چالش مطالعاتی فاااائزه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع طوطو
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
هوف، بیشتر از اونچه که فکر میکردم کارها وقت گیرند اما باز:
جمعه ۲/۲۶
شیمی آلی ۲:
جزوه نویسی (تکمیل ج ۴ و ۵)
شیمی آلی ۲: مطالعه ج ۴ و ۵
تربیت بدنی: مطالعه(حرکات اصلاحی قوز کمر، گودی کمر، پاهای ضربدری و انحراف انگشت پا) ، تمرین (پرش، دراز نشست)
فیزیولوژی میکروبی: اگه تونستم جزوه نویسی و خوندن جلسه ۹ رو انجام میدم. نتونستم هم که قراره تو یکی از روزهای آینده این جلسه رو بنویسم و اوکیه.

امتحان دارم . شیمی آلی ۲. میان ترم. ۸ نمره.
جای مسخره اش اینه شیمی آلی ۱ رو نخوندم ولی دارم میرم ۲ رو پاس کنم. به هر حال ... ایندفعه زیاد استرس ندارم :)).
یه درس اخلاقی که ترم پیش گرفتم اینه که جزوه نویسی خیلی مهمه. یعنی من با جزوه های ناقص و درب و داغون خودم ۱۸-۱۹ میگیرم ولی یه درسی رو که به دوستم سپرده بودم و اونم گفته بود کامل نوشته،با اینکه کامل بود اما چون نحوه جمله بندی و توضیح مطلب روان نبود با یه نمره فوق العاده افتضاح پاس کردم. یعنی در واقع استاد پاس کرد :). Anyway. این ترم دیگه این اشتباه رو تکرار نکردم.

۶ جلسه مرور جزوه:
۶ تا ۶.۴۵:
ج ۱✔️
۶.۵۰ تا ۷.۳۰: ج ۲✔️
۷.۴۰ تا ۸.۱۵: ج ۳✔️
۸.۲۰ تا ۹: ج ۴✔️
۹ تا ۹.۳۰: شام، یه استراحت کوتاه✔️
۹.۳۰ تا ۱۰.۱۵: ج ۵✔️
۱۰.۲۰ تا ۱۱: ج ۶✔️

حل نمونه سوال، بررسی جواب(۴ صفحه)
۱۱.۱۰ تا ۱۲:
ص ۱ و‌ ۲✔️
۱۲.۱۰ تا ۱: ص ۳ و ۴✔️

خواب تا دور و بر ۷ صبح ...
۷ تا ۹:
voice آخرین جلسه رو گوش بدم ... تدریس نبود ولی استاده رفع اشکال میکرد و یکی دوتا مورد اضافه لابه لاش گفت
۹.۱۰ تا ۱۰: خوندن دست نویسی که از این جلسه نوشتم
۱۰.۱۰ تا ۱۱.۳۰: به gpt بگم ده تا سوال شبیه نمونه سوالای استادم طرح کنه جواب بدم

۱۱.۳۰: برم دانشگاه

هر کدوم تموم شد ✔️ میزنم.

زیست شناسی خیلی درس خوب و قابل فهمیه برای من. ولی وقتی چیزای دیگه بهش قاطی میشه یکم اعصاب خورد کن جلو میره. الان یه امتحان بیوفیزیک هم این ترم دارم که اومده زیست رو به شکل ماورایی با فیزیک ترکیب داده و سر اونم قراره صاف شم. آما اشکالی ندارد. میام اینجا تایم بندی میدم و به هرحال انجامش میدم.

امتحان دارم . شیمی آلی ۲. میان ترم. ۸ نمره.
جای مسخره اش اینه شیمی آلی ۱ رو نخوندم ولی دارم میرم ۲ رو پاس کنم. به هر حال ... ایندفعه زیاد استرس ندارم :)).
یه درس اخلاقی که ترم پیش گرفتم اینه که جزوه نویسی خیلی مهمه. یعنی من با جزوه های ناقص و درب و داغون خودم ۱۸-۱۹ میگیرم ولی یه درسی رو که به دوستم سپرده بودم و اونم گفته بود کامل نوشته،با اینکه کامل بود اما چون نحوه جمله بندی و توضیح مطلب روان نبود با یه نمره فوق العاده افتضاح پاس کردم. یعنی در واقع استاد پاس کرد :). Anyway. این ترم دیگه این اشتباه رو تکرار نکردم.

۶ جلسه مرور جزوه:
۶ تا ۶.۴۵:
ج ۱✔️
۶.۵۰ تا ۷.۳۰: ج ۲✔️
۷.۴۰ تا ۸.۱۵: ج ۳✔️
۸.۲۰ تا ۹: ج ۴✔️
۹ تا ۹.۳۰: شام، یه استراحت کوتاه✔️
۹.۳۰ تا ۱۰.۱۵: ج ۵✔️
۱۰.۲۰ تا ۱۱: ج ۶✔️

حل نمونه سوال، بررسی جواب(۴ صفحه)
۱۱.۱۰ تا ۱۲:
ص ۱ و‌ ۲✔️
۱۲.۱۰ تا ۱: ص ۳ و ۴✔️

خواب تا دور و بر ۷ صبح ...
۷ تا ۹:
voice آخرین جلسه رو گوش بدم ... تدریس نبود ولی استاده رفع اشکال میکرد و یکی دوتا مورد اضافه لابه لاش گفت
۹.۱۰ تا ۱۰: خوندن دست نویسی که از این جلسه نوشتم
۱۰.۱۰ تا ۱۱.۳۰: به gpt بگم ده تا سوال شبیه نمونه سوالای استادم طرح کنه جواب بدم

۱۱.۳۰: برم دانشگاه

هر کدوم تموم شد ✔️ میزنم.

زیست شناسی خیلی درس خوب و قابل فهمیه برای من. ولی وقتی چیزای دیگه بهش قاطی میشه یکم اعصاب خورد کن جلو میره. الان یه امتحان بیوفیزیک هم این ترم دارم که اومده زیست رو به شکل ماورایی با فیزیک ترکیب داده و سر اونم قراره صاف شم. آما اشکالی ندارد. میام اینجا تایم بندی میدم و به هرحال انجامش میدم.
این خیلی خراب بود.
.

آز فیزیو گیاهی ‌. ۵ جلسه اس.
۱.۳۰ تا ۲: ج ۱✔️
۲ تا ۲.۴۰: ناهار✔️
۲.۴۰ تا ۳.۱۰: ج ۲✔️
۳.۲۰ تا ۳.۵۰: ج ۳✔️
۴ تا ۴.۳۰: ج ۴✔️
۴.۴۰ تا ۵.۱۰: ج ۵✔️

دور ۲ آز فیزیو گیاهی
۵.۲۰ تا ۵.۵۰: ج ۱✔️
۶ تا ۶.۳۰: ج ۲✔️
۶.۴۰ تا ۷.۱۰: ج ۳✔️
۷.۲۰ تا ۷.۵۰: ج ۴✔️
۸ تا ۸.۴۰: شام✔️
۸.۴۰ تا ۹.۱۰: ج ۵✔️

۹.۲۰ تا ۱۲: یه جلسه جزوه نویسی از ژنتیک مولکولی❌

بحث همکلاسی هام سر الف شدن نیس. همه الف ان دعواشون سر اینه کی اول شده کی دوم :))
احساس بدی میگیرم. بسته دیگه.

هر روز هر جلسه ای رو که مینویسم یا تکمیل میکنم، میخونم. آخر این چالش ختم میشه به ۱۱ تیر. موقع ثبت نهایی نمرات این ترم، کارنامه این ترمو همینجا میزارم. امیدوارم به خاطر خجالت از نشون دادن کارنامه به n نفر هم که شده، کمکاری نکنم.

دوشنبه ۱۲ خرداد
زیست تکوین:
جزوه ج ۱ (خوندن ج ۱ تا ۳)✔️
شیمی آلی ۲: جزوه ج ۷ (خوندن همین جلسه)✔️
ژنتیک مولکولی: جزوه ج ۲ ( خوندن ج ۱ و ۲)✔️
* شیمی آلی ۲ یادم باشه ج ۱ تا ۶ رو ۱۹ خرداد بخونم.

تا ۱ شب همه رو تموم میکنم. هر کدوم هم تموم شد میام ✔️ میزنم‌.

بحث همکلاسی هام سر الف شدن نیس. همه الف ان دعواشون سر اینه کی اول شده کی دوم :))
احساس بدی میگیرم. بسته دیگه.

هر روز هر جلسه ای رو که مینویسم یا تکمیل میکنم، میخونم. آخر این چالش ختم میشه به ۱۱ تیر. موقع ثبت نهایی نمرات این ترم، کارنامه این ترمو همینجا میزارم. امیدوارم به خاطر خجالت از نشون دادن کارنامه به n نفر هم که شده، کمکاری نکنم.

دوشنبه ۱۲ خرداد
زیست تکوین:
جزوه ج ۱ (خوندن ج ۱ تا ۳)
شیمی آلی ۲: جزوه ج ۷ (خوندن همین جلسه)
ژنتیک مولکولی: جزوه ج ۲ ( خوندن ج ۱ و ۲)
* شیمی آلی ۲ یادم باشه ج ۱ تا ۶ رو ۱۹ خرداد بخونم.

تا ۱ شب همه رو تموم میکنم. هر کدوم هم تموم شد میام ✔️ میزنم‌.
نمیدونم باز از اون افسردگی هاست یا گرماعه یا به خاطر بیخیالیه یا چی ولی از ظهر فقط افتادم رو تخت و نتونستم حتی یه قدم هم جلو برم.
من عالی ام. اه نمیدونم چه غلطی کنم.
صبح خیلی زود پامیشم ببینم چیکار باید کرد ، به شدت عصبی و نگران شدم و در حال حاضر برای انجام دادن هر کاری فلج ام.

شنبه (۱۷ خرداد)
زیست تکوین:
جزوه ج ۶ ✅/ مطالعه ج ۱ و‌ ۲✅
شیمی آلی: جزوه ج ۷✅ / مطالعه ج ۱ و ۷✅
ژنتیک مولکولی: جزوه ج ۳✅ / مطالعه ج ۱ و‌ ۲✅
Done.
کرنومتر نزدم ولی احتمالا ۶ یا ۷ ساعتی شده.
زندگی برای امروز بسه. شب بخیر‌.

یکشنبه(۱۸ خرداد)
زیست تکوین:
جزوه ج ۷✅ / مطالعه ج ۳ و ۴✅
ژنتیک مولکولی: جزوه ج ۴ و ۵✅ / مطالعه ج ۳ و ۴✅
شیمی آلی: جزوه ج ۸❌ / مطالعه ج ۲ و ۸❌
اگه قرار بود برنامه رو تغییر ندم اون شیمی رو هم تموم میکردم تا ۱۲ـ۱ شب که کارای امروز تکمیل شه.
ولی یکی از استادا ددلاین ارائه رو عوض کرده، باید زودتر انجامش بدم و دوتا از استادامون هم احتمالا خودشون فردا منبع بدن برای مطالعه امتحان و دیگه احتیاج به کار بیشتر برای اون درسا نباشه.
الویت درسها و ترتیب جلسات رو هم تو چندتا روز باید جابه جا کنم. بمونه اینجا که بیام امشب مرتبش کنم و یه جدیدشو بنویسم.

Back
بالا