- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تربت جام
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
واقعا امیدوارم باز عقب نندازنامکان داره مرده باشه ، ولی هیچ امتحانی رو کنسل نکنن؟.یا حتما به عنوان رئیس جمهور بخاطرش تعطیل میکنن؟
اصلا ربطی داره؟
واقعا امیدوارم باز عقب نندازنامکان داره مرده باشه ، ولی هیچ امتحانی رو کنسل نکنن؟.یا حتما به عنوان رئیس جمهور بخاطرش تعطیل میکنن؟
اصلا ربطی داره؟
قربونت برممممم مرسیییییییی 😘سوال حل کنی خیلی خوب میشی فقط اینکه بستگی داره چه سوالی حل کنی اگه نمونه سوالای خوبی پیدا کنی که هرچی استثنا تو شیمی هست رو تو سوالاش آورده باشه خیلی راه میوفتی من یه فایل تو گروه دبیرخانه شیمی تو شاد دیدم بنظر خودم خیلیی سوالاش خوب بود و نکته دار ولی زیاد بود و کل ۳ فصل ۲۲۸ سوال داشت اگه خواستی میتونم اونو برات بفرستم
و اینکه تو اون تایمی که برای خود شیمی گذاشتن فکر نکنم وقت کنیم زیاد نمونه سوال حل کنیم چون خود کتاب زیاد طول میکشه بنظرم اگه بتونی تا قبل زمان امتحان یه روز برای نمونه سوال خالی کنی عالی میشه
مرسی❤️حالت هاشونو مشخص کنی خیلی بهتره دیگه بهونه ای برای بیست و پنج صدم کم کردن هم نیست
هنوز هیچی معلوم نیستسلام، امتحانات لغو شدن؟
من نهمم. فردا امتحان ادبیات کشوری داریم.
تکلیف چیه؟
یعنی برم بخونم؟هنوز هیچی معلوم نیست
بخون فعلایعنی برم بخونم؟
بدجور مریضم. نمیدونم برم بیمارستان یا بشینم پای ادبیات.
اگه اونقدر مریضی! الان اصلا میتونی بفهمی چی داری میخونی؟ مگه چقدر بیمارستان طول میکشه؟ کتابم با خودت ببریعنی برم بخونم؟
بدجور مریضم. نمیدونم برم بیمارستان یا بشینم پای ادبیات.
درسته، ولی بیمارستان انقدر شلوغه که قشنگ دو ساعت باید اونجا باشم.اگه اونقدر مریضی! الان اصلا میتونی بفهمی چی داری میخونی؟ مگه چقدر بیمارستان طول میکشه؟ کتابم با خودت ببر
ولی خب الان باید با این ذهنیت جلو بریم که امتحانا پابرجان
اصلا نمیشه گفتسخنگوی دولت همین الان زنده :
حتی درصورت اعلام عزای عمومی امتحانات دانش آموزان پابرجاس
داخلی ها هم برگزار میشن چه برسه نهایی.
پاشید بریم کارامون رو بکنیم •_•
۵ روز عزای عمومی اعلام کردنسخنگوی دولت همین الان زنده :
حتی درصورت اعلام عزای عمومی امتحانات دانش آموزان پابرجاس
داخلی ها هم برگزار میشن چه برسه نهایی.
پاشید بریم کارامون رو بکنیم •_•
نه تعطیل نیستاصلا نمیشه گفت
تا شب صبر کنید
همه جا تعطیل باشه مدارس نه؟