشون خیلی شبیه همهکی گفته وضعیت بچه ها خوبه؟
یازدهمت اجباریهبچه ها قضیه این تأثیر معدل واقعا آدمو خل میکنه الان اگه کسی بخواد خدای نکرده امسال پشت بمونه باید فاکینگ ۲۰ تا اینا امتحان بده؟ یا اگه معدلش نسبت به پارسال خوب بوده ترمیم نمیخواد؟
چطور محاسبهش میکنین؟من ترازم به 10500 میرسه به نظر شما؟ خودم هی ناامید و ناامید تر میشم
فکر نکنم اصلا باشه،بچه ها تقریبی معدلا دستشون بود پرسیدمچطور محاسبهش میکنین؟
نهاییت ؟من ترازم به 10500 میرسه به نظر شما؟ خودم هی ناامید و ناامید تر میشم
معدلت چندهنهاییت ؟
سوال جالبی پرسیدی :معدلت چنده