[این پست از جانبِ
@زهرا ست.]
(من امسال با کاربرهای کمی در ارتباط بودم، اصلاً قرار بود مجازی ❌ و جاست ارتباط حضوری. امّا فقط با هفت نفر ارتباط حضوری داشتم. من جمله):
@فروشندهی یک پرتلاطمترین موج یک دریای آرام (ویدئویی که ازم گرفتی رو حذف کردی ایشالا؟)
@hadiso بلندترین آستین زیباترینِ لباسها (کی ببینمت دوباره خوشگله؟)
@.sanay. زیباترین لبخند آسمان (گفتی دوباره میریم بیرون. اطلاع ندادی. واقعاً که.)
@Homa:) آبیترین کرانه (روزی که شما رو دیدم، آسمون، آبیترین و روشنترین آسمون ممکن بود.) (عکسها هم یادم رفت بگیرم. -_-)
@Samineh آرامترین نوازش، صبورترین نوا (ثمینۀ ازیزم. :])
@زمستون زیباترین خطوط هنرمندانهترینِ نقاشیها (بهار بنظرم زیباترین آدمیه که دیدم. واقعی بودی؟)
@قاصدک آبی صادقترین لبخند ( :)) )
(بعضی از افراد، در بطنِ زندگیِ آدم جا دارن. نمیشه که نباشند. میشه باهاشون ماهها حرف نزد، امّا موقع دیدنِ برفهای روی زمین، موقع شنیدن صدای پرندهها، توی آرومترین فضاها یا شلوغترین موقعیتها، یادشون افتاد):
@zhina اسرارآمیزترینِ دنیاها (خنجرم تیزه، راه فراری نیست.)
@Void منطبقترین افکار ممکن به واقعیت (مترو. 1403. تهران)
@برفــــ پرمِهرترین لالایی (شب میگممم، دیشب فراموشم شد.)
@Leokhaar قاطعترین فریاد یک کوه (ایمیلم رو جواب بده دود!)
(یک مورد ویژه):
@Mani. همراهترین
(زیباییها، کلمات، احساسات، بیانها، اشکها، لبخندها):
@Cafune مؤمنترین همکیش (دوست دارم ببینمت، بیشتر از همه.)
@فروشندهی دو
ارزشمندترین.
دقیقاً همین کلمه. چیزهای زیادی رو بیاعتبار کردم، امّا ارزشها/ ارزیدنها/ ارزشمندیها رو نمیشه بیاعتبار کرد. چیزیکه ارزش داره، ارزش داره. نمیشه انکارش کرد. نمیشه قایمش کرد. نمیشه دروغ گفت. نمیتونی مسیرت رو دور از راستای ارزشهات بچینی. راستا. سنگ. جهت نه. جهتها برمیگردند. 1403 یه منفی ضرب میکنه توی این بردار. دو بردار قرینه، در خلاف جهت امّا همراستان. این تنها وجه شباهتشونه.
سال بعد فقط کساییکه تو دنیای واقعی بودن پیشم رو تگ میکنم.

مواظب خودتون باشید بچّهها. :"> زیبایی و خلوصِ تمام روزهای پیش رو، مالِ شما.