Miniall
مهمان
سلامم! :) تو این تاپیک بیاین راجب کتابا و نویسنده های مورد علاقتون حرف بزنید و بگید اصلا چی شد اون کتاب رو پیدا کردید؟ و چرا تبدیل شد به کتاب مورد علاقتون؟ D:❤️
با زبان اصلی شروع نکن چون خیلی سخته. به نظرم اول فیلمشو ببین تا راحت تر بتونی کتابو تصور کنی، کتاب برای خیلیا ممکنه جذابیتشو از دست بده چون خیلی پرجزئیات و ادبیه.چه جالب! من خیلی دوست دارم ارباب حلقه ها رو بخونم ولی با دوستم قسم خوردیم زبان اصلیشو بخونیم و تا اون موقع با هم باید زبان بخونیم واسه همین هنوز نخوندم
هر بار هم توی کتابفروشی میبینمش دلم لک میزنه
آره، ببین هم اینکه نثر سنگینیه هم اینکه ریتم داستان کند و اسطورهواره، حیفه که خستهت کنه. البته که فیلم ارباب حلقه ها عالیه.واقعا انقدر سخته؟ من معمولا اول کتابو میخونم بعد فیلم رو میبینم چون گتسبی بزرگ اول فیلمش رو دیدم و بعد کتابش رو خوندم اصلا کِیف نداد چون دوست نداشتم اون شکلی تصورشون کنم
ولی فکر کنم ابن مورد برای ارباب حلقه ها برعکسه!
خب سلام، اول اینکه من یه عذرخواهی بدهکارم دیر جواب میدمچقدر قشنگ واقعا! یادم باشه رویای دویدن رو حتما بخونم ( فعلا 24 تا کتاب نخونده تو قفسه نگاهم میکنن و من هنوز درسای مدرسه رو تموم نکردم چه برسه به اونا)
وای شازده کوچولو رو من بچه بودم خوندم :') ❤️ بعدا زبان اصلیشم خوندم
اون موقع ها فکر میکردم باید یه گل رز داشته باشم برای همین یادمه رفتم تو پارک و سعی کردم یکی از گل رزای پارکرو بچینم و نگه دارم. اون موقع اصلا نمیدونستم گلا خار دارن و محکم ساقشو گرفتم و تمام تیغاش کف دستم فرو رفت و به جای گل رز قرمز، کف دستم خونی شد
پ. ن :ممنون بابت اشتراک گذاشتن حس خوبت از خوندن کتاب مورد علاقت
خلاصه بخوام بگم یک مرغ دریایی متفاوت داریماتفاقا اسمشو سلام خیلی شنیدم. داستانش درباره چیه؟
خیلی لطف داری عزیزم، حتما فرصتش پیش بیاد میخونم، منتهی خیلی وقته کتابمو دست یکی امانت دادم و یادم رفته بگیرمش😂💔اصلا عذرخواهی نکن چون ما مسئول این نیستیم که همیشه زود جواب بدیم ؛)
دقیقاااا منم خیلی موقع دیدن کارتونش خودمو گول زدم. ای کاش واقعا پایانش به شادی همون کارتونش بود
امیدوارم زود زود زود فرصت کنی و دوباره بخونیش => بعضی کتابا رو باید چند بار بخونیم چون حس خوبشون هنوز تازست حتی بعد از 5 بار خوندن!!
پ. ن : دقیقاااا! راستش اصلا به پند اخلاقی گل چیدن توجه نکرده بودم 😂😂
قربانت، اوه اوه این قشر آدما رو مخن جدی، البته من کتابمو به دخترخالم دادم😂خییییلی فلسفی شد دیگه 😂😂
ولی جالب بود D=
پ. ن : امیداورم طرف خودش زود کتابو پس بده الان یکی کتاب منو قرض گرفته یک ساله پس نداده قبولم نمیکنه که دستش بوده
مطمئن باش با تمام وجودت جذب دنیای جادو میشی ...چقدر جالبب و قشنگ!
منم هری پاترو برام آوردن و نخوندمش حتی به زور هم نخوندم =( ولی با خوندن حرفای شما تصمیم گرفتم یه بار به هری پاتر شانس بدم شاید از کتابای مورد علاقم شده D:
دهمی ن؟پیشنهاد میدم بخونین، اللخصوص بچه های المپیادی که یک مسیر دیگه رو پیش گرفتن بخاطر علاقشون