- نام مرکز سمپاد
- FRZ
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
چند نمونه جریان آب گرم و سرد نام ببری کافیه ، نیازی نیس که اون نقشه رو حفظ باشی.مرسی.
وای، بابا از هر طرف با پونصد تا چیز دیگه در ارتباطن. اه.
چند نمونه جریان آب گرم و سرد نام ببری کافیه ، نیازی نیس که اون نقشه رو حفظ باشی.مرسی.
وای، بابا از هر طرف با پونصد تا چیز دیگه در ارتباطن. اه.

اوکیه.چند نمونه جریان آب گرم و سرد نام ببری کافیه ، نیازی نیس که اون نقشه رو حفظ باشی.
برای دهم بلهتوی شبه نهایی برای شیمی جدول مندلیف دادن
یعنی برای نهایی هم میدن؟
لیسنینگ های کتاب متن کاملشون تو گوگل هست رو حفظ کن، هر روز فایل صوتی هاشو گوش بدهسلام
بچه ها برای لیسینینگ زبان، کاری که بشه روتین وار انجام داد و نمره این قسمت از امتحان نهایی رو کامل گرفت پیشنهاد میدید؟ نزدیک دو هفته وقت دارم.
کتابهایی مثل فرمول بیست هم از این مدل لیسینینگ ها داره، تمرینشون به درد نهایی میخوره ؟یا کتابکار خوبی اگه سراغ داری... حقیقتا میدونم نمره ام قراره سر این بره واسه همین از الان میخوام براش برنامه بچینملیسنینگ های کتاب متن کاملشون تو گوگل هست رو حفظ کن، هر روز فایل صوتی هاشو گوش بده
فرمول 20 هم عالیه ، اولویت اول خوندن لیسنینگ های کتاب به طور کانل باشه بعد برو سراغ تمرین های فرمول 20،میتونی هرروز فایل های صوتی کتاب رو گوش کنی تا گوشت به شنیدنش عادت کنه.کتابهایی مثل فرمول بیست هم از این مدل لیسینینگ ها داره، تمرینشون به درد نهایی میخوره ؟یا کتابکار خوبی اگه سراغ داری... حقیقتا میدونم نمره ام قراره سر این بره واسه همین از الان میخوام براش برنامه بچینم
https://uploadkon.ir/uploads/355d15_24متن-فایل-های-صوتی-یازدهم.pdfفرمول 20 هم عالیه ، اولویت اول خوندن لیسنینگ های کتاب به طور کانل باشه بعد برو سراغ تمرین های فرمول 20،میتونی هرروز فایل های صوتی کتاب رو گوش کنی تا گوشت به شنیدنش عادت کنه.
امتحان نهایی من مال دوازدهمه فقطhttps://uploadkon.ir/uploads/355d15_24متن-فایل-های-صوتی-یازدهم.pdf
متن یا اسکریپت بخش های
Listening & Speaking
و
What You Learned
دروس کتاب دانش آموز زبان انگلیسی پایه یازدهم همراه با پاسخ سوالات
فک کردم یازدهم رو میخوایی امتحان بدی🤦♀️امتحان نهایی من مال دوازدهمه فقط
اما ممنونم زهرا جان ❤️
سلامکودوم درسا تو همه رشته های نظری مشترکه؟
ریاضی و تجربی مشترک زیاد دارنسلام
انسانی جغرافیا، زبان، نگارش، ادبیات، انسان و محیط، سلامت و بهداشت، تنظیم خانواده، مدیریت خانواده، دفاعی و رسانهاش با بقیه مشترکه
چیزای دیگه بین همه رشتههای نظری مشترک نیست
دقیقااینترنت من مشکل داره یا جدی برای همه سنجش خطای timeout of 15000ms exceeded رو نمایش میده؟
سایت مشکل داره کلابچه ها کسی تونسته کارت ورود به جلسه اش رو بگیره؟
دقیقا
از my.sanjesh.org رفتی یا مای مدیو؟
ایشونمای مدیو
همون دلیلی که ثبت نام ترمیم معدل رو توی اردیبهشت گذاشتنفقط یه سوال
مثلا چی میشه کارت های ورود به جلسه رو دو هفته زودتر بدن؟
یعنی حتماً باید دوروز به آزمون بدن که یه روزشم سایت خراب باشه؟