من ریاضی مطمئنم نمره ای که داده بود درست بودیعنی امکان داره همینجوری عشقی به همه نمره اضافه کرده بودن؟
احتمالا سوالایی که غلط نوشتی حذف شدنیعنی امکان داره همینجوری عشقی به همه نمره اضافه کرده بودن؟
مطمئنم ریاضی یه سوال ۲۵ صدمی و که یکم شک روش بود حذف کردنمن ریاضی مطمئنم نمره ای که داده بود درست بود
ولی الان نیم نمره اضافه کرده
کاش فیزیک هم اضافه میکرد 😂
چقدر خوش شانس بودم خبر نداشتماحتمالا سوالایی که غلط نوشتی حذف شدن
کلا نهایی مینوازهچقدر خوش شانس بودم خبر نداشتم
ولی خیلی عجیبه چون یکی از غلطام صحیح غلط بود و دقیقا متن فعالیت بود حذف شدن همچین سوالی منطقی نیست
یادته کدوم سوال بود ؟مطمئنم ریاضی یه سوال ۲۵ صدمی و که یکم شک روش بود حذف کردن
به خیلی از بچه های کلاس ما اضافه شده نمرش و منم اون و غلط داشتم ولی الان نمرم شد ۲۰
مثلا فرض کن اون سوالی که تو غلط نوشتی حذف نشه و اینطوری نمرهت همون میمونه ولی یکی دیگه سوالی که غلط نوشته حذف میشه، نمرهش میره بالاتر از تو...👩🏻🦯نمیدونم این شانس های خوب چرا انقدر بهم استرس میده ، لایک اوکی ، یه بانچ شانس خوب بوده یه بانچ شانس بد
گس وات ، شانس بد قراره بهت بیوفته.
فکر کن مصحح رو اعصاب برای من افتاده .ساده واسه کس دیکه.مثلا فرض کن اون سوالی که تو غلط نوشتی حذف نشه و اینطوری نمرهت همون میمونه ولی یکی دیگه سوالی که غلط نوشته حذف میشه، نمرهش میره بالاتر از تو...👩🏻🦯
نهایی دیوانهم کرد برای واقعی.فکر کن مصحح رو اعصاب برای من افتاده .ساده واسه کس دیکه.
مثلا فرض کن اون سوالی که تو غلط نوشتی حذف نشه و اینطوری نمرهت همون میمونه ولی یکی دیگه سوالی که غلط نوشته حذف میشه، نمرهش میره بالاتر از تو...👩🏻🦯
مسئله اینه تعداد مصحح های بی اعصاب و ساده یکی نیستنفکر کن مصحح رو اعصاب برای من افتاده .ساده واسه کس دیکه.
انسانی شاهکارافزایش نمره
💢 افزایش نمرات ۹ درس در امتحانات نهایی پایه دوازدهم
رئیس گروه برنامهریزی مرکز ارزشیابی وزارت آموزش و پرورش:
🔶 پس از نهایی شدن نتایج امتحانات نهایی پایه دوازدهم، تمامی سؤالات آزمونها کیفیتسنجی شدند و سؤالاتی از برخی دروس حذف و نمره آن بین سایر سؤالات توزیع شد.
🔹 نمرات ۹ درس در امتحانات نهایی پایه دوازدهم افزایش داشت.البته میزان افزایش نمره به الگوی پاسخ وابسته است و برای همه یکسان نیست.
دروس و حداکثر افزایش نمره بدین شرح است:
هندسه (۳) : نیمنمره.
تاریخ(۳) (انسانی): نیمنمره.
تاریخ(۳) (علوم ومعارفقرآنی):نیمنمره.
ریاضی و آمار(۳) : یک ونیمنمره.
جامعه شناسی (۳): یکنمره.
فلسفه(۲) : نیمنمره.
علوم وفنون ادبی(۳): بیستوپنج صدم
زبان خارجی(۳) : نیمنمره.
جغرافی (۳) : یکنمره.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
دبیرخانه راهبری کشوری فیزیک
مستقر در استان اردبیل
@fiz_gam2
بستگی به نیاز سلول دارهبچه ها حال ندارم برم تاپیک درسی رو پیدا کنم ، اندوسیتوز/اگزوسیتوز نمیتونه خلاف جهت شیب غلظت باشه ؟ : (
فرهمندنیا داره غمم رو گین میکنه .
اخه مرده سوال کنکور اورد موردی بود گفت بله این میشه گزینه 2_بستگی به نیاز سلول داره
هم میتونه در جهت شیب غلظت باشه
هم خلافش