- نام مرکز سمپاد
- *
- شهر
- TBZ / M2B
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
کارت من هم اوکی شد
حوزه تقریبا نزدیکیای چهاراه منصوره
حوزه تقریبا نزدیکیای چهاراه منصوره
همه این داستان ها سر اینه که مهلت تایید ترمیم و ایجاد سوابق رو تا 3 4 روز پیش باز گذاشته بودن و حوزه بندی قبل اون بی معنی بودآموزش پرورش برای فارغ التحصیل ها هیچ گونهههههه برنامه ای نداشته
الان من از کجا بدونم حوزه ام کدوم گوریه که حالا شناسنامه عکسدار ببرم
دلم نمیخواد پیگیر باشم ولی ناخودآگاه ذهنم به سمتش میره
بی لیاقت ها ... یه کارت رو نتونستن اوکی کنن

همونجایی که میری سابقه تحصیلی رو ببینی؟؟؟دوستانی که سایت دانا از مای مدیو براشون باز نمیشه از سایت سنجش قسمت ثبت نام امتحان کنن
فارغ التحصیلان از واحد سنجش اداره منطقه آموزشی که دیپلمشان رو دریافت کردند، مطلع شوند.آموزش پرورش برای فارغ التحصیل ها هیچ گونهههههه برنامه ای نداشته
الان من از کجا بدونم حوزه ام کدوم گوریه که حالا شناسنامه عکسدار ببرم
دلم نمیخواد پیگیر باشم ولی ناخودآگاه ذهنم به سمتش میره
بی لیاقت ها ... یه کارت رو نتونستن اوکی کنن
سنجش =>ثبت نام ازمون سراسری=>مشاهده و تایید سوابق تحصیلیهمونجایی که میری سابقه تحصیلی رو ببینی؟؟؟
امیدوارم یک دوست دختر خوب و مهربون نصیبت بشه 🙏بچه ها برای منم این مشکل پریدن سایت موقع رمز درست کردن به وجود اومده و میخواستم امروز پیگیری کنم.
ولی یه راه دیگه واسه وارد شدن پیدا کردم.
یکی دو هفته پیش برای تایید سوابق باید میرفتیم my.sanjesh.org و از اونجا هم بخش ثبت نام آزمون.
بعد یه لینکی بود که میرفتید سامانهی راد. rad.medu.ir
من وارد این سامانهی راد شدم (باید چند بار ریلود کنید) و مشاهده سوابق تحصیلی رو زدم و در عین ناباوری وارد سامانهی دانا شد و اونجا هم حساب خودم بود.
البته واقعاً نمیدونم چرا اینطوری شد و چقدر ممکنه جواب بده ولی اگه تو لاگین کردن سایت مشکل دارید خب این روش رو امتحان کنید. (البته این راه فقط برای دوازدهمی ها و پشت کنکوری های کاربرد داره چون دانشآموزای دهم و یازدهم نیازی به تایید سوابق و استفاده از سامانه راد نداشتن)
برا کیا برنامه داشتن که برای فارغالتحصیل ها برنامه داشته باشن؟آموزش پرورش برای فارغ التحصیل ها هیچ گونهههههه برنامه ای نداشته
من دوستم رفته پرسیده بهش گفتن هنوز حوزه ات مشخص نشدهفارغ التحصیلان از واحد سنجش اداره منطقه آموزشی که دیپلمشان رو دریافت کردند، مطلع شوند.
ایرانسلی یا همراه؟سایت دانا بالا نمیاد
مای سنجش زد اون گزینه سوابق تحصیلی رو پاک کرد
صبح هم رفتم اداره، گفتن برو بعدازظهر ۲ به بعد بیا ببینیم چی میشه :/
No way
ایرانسلایرانسلی یا همراه؟
سایت دانا بالا نمیاد
مای سنجش زد اون گزینه سوابق تحصیلی رو پاک کرد
صبح هم رفتم اداره، گفتن برو بعدازظهر ۲ به بعد بیا ببینیم چی میشه :/
No way
ایرانسل یا همراهاول فرقی ندارهایرانسلی یا همراه؟
من اینو نمیبینم تو اون قسمت میشه اسکرین بدی؟